Биете ли се на пътя?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Биете ли се на пътя?

Мнение от alekangg » 27 Май 2012, 16:19

makaveli316 написа:Такава тема само в бг форум може да се види :mhihi: :yes:

Балканския синдром ги тресе някои.. :dunno:
Когато писателят е победител, е набил, някой глупак, селянин, смешник. Когато не е могъл да го набие и си е заминал след като е преценил, че няма да успее, другия е баровец, врат, киселяк. Третия случай, когато е бит, го няма, понеже никой не си признава :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 27 Май 2012, 17:14

доооообре :mhihi:
http://www.thestudentroom.co.uk/showthr ... ?t=2001392
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 27 Май 2012, 17:28

benzin написа:

Айде сега прочети и коментарите и като цяло сравни с нашите.
Личи си колко сме назад като начин на изразяване и мислене.
Не видях при всеки втори коментар неща от рода: "ша му еба майката, следвах го и му препречих пътя, като ме засекат изпреварвам и засичам и аз, карам в средата да не може да ме изпревари, бия рязко спирачки да се удари в мен, излезнах от колата и ..." и т.н.
Друг свят, други хора и ние после се питаме що е такова положението у нас.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 27 Май 2012, 17:36

makaveli316 написа:
benzin написа:

Айде сега прочети и коментарите и като цяло сравни с нашите.
Личи си колко сме назад като начин на изразяване и мислене.
Не видях при всеки втори коментар неща от рода: "ша му еба майката, следвах го и му препречих пътя, като ме засекат изпреварвам и засичам и аз, карам в средата да не може да ме изпревари, бия рязко спирачки да се удари в мен, излезнах от колата и ..." и т.н.
Друг свят, други хора и ние после се питаме що е такова положението у нас.

Е със сигурност не може да се сравнява тукашния манталитет с англичани, немци, италианци и тн. но примерно руснаци, сърби, хървати са същите, в Русия са много по зле от нас де :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 27 Май 2012, 18:02

А перспективата някой да слезе да те бие, ти да си траеш, да те удари и да паднеш ти да си счупиш черепа как ти се струва? ;) Аз лично предпочитам да полежа но да съм жив, аз до сега не съм налитал на никой на бой на пътя, но като ми налетят не си пасувам
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 27 Май 2012, 18:07

benzin написа:А перспективата някой да слезе да те бие, ти да си траеш, да те удари и да паднеш ти да си счупиш черепа как ти се струва? ;) Аз лично предпочитам да полежа но да съм жив, аз до сега не съм налитал на никой на бой на пътя, но като ми налетят не си пасувам

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 27 Май 2012, 18:12

benzin написа:А перспективата някой да слезе да те бие, ти да си траеш, да те удари и да паднеш ти да си счупиш черепа как ти се струва? ;) Аз лично предпочитам да полежа но да съм жив, аз до сега не съм налитал на никой на бой на пътя, но като ми налетят не си пасувам

за тва тряя си стабиуен и физически и психически ... като те ударят да не падаш и като те ядосат да не удряш и да падат :smoke:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 27 Май 2012, 18:21

Абе кви са тея филми някой да слезе да те набие? Вие живеете още в началото на 90те ми се струва. Аз не съм имал случай в последните 7 години откакто карам някой да иска да слиза и да ме бие. Просто, когато си мега агресивен и храниш всички около теб е съвсем нормално да попаднеш на себеподобен и да се стигне до схватка. На мен ми е се тая, не че не се дразня, ма чак пък да се бия и т.н. Тегля му една на ум или го коментираме шеговито със спътника ми (ако има такъв) и така. Толкова по-сериозни проблеми има в живота, та да си хабя нервите по разни селяндури, па и да слизам да се млатиме, та да видим кой е по-големия простак.

А и тея изказвания много ме кефят. Имаше един разказ "Не дай боже сляпо да прогледне". Та и тея изказвания като от него извадени. Ма нема лошо де, тука са най-големите чобани, друго си е по големия бял свят...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Май 2012, 18:41

alekangg написа:Когато писателят е победител, е набил, някой глупак, селянин, смешник. Когато не е могъл да го набие и си е заминал след като е преценил, че няма да успее, другия е баровец, врат, киселяк. Третия случай, когато е бит, го няма, понеже никой не си признава :ok:

:yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Много, ама много точно казано!

Батка, переспективата някой да слезе да те бие и ти да не можеш да избегнеш СРБ-то клони към 0.098% :winky: Първо селтака ако ти покаже едни характерни жестове - може просто да си продължиш. След това ако ти не го провокираш с нещо - вероятността да си кибичиш в колата и той да слезе на бой е минимална. Но дори така да стане - тоя трябва да е Джеки Чан да те изкара от колата ако ти не искаш (справка - Опитаха да отвлекат българския посланик в Йемен и жена му http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4800371) :winky: Пък ай да не ти казвам, че ако излезе от неговата кола и тръгне на СРБ - ти винаги можеш да си продължиш без да излизаш ;)

Това, което го казваш, еветуално би било валидно ако се срещнете пеша лице в лице на улицата. Но за в коли - много филми гледаш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 27 Май 2012, 20:05

flame написа:Батка, переспективата някой да слезе да те бие и ти да не можеш да избегнеш СРБ-то клони към 0.098% :winky: :

"батка" не те знам у къв измислен свят живееш, ама или нямаш книжка или караш основно на нефесето :mhihi: и нямаш идея какво се случва с трафика в големите градове, аз пък съм виждал човек който си трае и не е виновен да яде як бой, подобно нещо се случи и на мой близък който е доста кротък човек, но хапна тупаници в най лявото платно на цариградско, ако се поразтърсиш из ютуб на тема роуд рейдж ще видиш също такива клипове, иначе те знам и от други теми, че си професор и точно с теб нямам намерение да споря по темата http://www.youtube.com/watch?v=5ZDrdALtRLA
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 27 Май 2012, 20:27

Аз продължавам да се чудя какво би ви предизвикало да излезете от колата и да раздавате тупаници на друг участник в движението :dunno:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Аватар

Мнение от Хаос » 27 Май 2012, 20:31

немо написа:Аз продължавам да се чудя какво би ви предизвикало да излезете от колата и да раздавате тупаници на друг участник в движението :dunno:

проблема не е в тупаниците, проблема е в бухалките и ножовете
че даже и пистолети, спомняме си случая на простреляния преди половин година в София бакшиш точно заради засичанки
като знам колко познати имат бухалки и пистолети - газ и да ме нема при конфликтна ситуация, живота ми е мил
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 27 Май 2012, 20:37

Хаос написа:
немо написа:Аз продължавам да се чудя какво би ви предизвикало да излезете от колата и да раздавате тупаници на друг участник в движението :dunno:

проблема не е в тупаниците, проблема е в бухалките и ножовете
че даже и пистолети, спомняме си случая на простреляния преди половин година в София бакшиш точно заради засичанки
като знам колко познати имат бухалки и пистолети - газ и да ме нема при конфликтна ситуация, живота ми е мил

Да,разбира се,"тупаници" включва бухалки и ножове... :( ...мисълта ми е какво е нужно да се случи,за да предизвика у вас желание за физическа саморазправа с друг участник в движението.... :?:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 27 Май 2012, 20:40

Никога не ми се случвало да се бия, а и дано не се случва. Даже като някой ме засече, дори да е брутално, ако го е направил неволно (случва се) и се извини после, изобщо не се дразня дори. Обаче има някои особени типажи, които смятат, че имат пълното право да те засичат когато и както си поискат, че и да те псуват после....Е тва ме изкарва от нерви... :shock: Обаче до бой не се е стигало никога.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 27 Май 2012, 20:49

Има толкова нагли коп*ленца,че с кеф да ги пребие човек!
Последния ме засече на околовръстното(на косъм от удар),при което аз само му светнах,а той най-нагло се обърна и ми показа среден пръст :censored: Ми на светофара на Пушкин рева като малко момиченце,а беше нагъл мъжкар :kuku: Имам още подобни,но не мисля,че е нужно да споделям тук.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата