Биете ли се на пътя?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Re: Биете ли се на пътя?

Мнение от daniel_e30 » 26 Май 2012, 14:49

Аз книжка нямам вие за бой на пътя ми говорите.. :mhihi: За сега само по тротоари съм се бил... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 26 Май 2012, 14:49

при първа възможност ще отупам на някой ушната кал :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 26 Май 2012, 14:57

ELZAGG написа:Като гледам, повечето от нас не влизат в схватки, еле пък аз... :mhihi: ! Но една случка от снощи- в 1.00 часа посред нощ- пиян до козирката шофьор с боен пистолет, тежащ 50 кг. с мокри гащи, но каращ е36-ца /в провинцията/ и на такъв кво да му напраиш освен да му запишеш номерата!!!!??? И мъж да бях, знам ли къде ще стреля, пък и не разбрах кво иска, така че- заключена кола и газ да ме няма! :mhihi: Ама приятелката до мене се разрева..... е кво да кажа повече.....!!! :bang:

:shock: :shock: Кажи му номера де :censored:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е RWD

Мнение от deomen » 26 Май 2012, 15:03

Колеги имайте култура,нали уж сме европейци.Това с боя е много селяндурско изпълнение и може да има кофти последици.Вече споменахте за разните откачалки с пистолети и ножове,които ще си те тряснат като нищо,пък нека лежи в затвора като децатата ти нямат вече баща.А иначе някой като те удари заради случка на пътя едният вариянт е да вадиш медицинското и да му пращат призовката.Плаща си обезщетението и вече си има цветущо свидетелство за съдимост.
Вторият случай скачаш в боя,ама може и теб да те набият,че не се знае он дали не е джудист :mhihi: Ама най-страшното е да го удариш да вземе да падне,да се удари примерно в главата и да не дава господ да умре.Тогава хем затвор,хем ще ти тежи на съвестта.Всичко това заради недоразумение на пътя :no: .Затова извенете се ако сте виновни,давайте предимство и бъдете толерантни шофьори.
Аз англичаните съм ги признал за такива,евала им.Обаче руснаците като ги гледам какви малуумници са и как се разправят като кокошкари,чак ги съжелявам :mhihi: Парят ги главите,че култура нямат,ама то там все патрони :kuku:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 26 Май 2012, 15:20

Повечете биячи явно не карат достатъчно щом са готови уж де... да скачат.. :mhihi:
С моя живот на колела ако трябва да се бия всеки път когато стане ситуация трябва отдавна да съм в затвора,сакат или в гроба.. :yes:
Не ме притеснява самия бои а след това... Жалбите и медицинските се уреждат много бързо,няма да обеснявам от къде знам та внимаваите да не стане така че да купите нов автомобил на някои си а в съда тва "Той беше виновен" не върви... В залите показваите кой какво може а не на пътя...
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Май 2012, 15:42

Както казвам винаги-колегите, които често ги засичат да помислят дали проблема не е и в тях. Достатъчно добрия шофьор разбира какво се кани да направи неадекватния пред/зад/отстрани още преди онзи да си го е помислил. Та карането на градско е 90% превенция на ситуации.

Относно срещите преди много, много години гътнах един шофер на рейс, който разклащаше рейса със спирачката на сантиметри зад мен защото се шмугнах пред него и преди 4-5 години един като ме удари на бензиностанция и ми каза 3 пъти "нищо няма, кво ревеш". :dunno:

Факт, че има адски нагли копеленца, които заслужават боя ама по-добре да не се стига до там, че не се знае как ще свърши.
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 26 Май 2012, 16:01

bum_bum написа:Както казвам винаги-колегите, които често ги засичат да помислят дали проблема не е и в тях. Достатъчно добрия шофьор разбира какво се кани да направи неадекватния пред/зад/отстрани още преди онзи да си го е помислил. Та карането на градско е 90% превенция на ситуации.

Ай стига с тез изтърканите лафове, като почнете с тва "добрия шофьор" и нямате спиране значи :dummy: Погледни малко в нета, пълно е с идиоти, които и Нострадамус да си не мож разбереш кво ще направи в следващия момент.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Май 2012, 16:08

Ми не знам, аз от години не мога да кажа, че ми се е случил някой да ме засече. Карай със 100 в града, карай на 20 см от предната кола, не се оглеждай на всяка пресечка независимо дали си с предимство или не и после "ОЛЕЛЕ, ВСЕКИ ДЕН МЕ ЗАСИЧАТ, НЕ ГО ВИДЯХ ОТ КЪДЕ ИЗЛЕЗЕ!" :mhihi: Ми от къде.. от небето падна :clap:
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 26 Май 2012, 16:22

Комплексът ''малка пишка'' е много лошо нещо.Има хора, на които им личи, че сядат зад волана за да търсят конфликти с други участници от движението.Избиването на комплекси е все по-често срещано проявление,може би се дължи на мизерния живот,който мнозинството от хората водят.
Едно мнение по-горе е много правилно--на пътя може да си сто кила мускули,но след това в съда плачеш като п.тка и ходиш да търсиш ищеца по делото за споразумание.Няколко съдби на познати и недотам познати се промениха заради мъжкареене по кръстовища и дискотеки.
Нито пишката ти ще стане по-голяма ако набиеш някого,нито пък ще се смали ако с презрителна и ехидна усмивка подминеш предизвикателство за саморазправа.Карайте си колите,който каквато има,пийте си пиенето,эбете си жените,щот ако утре ви няма заради десет секунди изпуснати нерви,някой друг ще го прави това,а вас ще ви забравят най-късно до 40-ия ден.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Май 2012, 16:53

jordanpar написа:Комплексът ''малка пишка'' е много лошо нещо.Има хора, на които им личи, че сядат зад волана за да търсят конфликти с други участници от движението.Избиването на комплекси е все по-често срещано проявление,може би се дължи на мизерния живот,който мнозинството от хората водят.
Едно мнение по-горе е много правилно--на пътя може да си сто кила мускули,но след това в съда плачеш като п.тка и ходиш да търсиш ищеца по делото за споразумание.Няколко съдби на познати и недотам познати се промениха заради мъжкареене по кръстовища и дискотеки.
Нито пишката ти ще стане по-голяма ако набиеш някого,нито пък ще се смали ако с презрителна и ехидна усмивка подминеш предизвикателство за саморазправа.Карайте си колите,който каквато има,пийте си пиенето,эбете си жените,щот ако утре ви няма заради десет секунди изпуснати нерви,някой друг ще го прави това,а вас ще ви забравят най-късно до 40-ия ден.

Да си кажем истината!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар

Мнение от Хаос » 26 Май 2012, 16:56

Kroki написа:Да си кажем истината!

и да поспамим
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 26 Май 2012, 17:41

Казвате извини се, когато си виновен... а когато вместо извинение от някой получиш средни пръсти и псувни какво трябва да се направи ? И другото, когато някой на вас ви налита да ви бие просто седите и си чакате да приключи така ли ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 26 Май 2012, 18:00

In_Memoriam написа:Казвате извини се, когато си виновен... а когато вместо извинение от някой получиш средни пръсти и псувни какво трябва да се направи ? И другото, когато някой на вас ви налита да ви бие просто седите и си чакате да приключи така ли ?

Знаеш ли колега, понеже съм жена и такива обикновенно ги поглеждам и си обръщам глават в посока на пътя- просто ги игнорирам, и знаеш ли, мисля че е фекта е доста по- добър от това да му отвърна със същата простащина!!!
Убиий простака с мълчание..... това е истината!

А относно това което каза колегата за бабаита с пистолета на пътя, уведомих за номера на колата му когото трябва- пък после що ставали убийства по малките населени неща!
От цървул, бална пантофка НЕ става!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 26 Май 2012, 18:20

In_Memoriam написа:Казвате извини се, когато си виновен... а когато вместо извинение от някой получиш средни пръсти и псувни какво трябва да се направи ? И другото, когато някой на вас ви налита да ви бие просто седите и си чакате да приключи така ли ?

Колега, когато някой те засече и вместо да се извини започне да те "храни", според теб нормален ли е? Което значи, че трябва да бягаш надалеч, защото не знаеш на какво още е способен, само за да се направи, че него 6 по Рихтер не мое го бутне. :kuku:
Разбира се, че ако си разумен ще гледаш да избегнеш конфликта по всякакъв възможен начин. Правиш се на тъп и това е, пък той нека си мисли, че е умен ;)

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит ;)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 26 Май 2012, 19:11

In_Memoriam написа:Казвате извини се, когато си виновен... а когато вместо извинение от някой получиш средни пръсти и псувни какво трябва да се направи ?

Аз се усмихвам мазно,изплезвам се и им пращам въздушна целувка :lol: :lol: Нямате представа как гледат -> :shock:
:mhihi: :mhihi:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата