Биете ли се на пътя?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: Биете ли се на пътя?

Мнение от LiTtLeRoCk » 27 Май 2012, 22:16

Момци, минете на лично.
Сега си лягам, ако утре видя, че сте продължи ли да се дърлите тук, ще почивате.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 27 Май 2012, 22:38

Като цяло стоя на страна от конфликти на пътя ,не че не псувам и не викам ,но това общо взето го прави всеки ... Един единствен път съм си позволил да слизам от колата и да "търся отговорност" на друг водач ,но претърпях fail и ще разкажа защо ...

Бул.Данаил Николаев,който е от София го знае (с по две ленти в посока + бус лента и разделителна мантинела м/у платната) има пешеходен светофар на ИСУЛ ,точно преди спирката на градския транспорт посока Сточна гара... Карам си аз, беше сутрин през почивни дни , нямаше движение и гледам в огледалото в далечината как само някакъв товарен бус ме приближава бързо ...Светофара ме хваща ,но го виждам отдалече червеното и спирам съвсем плавно и нормално в дясната лента ,като в тоя момент тръгват да пресичат някви пешеходци . Поглеждам инстиктивно в огледалото и гледам как въпросния бус лети бясно точно зад мен ... Изтръпнах буквално и нито мога да се преместя ,напред и в дясно ,щот пред колата ми има вече хора ,нито нищо ... Само скочих на клаксона пресичащите да спрат или да тичат напред ако оня ме удари или квото и да било, но да им привлека вниманието и да погледнат към платното . Хората застинаха на място ,а оня лайнар с буса в последния момент кривна в лявата лента и изравнявайки се с мен ,надъни и той клаксона ,очивдно ,за да ме нахрани ,че съм спрял "в нищото" и си замина :banghead:
Първа,мръсна газ и тръгвам да го гоня ... Що ще го гоня и аз не знам ,ама бях полудял от адреналин ли ,от това ,че ми падна пердето ли ,съвсем импулсивно "припалих" след него и аз на червено ... На Сточна гара го беше хванал светофара,на него беше спрял ... Спирам колата до буса,аварийни и се втурвам да му отвярам вратата с явното намерение да го сваля и да го питам ,кво аджеба си мисли ,че прави .. Ми аз хубаво я отворих ,ма той се оказва с десен волан и на мене ми затъпя доволно,щот седалката празна :mhihi: В тоя момент му светна зелено и изчезна ... :evil: Беше и мангал от горе на всичко... Та така,повече и не го гоних ,а може и да е било за добро ,че те тия неща са 50/50...
Друг път ,по други поводи ,не съм слизал за саморазправа,а и откровено не ме влече ...
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 27 Май 2012, 23:02

Да не се обиждат колегите от София , ама по нагли и вечно търсещи си боя са автомобилите с рег. СА и СО . Затопли се времето и започнаха да прииждат насам , като не се съобразяват нито с движението , нито с пътната маркировка или знаците. Тази година обаче твърдо съм се зарекъл да разваля на някой нахален Софийски или Какъв и да е тип почивката :mhihi: щом се мислят на пътя най големите дяволи. За целта съм се оборудвал със Москвич 412 и Опел Кадет. :driving: , които и след катастрофата ще отидат за скрап , но поне двама `тарикати` ще съжаляват за действията си .
Последна промяна ivoo на 27 Май 2012, 23:09, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 27 Май 2012, 23:06

ivoo написа:Да не се обиждат колегите от София , ама по нагли и вечно търсещи си боя са автомобилите с рег. СА и СО . Затопли се времето и започнаха да прииждат насам , като не се съобразяват нито с движението , нито с пътната маркировка или знаците. Тази година обаче твърдо съм се зарекъл да разваля на някой нахален Софийски или Какъв и да е тип почивката :mhihi: щом се мислят на пътя най големите дяволи. За целта съм се оборудвал със Москвич 412 и Опел Кадет. :driving: , така че поне двама `тарикати` ще съжаляват за действията си .

Пътна маркировка в София? Къде го тва животно? :mrgreen:
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

Аватар

Мнение от Хаос » 27 Май 2012, 23:50

ivoo написа:Да не се обиждат колегите от София , ама по нагли и вечно търсещи си боя са автомобилите с рег. СА и СО . Затопли се времето и започнаха да прииждат насам , като не се съобразяват нито с движението , нито с пътната маркировка или знаците. Тази година обаче твърдо съм се зарекъл да разваля на някой нахален Софийски или Какъв и да е тип почивката :mhihi: щом се мислят на пътя най големите дяволи. За целта съм се оборудвал със Москвич 412 и Опел Кадет. :driving: , които и след катастрофата ще отидат за скрап , но поне двама `тарикати` ще съжаляват за действията си .

точно па бургазлия да пише за колегиалност на пътя и шоферство - ае смех, моля ти се
в Бургас ако тръгна да пресичам на пешеходна най-вероятно някой ще спре за да ме набие, че не е успял да ме сгази!!!
в Бургас сте едни от най-лошите шофьори в цяла България и това го казват всички! съперничите си само с варналии, там са може би още по-бездарни!
в София лошите шофьори са внос от прованса, СО въобще не го брой за софийска регистрация, това са селата на София...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 27 Май 2012, 23:53

Хаос написа:
ivoo написа:Да не се обиждат колегите от София , ама по нагли и вечно търсещи си боя са автомобилите с рег. СА и СО . Затопли се времето и започнаха да прииждат насам , като не се съобразяват нито с движението , нито с пътната маркировка или знаците. Тази година обаче твърдо съм се зарекъл да разваля на някой нахален Софийски или Какъв и да е тип почивката :mhihi: щом се мислят на пътя най големите дяволи. За целта съм се оборудвал със Москвич 412 и Опел Кадет. :driving: , които и след катастрофата ще отидат за скрап , но поне двама `тарикати` ще съжаляват за действията си .

точно па бургазлия да пише за колегиалност на пътя и шоферство - ае смех, моля ти се
в Бургас ако тръгна да пресичам на пешеходна най-вероятно някой ще спре за да ме набие, че не е успял да ме сгази!!!
в Бургас сте едни от най-лошите шофьори в цяла България и това го казват всички! съперничите си само с варналии, там са може би още по-бездарни!
в София лошите шофьори са внос от прованса, СО въобще не го брой за софийска регистрация, това са селата на София...

Софиянци в София карат, ама като дойдат на почивка късат синджира :mhihi:

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 28 Май 2012, 0:14

Хаос написа:точно па бургазлия да пише за колегиалност на пътя и шоферство - ае смех, моля ти се

Нема що да ми се молиш . Виждам го ежедневно по пътя Бургас- Сл.Бряг , пък и колеги от друг форум го казват същото :mhihi: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... 65&start=0
Най добрите шофьори в БГ - Къде ? http://vbox7.com/play:19db15f3&al=2&vid=95147 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: просто толкова си мой`те :mhihi:
Както се вижда и на клипа на пешеходците не им прощавате де :mhihi: дори и на пеш. пътека :mhihi:
Ама то и светофари имало у София http://vbox7.com/play:d0deb04f&al=2&vid=10140 ама кой да ги гледа я :mhihi:
Последна промяна ivoo на 28 Май 2012, 0:32, променена общо 2 пъти

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 28 Май 2012, 0:24

Комплекса "София" си е голяма тръпка... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Така не съм се смял от вчера... :winky: :ok:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 28 Май 2012, 0:56

Абе хубаво сте битки ама после като ви разметат и налегате по асвалта да не почвате да пускате жалби както ми се случи последния път..голем цирк беше :mhihi:
И не не съм неква батка най културно си седях и първи не съм слизал от колата.
Който е от люлин знае случката :mhihi:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Май 2012, 1:17

Ronka написа:Не знам защо се допускат теми,създаващи допълнителна агресия,онея за дължините бяха по-добри :mhihi:

Що се допускат- щото само гледаме къде да се изложиме и колкото повече толкова повече :dummy:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата