Биете ли се на пътя?
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Биете ли се на пътя?
makaveli316 написа:Такава тема само в бг форум може да се види![]()
Балканския синдром ги тресе някои..

Когато писателят е победител, е набил, някой глупак, селянин, смешник. Когато не е могъл да го набие и си е заминал след като е преценил, че няма да успее, другия е баровец, врат, киселяк. Третия случай, когато е бит, го няма, понеже никой не си признава

доооообре

http://www.thestudentroom.co.uk/showthr ... ?t=2001392
www.bmwпрофесори-bg.net
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
benzin написа:makaveli316 написа:Такава тема само в бг форум може да се види![]()
доооообре![]()
Айде сега прочети и коментарите и като цяло сравни с нашите.
Личи си колко сме назад като начин на изразяване и мислене.
Не видях при всеки втори коментар неща от рода: "ша му еба майката, следвах го и му препречих пътя, като ме засекат изпреварвам и засичам и аз, карам в средата да не може да ме изпревари, бия рязко спирачки да се удари в мен, излезнах от колата и ..." и т.н.
Друг свят, други хора и ние после се питаме що е такова положението у нас.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
makaveli316 написа:benzin написа:makaveli316 написа:Такава тема само в бг форум може да се види![]()
доооообре![]()
Айде сега прочети и коментарите и като цяло сравни с нашите.
Личи си колко сме назад като начин на изразяване и мислене.
Не видях при всеки втори коментар неща от рода: "ша му еба майката, следвах го и му препречих пътя, като ме засекат изпреварвам и засичам и аз, карам в средата да не може да ме изпревари, бия рязко спирачки да се удари в мен, излезнах от колата и ..." и т.н.
Друг свят, други хора и ние после се питаме що е такова положението у нас.
Е със сигурност не може да се сравнява тукашния манталитет с англичани, немци, италианци и тн. но примерно руснаци, сърби, хървати са същите, в Русия са много по зле от нас де

www.bmwпрофесори-bg.net
А перспективата някой да слезе да те бие, ти да си траеш, да те удари и да паднеш ти да си счупиш черепа как ти се струва?
Аз лично предпочитам да полежа но да съм жив, аз до сега не съм налитал на никой на бой на пътя, но като ми налетят не си пасувам

www.bmwпрофесори-bg.net
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
benzin написа:А перспективата някой да слезе да те бие, ти да си траеш, да те удари и да паднеш ти да си счупиш черепа как ти се струва?Аз лично предпочитам да полежа но да съм жив, аз до сега не съм налитал на никой на бой на пътя, но като ми налетят не си пасувам

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
benzin написа:А перспективата някой да слезе да те бие, ти да си траеш, да те удари и да паднеш ти да си счупиш черепа как ти се струва?Аз лично предпочитам да полежа но да съм жив, аз до сега не съм налитал на никой на бой на пътя, но като ми налетят не си пасувам
за тва тряя си стабиуен и физически и психически ... като те ударят да не падаш и като те ядосат да не удряш и да падат

Абе кви са тея филми някой да слезе да те набие? Вие живеете още в началото на 90те ми се струва. Аз не съм имал случай в последните 7 години откакто карам някой да иска да слиза и да ме бие. Просто, когато си мега агресивен и храниш всички около теб е съвсем нормално да попаднеш на себеподобен и да се стигне до схватка. На мен ми е се тая, не че не се дразня, ма чак пък да се бия и т.н. Тегля му една на ум или го коментираме шеговито със спътника ми (ако има такъв) и така. Толкова по-сериозни проблеми има в живота, та да си хабя нервите по разни селяндури, па и да слизам да се млатиме, та да видим кой е по-големия простак.
А и тея изказвания много ме кефят. Имаше един разказ "Не дай боже сляпо да прогледне". Та и тея изказвания като от него извадени. Ма нема лошо де, тука са най-големите чобани, друго си е по големия бял свят...
alekangg написа:Когато писателят е победител, е набил, някой глупак, селянин, смешник. Когато не е могъл да го набие и си е заминал след като е преценил, че няма да успее, другия е баровец, врат, киселяк. Третия случай, когато е бит, го няма, понеже никой не си признава

Батка, переспективата някой да слезе да те бие и ти да не можеш да избегнеш СРБ-то клони към 0.098%

Това, което го казваш, еветуално би било валидно ако се срещнете пеша лице в лице на улицата. Но за в коли - много филми гледаш

flame написа:Батка, переспективата някой да слезе да те бие и ти да не можеш да избегнеш СРБ-то клони към 0.098%:
"батка" не те знам у къв измислен свят живееш, ама или нямаш книжка или караш основно на нефесето

www.bmwпрофесори-bg.net
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Аз продължавам да се чудя какво би ви предизвикало да излезете от колата и да раздавате тупаници на друг участник в движението 

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
немо написа:Аз продължавам да се чудя какво би ви предизвикало да излезете от колата и да раздавате тупаници на друг участник в движението
проблема не е в тупаниците, проблема е в бухалките и ножовете
че даже и пистолети, спомняме си случая на простреляния преди половин година в София бакшиш точно заради засичанки
като знам колко познати имат бухалки и пистолети - газ и да ме нема при конфликтна ситуация, живота ми е мил
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Хаос написа:немо написа:Аз продължавам да се чудя какво би ви предизвикало да излезете от колата и да раздавате тупаници на друг участник в движението
проблема не е в тупаниците, проблема е в бухалките и ножовете
че даже и пистолети, спомняме си случая на простреляния преди половин година в София бакшиш точно заради засичанки
като знам колко познати имат бухалки и пистолети - газ и да ме нема при конфликтна ситуация, живота ми е мил
Да,разбира се,"тупаници" включва бухалки и ножове...

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
Никога не ми се случвало да се бия, а и дано не се случва. Даже като някой ме засече, дори да е брутално, ако го е направил неволно (случва се) и се извини после, изобщо не се дразня дори. Обаче има някои особени типажи, които смятат, че имат пълното право да те засичат когато и както си поискат, че и да те псуват после....Е тва ме изкарва от нерви...
Обаче до бой не се е стигало никога.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
немо написа:Аз продължавам да се чудя какво би ви предизвикало да излезете от колата и да раздавате тупаници на друг участник в движението
Има толкова нагли коп*ленца,че с кеф да ги пребие човек!
Последния ме засече на околовръстното(на косъм от удар),при което аз само му светнах,а той най-нагло се обърна и ми показа среден пръст