Емблема за Капака.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Re: Емблема за Капака.
Виждам,че е малко стара темата но да не пиша нова.Днес си сложиш нова емблема но пиновете както се сещтате останаха на капака (счупени) и едниствения вариант беше да влязат в капака
.
Въпроса ми е,тези пинове има ли вариант да паднта под капака или ще си стоят тихо и кротко в капака.Не ми се вкарва в филм да свалям кората под капака,а и да я сваля не знам дали ще има смисъл.

Въпроса ми е,тези пинове има ли вариант да паднта под капака или ще си стоят тихо и кротко в капака.Не ми се вкарва в филм да свалям кората под капака,а и да я сваля не знам дали ще има смисъл.

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
MPOWERfan написа:Виждам,че е малко стара темата но да не пиша нова.Днес си сложиш нова емблема но пиновете както се сещтате останаха на капака (счупени) и едниствения вариант беше да влязат в капака.
Той капака е с двойна ламарина , ти и да свалиш кората (шумозащитата) няма да ги намериш тия парченца.... нищо и няма да си седят там

- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Мерси за отговора клега. 
И аз така предполагах но реших да си питам все пак.

И аз така предполагах но реших да си питам все пак.

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2