Биете ли се на пътя?
Модератор: Общи модератори
Re: Биете ли се на пътя?
немо написа:Хаос написа:немо написа:Аз продължавам да се чудя какво би ви предизвикало да излезете от колата и да раздавате тупаници на друг участник в движението
проблема не е в тупаниците, проблема е в бухалките и ножовете
че даже и пистолети, спомняме си случая на простреляния преди половин година в София бакшиш точно заради засичанки
като знам колко познати имат бухалки и пистолети - газ и да ме нема при конфликтна ситуация, живота ми е мил
Да,разбира се,"тупаници" включва бухалки и ножове......мисълта ми е какво е нужно да се случи,за да предизвика у вас желание за физическа саморазправа с друг участник в движението....
ако някой застраши живота на мой близък ще отключи в мен веднага това желание, по назад из темата мисля titto беше писал как някъв е щял да прегази жена му на пешеходна пътека, та ако някой селски рейсър застраши детето ти примерно и е на косъм от това да се случи най-лошото, няма ли да отключи и в теб това желание?
www.bmwпрофесори-bg.net
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Не знам защо се допускат теми,създаващи допълнителна агресия,онея за дължините бяха по-добри 

Много като тебе вече плакаха ...
Ronka написа:създаващи допълнителна агресия
е тва па как го реши? според мен ако има някъв ефект, то ще е точно обратния
www.bmwпрофесори-bg.net
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
benzin написа:немо написа:Хаос написа:немо написа:Аз продължавам да се чудя какво би ви предизвикало да излезете от колата и да раздавате тупаници на друг участник в движението
проблема не е в тупаниците, проблема е в бухалките и ножовете
че даже и пистолети, спомняме си случая на простреляния преди половин година в София бакшиш точно заради засичанки
като знам колко познати имат бухалки и пистолети - газ и да ме нема при конфликтна ситуация, живота ми е мил
Да,разбира се,"тупаници" включва бухалки и ножове......мисълта ми е какво е нужно да се случи,за да предизвика у вас желание за физическа саморазправа с друг участник в движението....
ако някой застраши живота на мой близък ще отключи в мен веднага това желание, по назад из темата мисля titto беше писал как някъв е щял да прегази жена му на пешеходна пътека, та ако някой селски рейсър застраши детето ти примерно и е на косъм от това да се случи най-лошото, няма ли да отключи и в теб това желание?
Кой говори за застрашаване на живота на близки, тук говорим за съвсем други неща. Това дето ти казваш е съвсем нормално, но в случая няма общо с темата.
Става на въпрос за това как и защо реагира даден шофьор когато не му е дадено предимство или неща от тоя сорт.
В тая тема гледам има типични коментари (не визирам теб ) на тия с квадратните глави дето обичат да отварят вратата и да излизат от колата без кой знае каква причина.
Същите тия са типичните "селяндури", (не хората от селата, а селяндурите, има разлика), които са нинджи на пътя и точно заради тях много хора ненавиждат марката (БМВ) в България и има за какво.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
benzin написа:flame написа:нямаш идея какво се случва с трафика в големите градове, аз пък съм виждал човек който си трае и не е виновен да яде як бой, подобно нещо се случи и на мой близък който е доста кротък човек, но хапна тупаници в най лявото платно на цариградско
Нема, бате, я съм от село и съм за малко

Иначе и един мой близък преди години го треснал метеорит един ден...

Искам да кажа - възможно е това, което казваш - а твоят човек просто попада в 0.098-те %, аз които писах

Или може би искаш да кажеш, че под път и над път такива кротички ора ядат кютюци от бабаити на пътя без да са направили нищо?

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
benzin написа:Ronka написа:създаващи допълнителна агресия
е тва па как го реши? според мен ако има някъв ефект, то ще е точно обратния

Много като тебе вече плакаха ...
Ronka написа:Не знам защо се допускат теми,създаващи допълнителна агресия,онея за дължините бяха по-добри
Това са 2 различни начина за вдигане на... адреналина - и въпрос на лично предпочитание е даден пич на кой от вариантите ще се спре

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
makaveli316 написа:[Кой говори за застрашаване на живота на близки, тук говорим за съвсем други неща. Това дето ти казваш е съвсем нормално, но в случая няма общо с темата.
Става на въпрос за това как и защо реагира даден шофьор когато не му е дадено предимство или неща от тоя сорт.
Това имах предвид с въпроса си по-горе

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
е нямало общо с темата... нали си возите и близките в тия коли бре?
на вас ако не ви се е случвало да ви застрашат живота (което не го вярвам) на мен ми се е случвало, примерно преди време изпреварвах един селянин на извънградско аз не бях с много мощна кола, и селтака до като съм до него и го изпреварвам взе да дава газ и да се радва че не мога да го изпреваря а отсреща автобус... а преди време в КАТ слушах едни селяни как се хвалеха на свои приятели че от Благоевград до София никой не успял да ги изпревари
някои хора разбират само от бой за съжаление

www.bmwпрофесори-bg.net
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
benzin написа:е нямало общо с темата... нали си возите и близките в тия коли бре?на вас ако не ви се е случвало да ви застрашат живота (което не го вярвам) на мен ми се е случвало, примерно преди време изпреварвах един селянин на извънградско аз не бях с много мощна кола, и селтака до като съм до него и го изпреварвам взе да дава газ и да се радва че не мога да го изпреваря а отсреща автобус... а преди време в КАТ слушах едни селяни как се хвалеха на свои приятели че от Благоевград до София никой не успял да ги изпревари
някои хора разбират само от бой за съжаление
Да, това е най-дразнещото. Скоро и на мен ми се случи за пореден път.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Ако имате проблеми с нервите зад волана идете да покарате в Чечня - там ще се научите да траете... при всякакви обстоятелства 
http://www.youtube.com/watch?v=VE2N5ANuYpA

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
sub_eleven написа:Ако имате проблеми с нервите зад волана идете да покарате в Чечня - там ще се научите да траете... при всякакви обстоятелства
Или в Неапол. Там направо нашите тешкари ще се върнат кротки като агънца.
А тва в Чечня ноу комент

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
benzin написа:на вас ако не ви се е случвало да ви застрашат живота (което не го вярвам)

За Афганистан ли говорим или за Чечня?
flame написа:benzin написа:на вас ако не ви се е случвало да ви застрашат живота (което не го вярвам)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За Афганистан ли говорим или за Чечня?
за разлика от теб някой хора карат много и знаят за кво говоря, ти ако ходиш с колата само до кварталната бакалия и не са ти се случвали подобни работи не значи че и на другите не са, също така знам че не ти дреме за темата а просто се опитваш да дразниш, та ако нямаш какво да кажеш по темата интересно, по добре си избери някоя друга

www.bmwпрофесори-bg.net
benzin написа:за разлика от теб някой хора карат много и знаят за кво говоря, ти ако ходиш с колата само до кварталната бакалия и не са ти се случвали подобни работи не значи че и на другите не са
Не знам що пак ме напушва смях, ама уважавам мнението на другите все пак - и внимателно ще следя колегите, които ще споделят кътчетата от родината, където шофирането създавя непосредствена опасност за живота на шофьора

Давайте колеги, споделете - един ден като реша да ида по-далече от кварталната зарзаватчийница - да знам къде да не ходя