Биете ли се на пътя?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Биете ли се на пътя?

Мнение от benzin » 27 Май 2012, 20:53

немо написа:
Хаос написа:
немо написа:Аз продължавам да се чудя какво би ви предизвикало да излезете от колата и да раздавате тупаници на друг участник в движението :dunno:

проблема не е в тупаниците, проблема е в бухалките и ножовете
че даже и пистолети, спомняме си случая на простреляния преди половин година в София бакшиш точно заради засичанки
като знам колко познати имат бухалки и пистолети - газ и да ме нема при конфликтна ситуация, живота ми е мил

Да,разбира се,"тупаници" включва бухалки и ножове... :( ...мисълта ми е какво е нужно да се случи,за да предизвика у вас желание за физическа саморазправа с друг участник в движението.... :?:

ако някой застраши живота на мой близък ще отключи в мен веднага това желание, по назад из темата мисля titto беше писал как някъв е щял да прегази жена му на пешеходна пътека, та ако някой селски рейсър застраши детето ти примерно и е на косъм от това да се случи най-лошото, няма ли да отключи и в теб това желание?
www.bmwпрофесори-bg.net

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 27 Май 2012, 20:58

Не знам защо се допускат теми,създаващи допълнителна агресия,онея за дължините бяха по-добри :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 27 Май 2012, 21:00

Ronka написа:създаващи допълнителна агресия

е тва па как го реши? според мен ако има някъв ефект, то ще е точно обратния
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 27 Май 2012, 21:04

benzin написа:
немо написа:
Хаос написа:
немо написа:Аз продължавам да се чудя какво би ви предизвикало да излезете от колата и да раздавате тупаници на друг участник в движението :dunno:

проблема не е в тупаниците, проблема е в бухалките и ножовете
че даже и пистолети, спомняме си случая на простреляния преди половин година в София бакшиш точно заради засичанки
като знам колко познати имат бухалки и пистолети - газ и да ме нема при конфликтна ситуация, живота ми е мил

Да,разбира се,"тупаници" включва бухалки и ножове... :( ...мисълта ми е какво е нужно да се случи,за да предизвика у вас желание за физическа саморазправа с друг участник в движението.... :?:

ако някой застраши живота на мой близък ще отключи в мен веднага това желание, по назад из темата мисля titto беше писал как някъв е щял да прегази жена му на пешеходна пътека, та ако някой селски рейсър застраши детето ти примерно и е на косъм от това да се случи най-лошото, няма ли да отключи и в теб това желание?

Кой говори за застрашаване на живота на близки, тук говорим за съвсем други неща. Това дето ти казваш е съвсем нормално, но в случая няма общо с темата.
Става на въпрос за това как и защо реагира даден шофьор когато не му е дадено предимство или неща от тоя сорт.
В тая тема гледам има типични коментари (не визирам теб ) на тия с квадратните глави дето обичат да отварят вратата и да излизат от колата без кой знае каква причина.
Същите тия са типичните "селяндури", (не хората от селата, а селяндурите, има разлика), които са нинджи на пътя и точно заради тях много хора ненавиждат марката (БМВ) в България и има за какво.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Май 2012, 21:04

benzin написа:
flame написа:нямаш идея какво се случва с трафика в големите градове, аз пък съм виждал човек който си трае и не е виновен да яде як бой, подобно нещо се случи и на мой близък който е доста кротък човек, но хапна тупаници в най лявото платно на цариградско

Нема, бате, я съм от село и съм за малко :mrgreen: :lol:
Иначе и един мой близък преди години го треснал метеорит един ден... :mhihi:
Искам да кажа - възможно е това, което казваш - а твоят човек просто попада в 0.098-те %, аз които писах :winky:
Или може би искаш да кажеш, че под път и над път такива кротички ора ядат кютюци от бабаити на пътя без да са направили нищо? :ok:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 27 Май 2012, 21:05

benzin написа:
Ronka написа:създаващи допълнителна агресия

е тва па как го реши? според мен ако има някъв ефект, то ще е точно обратния

:) Ще видиш ...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Май 2012, 21:07

Ronka написа:Не знам защо се допускат теми,създаващи допълнителна агресия,онея за дължините бяха по-добри :mhihi:

Това са 2 различни начина за вдигане на... адреналина - и въпрос на лично предпочитание е даден пич на кой от вариантите ще се спре :mrgreen: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 27 Май 2012, 21:08

makaveli316 написа:[Кой говори за застрашаване на живота на близки, тук говорим за съвсем други неща. Това дето ти казваш е съвсем нормално, но в случая няма общо с темата.
Става на въпрос за това как и защо реагира даден шофьор когато не му е дадено предимство или неща от тоя сорт.

Това имах предвид с въпроса си по-горе :yes: :bchug:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 27 Май 2012, 21:16

е нямало общо с темата... нали си возите и близките в тия коли бре? :mhihi: на вас ако не ви се е случвало да ви застрашат живота (което не го вярвам) на мен ми се е случвало, примерно преди време изпреварвах един селянин на извънградско аз не бях с много мощна кола, и селтака до като съм до него и го изпреварвам взе да дава газ и да се радва че не мога да го изпреваря а отсреща автобус... а преди време в КАТ слушах едни селяни как се хвалеха на свои приятели че от Благоевград до София никой не успял да ги изпревари :bowdown: някои хора разбират само от бой за съжаление
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 27 Май 2012, 21:24

benzin написа:е нямало общо с темата... нали си возите и близките в тия коли бре? :mhihi: на вас ако не ви се е случвало да ви застрашат живота (което не го вярвам) на мен ми се е случвало, примерно преди време изпреварвах един селянин на извънградско аз не бях с много мощна кола, и селтака до като съм до него и го изпреварвам взе да дава газ и да се радва че не мога да го изпреваря а отсреща автобус... а преди време в КАТ слушах едни селяни как се хвалеха на свои приятели че от Благоевград до София никой не успял да ги изпревари :bowdown: някои хора разбират само от бой за съжаление

Да, това е най-дразнещото. Скоро и на мен ми се случи за пореден път.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 27 Май 2012, 21:33

Ако имате проблеми с нервите зад волана идете да покарате в Чечня - там ще се научите да траете... при всякакви обстоятелства :)

http://www.youtube.com/watch?v=VE2N5ANuYpA

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 27 Май 2012, 21:37

sub_eleven написа:Ако имате проблеми с нервите зад волана идете да покарате в Чечня - там ще се научите да траете... при всякакви обстоятелства :)

http://www.youtube.com/watch?v=VE2N5ANuYpA

Или в Неапол. Там направо нашите тешкари ще се върнат кротки като агънца.
А тва в Чечня ноу комент :shock:
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Май 2012, 21:50

benzin написа:на вас ако не ви се е случвало да ви застрашат живота (което не го вярвам)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mhihi:
За Афганистан ли говорим или за Чечня?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 27 Май 2012, 21:55

flame написа:
benzin написа:на вас ако не ви се е случвало да ви застрашат живота (което не го вярвам)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mhihi:
За Афганистан ли говорим или за Чечня?

за разлика от теб някой хора карат много и знаят за кво говоря, ти ако ходиш с колата само до кварталната бакалия и не са ти се случвали подобни работи не значи че и на другите не са, също така знам че не ти дреме за темата а просто се опитваш да дразниш, та ако нямаш какво да кажеш по темата интересно, по добре си избери някоя друга :!:
www.bmwпрофесори-bg.net

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Май 2012, 22:04

benzin написа:за разлика от теб някой хора карат много и знаят за кво говоря, ти ако ходиш с колата само до кварталната бакалия и не са ти се случвали подобни работи не значи че и на другите не са

Не знам що пак ме напушва смях, ама уважавам мнението на другите все пак - и внимателно ще следя колегите, които ще споделят кътчетата от родината, където шофирането създавя непосредствена опасност за живота на шофьора :paranoid: :lol:

Давайте колеги, споделете - един ден като реша да ида по-далече от кварталната зарзаватчийница - да знам къде да не ходя :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата