Биете ли се на пътя?
Модератор: Общи модератори
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Биете ли се на пътя?
Момци, минете на лично.
Сега си лягам, ако утре видя, че сте продължи ли да се дърлите тук, ще почивате.
Сега си лягам, ако утре видя, че сте продължи ли да се дърлите тук, ще почивате.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Като цяло стоя на страна от конфликти на пътя ,не че не псувам и не викам ,но това общо взето го прави всеки ... Един единствен път съм си позволил да слизам от колата и да "търся отговорност" на друг водач ,но претърпях fail и ще разкажа защо ...
Бул.Данаил Николаев,който е от София го знае (с по две ленти в посока + бус лента и разделителна мантинела м/у платната) има пешеходен светофар на ИСУЛ ,точно преди спирката на градския транспорт посока Сточна гара... Карам си аз, беше сутрин през почивни дни , нямаше движение и гледам в огледалото в далечината как само някакъв товарен бус ме приближава бързо ...Светофара ме хваща ,но го виждам отдалече червеното и спирам съвсем плавно и нормално в дясната лента ,като в тоя момент тръгват да пресичат някви пешеходци . Поглеждам инстиктивно в огледалото и гледам как въпросния бус лети бясно точно зад мен ... Изтръпнах буквално и нито мога да се преместя ,напред и в дясно ,щот пред колата ми има вече хора ,нито нищо ... Само скочих на клаксона пресичащите да спрат или да тичат напред ако оня ме удари или квото и да било, но да им привлека вниманието и да погледнат към платното . Хората застинаха на място ,а оня лайнар с буса в последния момент кривна в лявата лента и изравнявайки се с мен ,надъни и той клаксона ,очивдно ,за да ме нахрани ,че съм спрял "в нищото" и си замина
Първа,мръсна газ и тръгвам да го гоня ... Що ще го гоня и аз не знам ,ама бях полудял от адреналин ли ,от това ,че ми падна пердето ли ,съвсем импулсивно "припалих" след него и аз на червено ... На Сточна гара го беше хванал светофара,на него беше спрял ... Спирам колата до буса,аварийни и се втурвам да му отвярам вратата с явното намерение да го сваля и да го питам ,кво аджеба си мисли ,че прави .. Ми аз хубаво я отворих ,ма той се оказва с десен волан и на мене ми затъпя доволно,щот седалката празна
В тоя момент му светна зелено и изчезна ...
Беше и мангал от горе на всичко... Та така,повече и не го гоних ,а може и да е било за добро ,че те тия неща са 50/50...
Друг път ,по други поводи ,не съм слизал за саморазправа,а и откровено не ме влече ...
Бул.Данаил Николаев,който е от София го знае (с по две ленти в посока + бус лента и разделителна мантинела м/у платната) има пешеходен светофар на ИСУЛ ,точно преди спирката на градския транспорт посока Сточна гара... Карам си аз, беше сутрин през почивни дни , нямаше движение и гледам в огледалото в далечината как само някакъв товарен бус ме приближава бързо ...Светофара ме хваща ,но го виждам отдалече червеното и спирам съвсем плавно и нормално в дясната лента ,като в тоя момент тръгват да пресичат някви пешеходци . Поглеждам инстиктивно в огледалото и гледам как въпросния бус лети бясно точно зад мен ... Изтръпнах буквално и нито мога да се преместя ,напред и в дясно ,щот пред колата ми има вече хора ,нито нищо ... Само скочих на клаксона пресичащите да спрат или да тичат напред ако оня ме удари или квото и да било, но да им привлека вниманието и да погледнат към платното . Хората застинаха на място ,а оня лайнар с буса в последния момент кривна в лявата лента и изравнявайки се с мен ,надъни и той клаксона ,очивдно ,за да ме нахрани ,че съм спрял "в нищото" и си замина

Първа,мръсна газ и тръгвам да го гоня ... Що ще го гоня и аз не знам ,ама бях полудял от адреналин ли ,от това ,че ми падна пердето ли ,съвсем импулсивно "припалих" след него и аз на червено ... На Сточна гара го беше хванал светофара,на него беше спрял ... Спирам колата до буса,аварийни и се втурвам да му отвярам вратата с явното намерение да го сваля и да го питам ,кво аджеба си мисли ,че прави .. Ми аз хубаво я отворих ,ма той се оказва с десен волан и на мене ми затъпя доволно,щот седалката празна

Друг път ,по други поводи ,не съм слизал за саморазправа,а и откровено не ме влече ...

Да не се обиждат колегите от София , ама по нагли и вечно търсещи си боя са автомобилите с рег. СА и СО . Затопли се времето и започнаха да прииждат насам , като не се съобразяват нито с движението , нито с пътната маркировка или знаците. Тази година обаче твърдо съм се зарекъл да разваля на някой нахален Софийски или Какъв и да е тип почивката
щом се мислят на пътя най големите дяволи. За целта съм се оборудвал със Москвич 412 и Опел Кадет.
, които и след катастрофата ще отидат за скрап , но поне двама `тарикати` ще съжаляват за действията си .

Последна промяна ivoo на 27 Май 2012, 23:09, променена общо 1 път
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
ivoo написа:Да не се обиждат колегите от София , ама по нагли и вечно търсещи си боя са автомобилите с рег. СА и СО . Затопли се времето и започнаха да прииждат насам , като не се съобразяват нито с движението , нито с пътната маркировка или знаците. Тази година обаче твърдо съм се зарекъл да разваля на някой нахален Софийски или Какъв и да е тип почивкатащом се мислят на пътя най големите дяволи. За целта съм се оборудвал със Москвич 412 и Опел Кадет.
, така че поне двама `тарикати` ще съжаляват за действията си .
Пътна маркировка в София? Къде го тва животно?

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
ivoo написа:Да не се обиждат колегите от София , ама по нагли и вечно търсещи си боя са автомобилите с рег. СА и СО . Затопли се времето и започнаха да прииждат насам , като не се съобразяват нито с движението , нито с пътната маркировка или знаците. Тази година обаче твърдо съм се зарекъл да разваля на някой нахален Софийски или Какъв и да е тип почивкатащом се мислят на пътя най големите дяволи. За целта съм се оборудвал със Москвич 412 и Опел Кадет.
, които и след катастрофата ще отидат за скрап , но поне двама `тарикати` ще съжаляват за действията си .
точно па бургазлия да пише за колегиалност на пътя и шоферство - ае смех, моля ти се
в Бургас ако тръгна да пресичам на пешеходна най-вероятно някой ще спре за да ме набие, че не е успял да ме сгази!!!
в Бургас сте едни от най-лошите шофьори в цяла България и това го казват всички! съперничите си само с варналии, там са може би още по-бездарни!
в София лошите шофьори са внос от прованса, СО въобще не го брой за софийска регистрация, това са селата на София...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Хаос написа:ivoo написа:Да не се обиждат колегите от София , ама по нагли и вечно търсещи си боя са автомобилите с рег. СА и СО . Затопли се времето и започнаха да прииждат насам , като не се съобразяват нито с движението , нито с пътната маркировка или знаците. Тази година обаче твърдо съм се зарекъл да разваля на някой нахален Софийски или Какъв и да е тип почивкатащом се мислят на пътя най големите дяволи. За целта съм се оборудвал със Москвич 412 и Опел Кадет.
точно па бургазлия да пише за колегиалност на пътя и шоферство - ае смех, моля ти се
в Бургас ако тръгна да пресичам на пешеходна най-вероятно някой ще спре за да ме набие, че не е успял да ме сгази!!!
в Бургас сте едни от най-лошите шофьори в цяла България и това го казват всички! съперничите си само с варналии, там са може би още по-бездарни!
в София лошите шофьори са внос от прованса, СО въобще не го брой за софийска регистрация, това са селата на София...
Софиянци в София карат, ама като дойдат на почивка късат синджира

Хаос написа:точно па бургазлия да пише за колегиалност на пътя и шоферство - ае смех, моля ти се
Нема що да ми се молиш . Виждам го ежедневно по пътя Бургас- Сл.Бряг , пък и колеги от друг форум го казват същото

Най добрите шофьори в БГ - Къде ? http://vbox7.com/play:19db15f3&al=2&vid=95147

Както се вижда и на клипа на пешеходците не им прощавате де

Ама то и светофари имало у София http://vbox7.com/play:d0deb04f&al=2&vid=10140 ама кой да ги гледа я

Последна промяна ivoo на 28 Май 2012, 0:32, променена общо 2 пъти
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Комплекса "София" си е голяма тръпка...

Така не съм се смял от вчера...

Така не съм се смял от вчера...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Абе хубаво сте битки ама после като ви разметат и налегате по асвалта да не почвате да пускате жалби както ми се случи последния път..голем цирк беше 
И не не съм неква батка най културно си седях и първи не съм слизал от колата.
Който е от люлин знае случката

И не не съм неква батка най културно си седях и първи не съм слизал от колата.
Който е от люлин знае случката

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
Ronka написа:Не знам защо се допускат теми,създаващи допълнителна агресия,онея за дължините бяха по-добри
Що се допускат- щото само гледаме къде да се изложиме и колкото повече толкова повече

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила