строук на е36 318ис м42??

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 530D F07

Re: строук на е36 318ис м42??

Мнение от izzzo » 25 Май 2012, 12:12

Ей, много глупости много нещо.... Всеки чул недочул, тръгнал акъл да дава...
Аз съм пича дето "потроши маса пари за ускорение от 0-100 за 9 секунди". Някой интересува ли го защо се получи така, или просто злорадствате?
Ами много просто- степен на сгъстяване 8:1 говори ли ви нещо? В комбинация с лошо мапване и резултата е налице- 118 коня на гумите с две големи дупки в кривата на въртящия момент(192NM). Елементарно!!!
Сега, ако някой наистина се интересува точно какви части трябват за конверсията, ще му отговоря на ЛС, както съм го правил досега.

ПС: мотора в момента е на 80 х.км. след ремонта.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 25 Май 2012, 13:42

izzzo написа:Ей, много глупости много нещо.... Всеки чул недочул, тръгнал акъл да дава...
Аз съм пича дето "потроши маса пари за ускорение от 0-100 за 9 секунди". Някой интересува ли го защо се получи така, или просто злорадствате?
Ами много просто- степен на сгъстяване 8:1 говори ли ви нещо? В комбинация с лошо мапване и резултата е налице- 118 коня на гумите с две големи дупки в кривата на въртящия момент(192NM). Елементарно!!!
Сега, ако някой наистина се интересува точно какви части трябват за конверсията, ще му отговоря на ЛС, както съм го правил досега.

Колега сложи някое клипче ако имаш. Как е колата в момента времена нещо.. :dunno:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 28 Май 2012, 0:11

izzzo написа:Ей, много глупости много нещо.... Всеки чул недочул, тръгнал акъл да дава...

Колега сподели малко на аудиторията, какви са тези тайни лаборатории, кажи защо така се получило с тези дупки, за да го избегнат други колеги, защо си го направил с такава степен(едното е ясно че ще го правиш в последствие турбо) но защо в момента е така...
Кои части, как и защо си използвал ?
На никой няма да навреди полезната информация :)
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Внимателно
Мечтае да кара: Нещо страшно

Мнение от BorisMitev » 14 Май 2013, 21:48

А как да изчислим степента на сгъстяване, че това не разбрах само :yes:

Предишна

Назад към E36