Биете ли се на пътя?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Биете ли се на пътя?

Мнение от benzin » 25 Май 2012, 19:22

Понеже дразнителите и наглеците станаха много, особено тия с по скъпите коли, на мен редовно ми се случва да се скарам с някой на пътя + средни пръсти и тн. :mhihi: , последното ми сбиване на пътя беше преди 5-6 години, сега като карам гледам да не се ядосвам, но нещо не ми се получава и имам чувство че скоро пак ще стане боя някъде :mhihi: Който има пресни случки да разказва :ok:
www.bmwпрофесори-bg.net

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Биете ли се на пътя?

Мнение от xpl0d » 25 Май 2012, 19:30

Като ме засекат, изпреварвам и засичам и аз, карам в средата да не може да ме изпревари :mhihi: набивам рязко спирачки и т.н. Тва и при други идиотщини, като отнемане на предимство, бутане и т.н. Понякога подминавам с доста пътя за нас в гонене на идиоти :mhihi: До бой не се е стигало, въпреки, че е имало случаи много да ми се прииска му/ѝ мацна един :mhihi: , че накрая и аз ще го отнеса :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 25 Май 2012, 19:49

аз се заключвам и бягам..

такива бойци на пътя са ми писнали, чудо голямо като съм засякъл някой..
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 25 Май 2012, 19:49

Вчера ми се случи,едно русо прасенце селско с една нова астричка гледаше нещо лошо,след като 2 пъти ме засече ,че и вдигаше ръце - еми изяде си солидно количество чакъл по предното стъкло и капака..много лошо да дразниш някой с задно предаване на чакъл :mhihi:
Принципно избягвам каквито и да е конфликти,но някой хора заслужават много шамари заради това,че освен виновни показват всекви знаци и им знае устата в повече от необходимото :banghead:

И все пак насилието не е решение - само един път ми се е случвало на една госпожа,да и взема ключовете и незнам дали ги намери след това в тревите..често пътувам,и забелязвам че всички са доста изнервени и са готови да те блъснат и да ти отнемат живота от това само и само да са пред теб или да се покажат ,кой колко може...
Едно ми прави впечатление,сякаш тези с мощните коли са най-спокойни :dunno: просто с 400+ коня под капака е лесно 5-2 и 150 :mhihi: ...изключваме дебеловратите :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Май 2012, 20:01

Тва пък е най-голямата селяния! :bowdown:
Аз лично най-много някоя майна да тегля и то само при голяма простотия от некой "колега" на пътя...
За средни пръсти, плюене, замеряне, СРБ (селски ръкопашен бой) и тем подобни прийоми от арсенала на дивите селски бекове въобще не съм и помислял :kuku:

А на големите ербапи само да им напомня все още актуалния случай с Багата...
Изводът от който случай е, че колкото и да си як и прост - винаги може да се намери някой по-як и по-прост и последиците да са много тежки :idea:
Ама то се иска акъл да се осъзнае това на пръв поглед елементарно нещо...

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 25 Май 2012, 20:02

Като прецена,че конфликта е умишлен или от надменност не оставам длъжен.Естествено първо гледам колко и какви са в другата кола и тогава си позволявам,но до бой не се е стигало и аз засичам или се престроявам кофти,но винаги се извинявам

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 25 Май 2012, 20:14

С бой освен да покажа, че съм по-прост от другия не знам какво друго ще постигна!Това не е начина и никога няма да бъде!
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 25 Май 2012, 20:20

Не, досега не ми се е случвало.. Най-много някоя псувня, ама аз съм си спокоен и трудно могат да ме изнерват.. Ей са един с една X5-ца почна да изпреварва тролея в насрещното, ма аз се не дръпнах с Ладата , и гледаш пародията как спира и връща назаден :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 25 Май 2012, 20:20

Brat mu написа:С бой освен да покажа, че съм по-прост от другия не знам какво друго ще постигна!Това не е начина и никога няма да бъде!

Е ако ти налети да те бие, ще седиш и ще го гледаш ли?
www.bmwпрофесори-bg.net

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Май 2012, 20:26

На пътя хората стават много различни - нищо общо с оригинала :mhihi:
Това сигурно е онзи инстинкт за ловуване у мъжа, който в съвремения свят няма къде да се изявява
Всички са хишници тръгнали на лов :mhihi:
Между другото колкото и да ме е "засегнал" ако направи някакъв жест, вдигне ръка, пусне мигачи веднага се успокоявам. Иначе естествено както и аз като всички останали - побеснявам :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 25 Май 2012, 20:34

Brat mu написа:С бой освен да покажа, че съм по-прост от другия не знам какво друго ще постигна!Това не е начина и никога няма да бъде!

+1 :yes:

В повечето от случаите отнемането на предимство става НЕумишлено, случва се на всеки. Единствено мога да изпсувам на ум, ако ме вижда, че идвам и въпреки това излиза от пряката, примерно. Дори и да ме е засякъл умишлено, не влизам в конфронтации, всеки си намира майстора. Ама това да гоня някого, да го засичам, псувам и да слизам да бия... :kuku: тук играе роля и еволюцията. ;)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 25 Май 2012, 20:36

Да не се заричам, но до бой няма да стигна. От доста време съм се замислил да взема да си купя едно Cherokee с десен геврек с ролбари и само да ги джаскам като блъскащи колички - и да се "извинявам", че не мога още да свикна с десния геврек :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 25 Май 2012, 20:57

Интересно ми е колко акъл трябва да имам в главата за да слезна да бия непознат чиято кола съм засекъл на пътя при условие, че: 1. Може да е въоражен 2. Слизам срещу запален автомобил, който може да ме прегази :kuku:

Обикновено, като мога минавам отпред и почвам да карам и аз като идиот за да го дразня, може и да набия спирачки, стига да не е жена, че те не спират :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 25 Май 2012, 21:07

flame написа:Тва пък е най-голямата селяния! :bowdown:

:yes: :yes: :yes: Трябва наистина да си гоУем селянин , да слезеш от колата и да се псувате и млатите на пътя , щото някой си те бил засякал или отнел предимство . :dummy:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 25 Май 2012, 21:11

ivoo написа:
flame написа:Тва пък е най-голямата селяния! :bowdown:

:yes: :yes: :yes: Трябва наистина да си гоУем селянин , да слезеш от колата и да се псувате и млатите на пътя , щото някой си те бил засякал или отнел предимство . :dummy:

Е добре, като слезе да те бие някой защото си му свирнал примерно, му кажи че е голяма селяния да видиме дали ще спре :lol:
www.bmwпрофесори-bg.net

Следваща

Назад към Извън Темата