Биете ли се на пътя?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Биете ли се на пътя?

Мнение от brokenxs » 25 Май 2012, 23:39

TNT написа:
Kroki написа:Добре.. преди 1 месец карах в София последно, честно да ви кажа в Плевен по-трудно се кара..

В Пловдив е същото... В София може да има повече коли, но хората знаят в коя лента да стоят, пускат си мигачи, пускат те да минеш и т.н. Има си знаци и маркировка, пътищата също са по-добри.

Айде са пак Пловдив/София... в пловдив не съм виждал как се влиза в насрещно с 60 и от неприятната изненада че срещу него карат коли се мята през линиите доло в неговото си платно без да му дреме дали някои не минава отдоло и кво може да стане.. както и в софия не съм виждал масово да се прави ляв завои от средна лента с пускане на мигач почти преди да свърши маневрата :Д та.. относителна работа като цяло малко са истинските шофиори и кат им втръсне почват и те да правят простотии и така.. :}

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 26 Май 2012, 0:00

brokenxs написа:
TNT написа:
Kroki написа:Добре.. преди 1 месец карах в София последно, честно да ви кажа в Плевен по-трудно се кара..

В Пловдив е същото... В София може да има повече коли, но хората знаят в коя лента да стоят, пускат си мигачи, пускат те да минеш и т.н. Има си знаци и маркировка, пътищата също са по-добри.

Айде са пак Пловдив/София... в пловдив не съм виждал как се влиза в насрещно с 60 и от неприятната изненада че срещу него карат коли се мята през линиите доло в неговото си платно без да му дреме дали някои не минава отдоло и кво може да стане.. както и в софия не съм виждал масово да се прави ляв завои от средна лента с пускане на мигач почти преди да свърши маневрата :Д та.. относителна работа като цяло малко са истинските шофиори и кат им втръсне почват и те да правят простотии и така.. :}

аре само да не нападаш София неоснователно ... тва със завиването наляво и надясно от средна лента е пловдивски маниер, та там дори на булевард с 3 ленти съм виждал от краен десен сектор, който е само за наляво да се прави десен завой. Движението в пловдив е пълна анархия!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Май 2012, 0:01

jordanov написа:
brokenxs написа:
TNT написа:

аре само да не нападаш София неоснователно ... тва със завиването наляво и надясно от средна лента е пловдивски маниер, та там дори на булевард с 3 ленти съм виждал от краен десен сектор, който е само за наляво да се прави десен завой. Движението в пловдив е пълна анархия!

а в софия монархия ли е :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 26 Май 2012, 0:05

Bogat-Beden написа:
jordanov написа:
brokenxs написа:
TNT написа:

а в софия монархия ли е :mhihi: :mhihi:

тук КАТ ни е възпитал доста по-добре ... шофьорите в София имат един масов порок ... засичат яко не знам волно или неволно, ама заради тях имам да сменям сега дискове и накладки :ranting:

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 26 Май 2012, 0:15

Доста си е просташко , от клипчетата добиваме ясна представа за това...по-добре преброй до десет преди да се впуснеш в нещо подобно :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Май 2012, 0:17

карай с 1 на ум
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Май 2012, 0:40

Абсолютно никаква колегиалност няма в България между шофери. Оня ден седиме с братовчед ми на една пряка и чакаме да свършат колите по булеварда за да минем. Отзад имаше 2 коли и по едно време се чу свирене от клаксон, и колата зад нас се озова до нас, засече 1 човек и тръгна, след него и ние, при което той спря на светофара и братовчед ми му свирна и му направи така: :dunno: при което оня реши да покаже среден пръст ... Не знам сереше ли му се, че толкова се беше разбързал ама ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 26 Май 2012, 7:18

jordanov написа:тук КАТ ни е възпитал доста по-добре ... шофьорите в София имат един масов порок ... засичат яко не знам волно или неволно, ама заради тях имам да сменям сега дискове и накладки :ranting:

Ти дискове и накладки аз все някога трябва да се организирам и да пребоядисам бронията че е като дъга вече от разни боички :)
Относно боя.... два пъти са шамарил на пътя... и два пъти заради моето девойче... един път един бакшиш щеше да я блъсне докато тя пресичаше на зелено и на пешеходна.. ... и се почна... втория път тя беше с своята кола аз карах пред нея и пак един бакшиш... тя без да иска го засече... (пусна му авариини) той на два пъти се опита да я притисне най-накрая се изравни с нея и почна да я псува (това докато е с клиент - а клиента седи и се хили...) и в момента в който се изравни и почна да я псува се изравни с мен....иии се почна....
Имало е още ситуации но са се разминавали без схватки.... знам ли според мен не е от това че сме простаци по душа а че сме простаци на пътя ... за радост все порядко ми се налага да псувам за което мерси на колегите от София (че основно в София си карам)

Поздрави
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 26 Май 2012, 7:37

Не се бия на пътя ... изкарвам ги на тротоара
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 26 Май 2012, 9:09

Не ми се е случвало все още - гледам да съм спокоен. За 13 години зад волана имам 2 близки случая, но все пак до шамари не се стигна :D
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 26 Май 2012, 10:22

nightdriver написа:по-добре преброй до десет преди да се впуснеш в нещо подобно :mhihi:

+ 1 съгласен съм. :yes:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 26 Май 2012, 14:02

да вземе някой психопат да ме намушка/рита/простреля

а, не, мерси
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 26 Май 2012, 14:33

До бой още не ми се е случвало да се стигне, но доста пъти работата е била на кантар :mhihi: Винаги гледам да съм колегиален постоянно гледам огледала (навик ми е дори и на магистрала постоянно да си зяпам) и рядко засичам, а ако това се случи задължително се извинявам :roll: :yes: Миналия ден си чакам да тръгна от светофара светка си зелено, обаче не тръгвам щото виждам как едно а6 ще мине на червено и в момента в който минава покрай мен си бипкам просто ей така колкото да се осети, тръграм и въпросния нагъл господин почва да ме засича. Тръгвам да го изпреваря пак засечка, накрая се изравнихме и полудях а той наглия ми вика кво искаш бе :shock: :shock: направих се на тъп и си продължих, но чесно казано още ме е яд като се сетя, най-вече защото до него имаше 2 деца а ако не бях спрял да го изчакам можеше да стане лошо... :nono: :banghead:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 26 Май 2012, 14:36

Като гледам, повечето от нас не влизат в схватки, еле пък аз... :mhihi: ! Но една случка от снощи- в 1.00 часа посред нощ- пиян до козирката шофьор с боен пистолет, тежащ 50 кг. с мокри гащи, но каращ е36-ца /в провинцията/ и на такъв кво да му напраиш освен да му запишеш номерата!!!!??? И мъж да бях, знам ли къде ще стреля, пък и не разбрах кво иска, така че- заключена кола и газ да ме няма! :mhihi: Ама приятелката до мене се разрева..... е кво да кажа повече.....!!! :bang:
От цървул, бална пантофка НЕ става!

Аватар

Мнение от Хаос » 26 Май 2012, 14:48

как позна, че не е газов?
иначе оплачи се в полицията, особено след като ти е размахвал оръжие
ще му го отнемат доста бързо
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата