Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Brat mu » 25 Май 2012, 18:19

От Universal препоръчват да не се превишава 1 пакетче(11 хапа) на ден!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 25 Май 2012, 20:01

:mhihi:

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 25 Май 2012, 20:53

Brat mu написа:От Universal препоръчват да не се превишава 1 пакетче(11 хапа) на ден!

Universal препоръчват да не се превишава дневната доза от 1 пакетче,ако се взема за тонус и чисто профилактично.
Отделно препоръчват за активно спортуващите дневната доза да е 2 пакетчета :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 25 Май 2012, 22:07

Реално на кутията на Пак-а пише , че дневната доза е 2 пликчета, ама като гледам дозите на витамините вътре не мисля че е много добра идея да се пият по две. Аз лично никога не съм употребявал повече от едно пликче.
Все пак това са витамини, няма какво да очакваш от тях, а отделно и предозирането не е хич препоръчително.
Всъщност какви са ти очакванията от Енимъл Пак, щото ако гледаш представянето на продукта може много да се заблудиш. Това си е витаминен комплекс с няколко добавки. А и вече всеобщото мнение е че има много по-добри
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 27 Май 2012, 14:26

Има ли начин да покачим тестостерона без добавки?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 27 Май 2012, 16:01

По малко Чи... :ok:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 27 Май 2012, 16:20

[quote="BMWALPINA"]Има ли начин да покачим тестостерона без добавки?

Добра храна и спокоен,пълноценен живот.Гонете редовно жена си или приятелката си и гарантирано тестостеронът Ви ще е на ниво!Има един принцип в природата,който масово се нарушава.Дава ти се нещо веднъж в живота и ако не го ползваш или го приемаш отвън,ти се отнема завинаги.Буквално казано,добавките ви режат ташаците.Има оптимизиране на работата на жлезите и при по голяма нужда хормоните се овеличават,но при външен прием на готови хормони,производството им намалява и при по дълъг във времето прием се губят завинаги.Кандидат културистите масово се осакатяват в мераците си за бързи и качественни резултати.Химия много и всякаква,но здравето е едно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 27 Май 2012, 16:58

във връзка с мнението на колегата над мен искам да напиша нещо.

като младеж много се кефих да гледам кеч. луд бях по това тв шоу. говорим за средата - края на 90те.

вчера попаднах в ютуб на един клип - трибют към загиналите състезатели. оказа се, че половината от тези пичове, на които като пубер супер много съм се възхищавал вече са измрели. говорим за 10ки атлети, не 1 или 2ма. на всеки срещу името му пише и възраст, също и причина за смъртта. в масовия случай възрастта беше около 35-40 години, причина за смъртта - стероиди, болкоуспокоителни, сърдечна недостатъчност и т.н.
най-фрапиращ е случаят на крис беноа, който на края на живота си е толкова умопомрачен от всичките погълнати елементи на менделеевата таблица, както и от многобройните удари в главата, които е претърпял с годините, че един ден удушава жена си с някоя от хватките си, на следващия ден удушава и 7годишния си син по време на съня му, след което се самоубива.

тук аз искам да задам един въпрос към колегите, менделееви ученици - колко от вас, които тъпчете най-различни добавки възнамерявате да ходите на олимпиадата в лондон? :clap: въпросът е саркастичен, разбира се. много ясно, всеки иска да изглежда фантастиш, но трябва да се постави някаква граница. много хора във вманиачеността си прекаляват. спортът трябва да е на първо място за здравето, не да го застрашава.

добавката в скоби към заглавието на темата не е случайна :yes:
аз понеже съм олд скул, лобирам за постигане на резултати посредством правилно трениране, правилно хранене и режим и по възможност по-малко добавки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Май 2012, 16:59

Външния прием на готови хормони е нещото, което е забранено за дискусия в тая тема, тъй че се предполага, че не го правим :)

Има някои аминосиселини и витамини (цинк, магнезий, Вит Д, А и още доста други) за които се предполага, че го правят. За мен на първо място все пак е правилното хранене, достатъчно почивка (сън) и правилни тренировки.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 27 Май 2012, 17:05

Добавките и стероидите са доооста различни. Нещо губите границата в предходните постове.
Тук стероиди не се допуска да се коментират, затова ще подмина двата поста над мен.

Собственото производство на тестостерон може да се увеличи посредством по-добър начин на живот /почивка, хранене, редовен полов живот, липса на алкохол и т.н./. Също така има много билки, които го повишават. Едната е бабини зъби /трибулус тер... нещо си/, която е в основата на трибестана и доста от добавките за повишаване по естествен път на собственото производство на тестостерон. Тази билка по никакъв начин не вреди, след приключване на приема й няма никакви последици. Тя не вкарва хормони във вас, просто оптимизира жлезите /тестиси и хипофизата/ да произвеждат повече свободен и свързан тестостерон, което води до засилени спортни постижения, покачване на мускулна маса, и като цяло по-добра обща форма.
Ако никога не си приемал добавки за естествено стимулиране на производството на тест дори и най-обикновения чай от бабини зъби /има го във всички аптеки/ ще го усетиш. Няма да изпадам в подробности как веднага ще усетиш, но ще видиш че действа.
Ако решиш да ползваш добавка, няма по-добра от трибестана на Софарма. Но идва малкооо скъпичко, защото е хубаво да се пие по 2 грама на ден / по грам през 12 часа/. Също добър трибулус е на НАУ. Ползвал съм ги и има резултати , дори и на изследвания като си направиш.

:едит: а да и цинк+магнезий продуктите също се отразяват добре и се усещат. Аз лично ги приемам постоянно.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Май 2012, 17:13

мен след трибестан ме боли глава :dunno: :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 27 Май 2012, 17:21

магданоз, мастика, студен душ :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 27 Май 2012, 17:22

BMWALPINA написа:Има ли начин да покачим тестостерона без добавки?

както казаха колегите, добавки от рода на трибестан и ZMA вършат работа ако не ти е супер зле тестостерона в смисъл ако не си му еб*ал мамата с химия :lol: също препоръчвам и отслабване ако си с наднормено кило
www.bmwпрофесори-bg.net

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 27 Май 2012, 17:37

Гледам да страна от химията и досега не съм пил нищо за тестостерона и ще го опитам този чай. Другуя въпрос ми е "за или против мускулната треска?"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 27 Май 2012, 18:42

От около месец пия "Б-комплекс" и забелязах че съм станал доста похотлив...чак жената се учуди :ok:
Незнам дали е от витамините, но има подобрение в общия статус :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата