Биете ли се на пътя?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Биете ли се на пътя?
печеливши от такова нещо няма
качи ли се адреналина обаче -ставаш друг и никога не можеш да си предскажеш реакциите
качи ли се адреналина обаче -ставаш друг и никога не можеш да си предскажеш реакциите

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
В тая тема ако се развихрят всичките форумни барети,ще стане страшно.
Половината сигурно бият народа,другата половина от баретите хем ги бият,хем ги мушкат после
Иначе аз не се бия на пътя,ама за съжаление много псувам
Половината сигурно бият народа,другата половина от баретите хем ги бият,хем ги мушкат после

Иначе аз не се бия на пътя,ама за съжаление много псувам

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Някои може направо да стрелят
Все пак си спомням темата за оръжията, и се оказа че мноо мафия у форума има
Аз също редовно се ядосвам и псувам зад волана, сигурно и мен ме псуват, но чак пък да слезна да се бия .....
Един ми и е слизал преди няколко години от колата /аз го засякох, но супер неумишлено/, ама не можа да прецени че ми е на половина през тъмните стъкла и после реши да си се качи обратно и да си тръгне

Аз също редовно се ядосвам и псувам зад волана, сигурно и мен ме псуват, но чак пък да слезна да се бия .....
Един ми и е слизал преди няколко години от колата /аз го засякох, но супер неумишлено/, ама не можа да прецени че ми е на половина през тъмните стъкла и после реши да си се качи обратно и да си тръгне
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
© написа:На пътя хората стават много различни - нищо общо с оригинала![]()
Това сигурно е онзи инстинкт за ловуване у мъжа, който в съвремения свят няма къде да се изявява
Всички са хишници тръгнали на лов![]()
Между другото колкото и да ме е "засегнал" ако направи някакъв жест, вдигне ръка, пусне мигачи веднага се успокоявам. Иначе естествено както и аз като всички останали - побеснявам
факти, факти

По темата - никога не съм стигал до бой, нямам и желание, и не мисля, че това е начина. Всички казвате, че за едно засичане не си струва да слезнеш да се биеш. Естествено, че е така. Но всички знаем, че на пътя има доста по-лоши неща от засичания, нали така? Примери всички можем да даваме много, но нещото, което мен лично най-много ме дразни е, че когато някой направи простотия и му свирнеш и почва да те псува или да ти слиза на бой

Иначе сте прави, на всеки се случва да засече някого. Просто се чудя толкова ли е трудно да му се извиниш с ръка или да пуснеш едни аварийки вместо да "гледаш лошо"..
Жалко е, когато отрицателните емоции на пътя са повече от положителните, но нека не забравяме, че нищо не струва колкото живота и здравето ни

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
И аз не бях бил никои, докато миналата седмица един ме засече на орлов мост и се качих на тротоара и за малко ад блъсна 10 човека, разминах ги на косъм, ама на онзи не му се размина, и ме засече за да изпревари не щото немаше къде да отиде, треа да има бои и то много, ако бяхме цивилизована държава да сме културни ама тук си треа бои тои изгражда
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Не се бия на пътя, бих го направил само ако съм застрашен по някакъв начин и се налагат по крути мерки
Хубаво би било да има повече толерантност на пътя 

Никой не мое ма връне на селу!
А , ама яко изглежда бой на пътя http://www.youtube.com/watch?v=-QgcePzl ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=ZgSfTWup ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=ZgSfTWup ... re=related

Последна промяна ivoo на 25 Май 2012, 22:21, променена общо 1 път
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-

Не се бия на пътя ... бия се на обособените за това места

иначе много нерви ми се образуват след няколко часа каране из София.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Аз се ядосвам страшно много. Просто не мога да проумея как мога да избеснея толкова за такива дребни и маловажни неща. Както каза колегата, сигурно някакъв инстинкт от древноста се събужда. Добре, че вече съм на достатъчно години, та да си удрям спирачката. Последствията от един такъв бой биха били много лоши. Не ме е страх, че ще ме набият - голяма работа - и друг път съм ял бой, страх ме е, ако аз го набия и дойде полиция какво ще се получи - ще ме приберат и няма да мога да си свърша работата и ще има писане, обяснения, после глоби, дела и може би присъди. Най-добре е човек да стисне зъби, но не мога да се удържа. Много глупаво от моя страна. Веднъж една ме засече яко, но аз я пуснах пред мен и дигнах ръка с разперени напред пръсти. Тя веднага ми показа среден пръст, но бяхме в задръстване и аз слезнах. Отидох и казах:"Зат'ва ли те пуснах, да ми показваш среден пръст?" Тя започна да ме псува и аз побеснях, с един шут и изкъртих огледалото и се върнах в колата си. Само чух:"Ся ше видиш какво ще ти се случи, не знаеш кой е мъжа ми....(другото ще го спестя)" След секунди срещу задръстването с проправяне на път се появи полицейска кола и достигна точно до нас. Веднага ни спряха и започнахме да се обясняваме, като жената плачеше, трепереше и най-безскрупулно лъжеше, че съм я псувал и съм я заплашвал, но допусна грешка и се оказа, че ужким прочела по устните ми през огледалото си за задно виждане, че съм я псувал и заплашвал, че ще я убия. На мен ми стана смешно и явно полицаите се усетиха. Излезнаха свестни и я убедиха да и платя огледалото и да си ходим, иначе щели да ни държат цяла вечер за обяснения и т. н. И после си викам - абе напсувала ме, показала ми среден пръст - нито ме засърбя отзад, нито ми стана нещо, трябваше да махна с ръка и да продължа, ама пустия му "ловен инстикт" или глупост... Интересното е, че по истинските европейски страни никога не ми се случва да се ядосам толкова, колкото тука. Вчера един зад мен пък ми свири, защо съм спрял на пешеходната пътека да пропусна хората и ме засича и показва средни пръсти, едвам се удържах. Някой ден ако прочетете във вестника, че някой е слезнал и е прегризал със зъби гърлото на друг - да знаете, че съм бил аз.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
пък и не е задължително само на пътя да ставате битка-джий . Може и нещо `Перниш-ко ` да приложите
http://www.youtube.com/watch?v=ryC3KVZV ... re=related

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Добре.. преди 1 месец карах в София последно, честно да ви кажа в Плевен по-трудно се кара.. Аз си го обеснявам с това, че хората разбират че има много коли и гледат да си помагат.. Есента пак карах цял ден, че играех ролята на такси, никъв проблем..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
всеки път ,когато решите да се биете,си помислете пак пример с Багата
човек на който в бой с голи ръце са единици хората в БГ,които щяха го спрат..
дано се възстанови напълно и да няма такива ексцесии с никого ,ама..
в това изостанало и мизерно общество

човек на който в бой с голи ръце са единици хората в БГ,които щяха го спрат..
дано се възстанови напълно и да няма такива ексцесии с никого ,ама..
в това изостанало и мизерно общество

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
чат пат си се посбиваме.. такива дебили нагли има дет и тва не ги оправя ама кат ти кипне канчето..
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Kroki написа:Добре.. преди 1 месец карах в София последно, честно да ви кажа в Плевен по-трудно се кара..
В Пловдив е същото... В София може да има повече коли, но хората знаят в коя лента да стоят, пускат си мигачи, пускат те да минеш и т.н. Има си знаци и маркировка, пътищата също са по-добри.

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Не ми се е случвало и дано не ми се случи някога, че най-много да ме нашамарят някъде
Нервак съм по принцип случвало ми да ги нареждам на майка и да им правя, че са
, но до такива неща, като на клиповете който постна колегата по нагоре в темата е просто пълен цирк.