За и против Z3 на старо

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 24 Юни 2006, 22:25

Извинявам се за офтопика , но преди не ви ли се струваше много красива Z3ката, а сега като застане до Z4 някак си бледнее ?
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Юни 2006, 22:30

абе то и е24ката бледнее пред новата 6ца ама тва е друга бира :mhihi: Иначе немисля, че ще има проблем с клиренса, щот не е чак толкоз ниска, а за подръжка, не мисля, че ще се откроява прекалено много от останалите БМВ-та, от същия период. Доста по-скъпо ще легне например тенекеджииски ремонт, от гледна точка на ламарини и фарове, но такава кола със сигурност има добра застраховка, което обесмисля останалото. Демек моето мнение е, ако имаш възможноста си го вземи и не му мисли прекалено много. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Морис » 25 Юни 2006, 1:37

Мерси Sonny, за съвета, аз съм решил да ги дам парите. Мислех ако някой има Z3 само да сподели какви проблеми има в България.
Мерси на всички за мненията - истина е - за някой е женска колата за други НЕ :lol: :mhihi: .На мен не ми е хич женска, а напротив доста мъжка кола ми изглежда!!
;) ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 25 Юни 2006, 11:10

Морис написа:Мерси Sonny, за съвета, аз съм решил да ги дам парите. Мислех ако някой има Z3 само да сподели какви проблеми има в България.
Мерси на всички за мненията - истина е - за някой е женска колата за други НЕ :lol: :mhihi: .На мен не ми е хич женска, а напротив доста мъжка кола ми изглежда!!
;) ;)

Напоследък женски коли няма. Има жени които карат Х5ци,7ци и тн... Понятието женска кола е грешно.БМВ никога не са имали женска кола.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 25 Юни 2006, 19:49

Приятелю аз карам Z3 2.8i roudstar ACShnitzer (автомат) и единствения проблем е че е висока 5 пръста иначе се изстрелва перфектно поддръжката не е много скъпа (като изключиме в последствие оборудваната аудио система Harmon Kardon) почти всичко е като на Е36

P.S.
и ако някой каже "Ма то автомат е мноо тъпо", нека се замисли като качи некоя п**** и има една свободна ръка дали не е по-добре.

Потребител
Аватар

Мнение от tutin » 26 Юни 2006, 10:11

Sorry za latinitzata, niama kirilitza na tazi mashinka...

Tazi tema pada mnooogo na miasto, minalata sedmitza aha da se podhluzna da kupia edno Z3. Zverska oferta beshe 7500 evro, 99godina na 51 000km ot Belgia (toest ne e iurkano). Ama na, zadrystvane i stignah vtori za ogled ( a triabvashe da sym pyrvi) i drugia bastun go vzel :(

Kakto i da e, az syshto sym iak fen na Kupeto, obache problema e 2.8l 193hp i syotvetnia aktziz. 15 bona se probiat za dobro utro. A i tzenata na kupetata e dosta po-visoka, az pod 13 000 evro ne namerih takova, pyk i na 13k evro + oshte 15k leva mito, niakak si stava tegava rabota za kola nastaro.

Ia kolegata s kupeto da dade malko komentari, mnogo sym navit a i parite gi imam kaji rechi, samo chakam dobrata oferta !

Mersaj !

P.S. Automatic rules. Sorry, obache za vsichki, koito kazvat obratnoto moga da kaja che ne im dostiga opit. Imam 3 koli v momenta, 2 rychni i edna avtomatik (za jena mi), triabva da vi kaja che mi e goliam kef da karam avtomatika. A za tezi deto shte kajat, da ama s avto niamash kontrol - pak ne e taka, da ima malka lipsa pri 'topyl start' primerno, no pyk kakvi vrytkania i podnasiania se praviat s avtomatik prosto vi e bedna fantaziata. A za sniag po-dobro niama, tazi zima prosto niama edin zavoi da sym go vzel kato horata.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Юни 2006, 15:47

тутин, кирилицата е на бутон горе в дясно до полето за "Заглавие" като пишеш или отговаряш...

а аз мисля че мерцедес биха дали всичко да има повече хора със твоето мислене. нищо лошо де... едно задръстване до семинарията може да откаже и най-заклетия привърженик на ръчни скорости ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 27 Юни 2006, 8:26

tutin написа:P.S. Automatic rules. Sorry, obache za vsichki, koito kazvat obratnoto moga da kaja che ne im dostiga opit.

Ех, като изтресе некой такова мнение, направо си умирам от кеф . . . . добре де човек . . .кажи "Мене ме кефи повече автоматик." или "Според мене автоматика . . ." . . . . ама не. . . не ни достигал опит. . . брей . . . аз защо съм останал с впечатлението че тези дето ги кефи автоматика са леко скарани с амбряжния педал? Даже много скарани . . .

Айде жив и здрав :)
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Потребител
Аватар

Мнение от Морис » 27 Юни 2006, 10:35

Затова е добре че Z3 има и такава и друг тип скоростна кутия. И все пак тук темата е за и против Z3 на старо ;) ;) а не за типа скоростни кутии.
Радвам се че има хора, който споделят опита си с тази кола. Успокоих се за поддръжката, че не е толкова скъпа, така и така съм се насочил към най-евтините варианти. :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 29 Юни 2006, 21:56

WeiSTD написа:
tutin написа:P.S. Automatic rules. Sorry, obache za vsichki, koito kazvat obratnoto moga da kaja che ne im dostiga opit.

Ех, като изтресе некой такова мнение, направо си умирам от кеф . . . . добре де човек . . .кажи "Мене ме кефи повече автоматик." или "Според мене автоматика . . ." . . . . ама не. . . не ни достигал опит. . . брей . . . аз защо съм останал с впечатлението че тези дето ги кефи автоматика са леко скарани с амбряжния педал? Даже много скарани . . .

Добре де човека искаше да каже, че автоматика е по-добре за хора които не са "състезатели". :roll:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 30 Юни 2006, 16:01

Ми да го беше казал така....

Автоматик - :gay: :no:

ПС. Лично мнение...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

Мнение от ForzaBMW » 01 Юли 2006, 21:51

кво правите бе хора вие изкарахте БМВтата женска и педераска кола
аз лично уважавам всички баварци без значение дали ги кара жена, мъж, педал, цигани, турчин, китаец, германец и т.н.
:winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 02 Юли 2006, 1:21

Ми то Z3 следва да е кола за състезатели, щото за семеина не става, за багаж още по - малко, за риба да ходиш с нея па хич. Та и автоматик да и сложат - то кат да пиеш водката с кола :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от tutin » 05 Юли 2006, 15:43

WeiSTD написа:

Нещо бъркаш или просто искаше така да го чуеш. Никъде не съм казал, че мен ме кефи повече автоматик. Аз имам 2 коли и двете са ръчни скорости. Казах, че тези, които заклеймяват автоматик наизуст трябва да покарат един за да видят, че и автото си има предимства и то не малко.

Потребител
Аватар

Мнение от tutin » 05 Юли 2006, 15:47

Kris написа:Добре де човека искаше да каже, че автоматика е по-добре за хора които не са "състезатели". :roll:

И да и не.. автоматика е много приятно нещо дори за хора, които карат спортно. Точно това споменах, че тази зима карах доста на жена ми автоматика и се разбих от кеф, въртях на всеки завой с ръчна, 360-тки изобщо пълна програма с неистова лекота.

А пък за задръствания си е благословия направо.

За да оцени човек автоматика трябва да го е карал. И то не веднъж за 4 минути, а да си го е покарал няколко месеца и то в различни условия за да може да го оцени безпристрастно и коректно.

За това и казвам, че който казва "Automatic sucks" в повечето случаи не е имал достатъчно време или възможност за да открие обратното. Знам, че е така, защото и аз бях един от тези до миналата година. Прост автоматик звучи някак несериозно за истинския шофьор, но това, че на някого му звучи несериозно не прави автоматика лош :)

Както и да е, обратно на въпроса със Z3

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум