Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 coupe 323ci
Детайли за колата: Някво купе 2.5

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от marto853. » 24 Май 2012, 18:28

На мен пък си ми харесват мигачите щото и аз имах такива на старото комби :mhihi: даже 60лв давах за да си ги взема,кристални на Sonar се водят.
новият ми номер: 0877787835

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530D

Мнение от bmw20009 » 24 Май 2012, 18:46

BMW_1914 написа:
BoqnZubarev написа:Иначе и на мен ми харесва, поне визуално, като изключиме, споменатите от теб мигачи.

абе на тая 330 -ка само за тия мигачи ли се хванахте :roll:
на пръв поглед - няма забележки отвън... с бяла оптика, ксенон, хубава джанта, М броня, затъмнени стъкла, лил спойлер, сенник
салона запазен, с полукожено рекаро в добро състояние с подлакътник, борд комп., мултиволан, с чейнджър и CD, без светещи лампи и еърбеци по таблото, но за сметка на това с рингове и т.н. .... ама що ли е с тия мигачи :dummy: :dunno:
:bchug:

Ксенона не е с колата, слаган е после, но пък може да е оригиналдъ :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d 99'

Мнение от bmw_760il » 25 Май 2012, 4:59

bmw20009 написа:
BMW_1914 написа:
BoqnZubarev написа:Иначе и на мен ми харесва, поне визуално, като изключиме, споменатите от теб мигачи.

абе на тая 330 -ка само за тия мигачи ли се хванахте :roll:
на пръв поглед - няма забележки отвън... с бяла оптика, ксенон, хубава джанта, М броня, затъмнени стъкла, лил спойлер, сенник
салона запазен, с полукожено рекаро в добро състояние с подлакътник, борд комп., мултиволан, с чейнджър и CD, без светещи лампи и еърбеци по таблото, но за сметка на това с рингове и т.н. .... ама що ли е с тия мигачи :dummy: :dunno:
:bchug:

Ксенона не е с колата, слаган е после, но пък може да е оригиналдъ :lol:

Наистина е слаган после, защото - ако е оригинален трябва да има пръскалки на фаровете, лайт модула трябва да е без врътка за регулиране на фаровете и в двигателния отсег трябва да има една лепенка внимание високо напрежение.Освен това доста неща по тази кола не са оригинални, като най-вече предна броня, мигачи, фарове, бъбреци, неща които будят съмнение за удари.Съдейки по спортно пребарания салон и надписа K&N над въздушния филтър бих си помислил че собственика я е гонил колицата.Разтояноето между предната гуми и бронята и предната гума и калника в посока вратата ми се струва различно, което ми говори за сериозни удари, не качествено отстранени.Българския номер също е минус за мен (лоши пътища, лоши горива, лоши резервни части(освен ако не са оригинални), и разни други неща).За километрите никакъв шанс да са реални.
Колата бих я купил на по-ниска цена и то само ако ще я продавам на части ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nanio » 25 Май 2012, 9:38

hacker4eto1 написа:Момчета загледал съм сериозно този екземпляр от около няколко дена на сам и се чудя според вас цената как стой в тази цяла картинка... спрямо вида и екстрите...
http://www.cars.bg/u620089

Хубав десняк с истински М пакет. Въпрос на лична преценка добре ли е 13400 за 325 купе преди фейса :lalala:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 25 Май 2012, 9:40

hacker4eto1 написа:Момчета загледал съм сериозно този екземпляр от около няколко дена на сам и се чудя според вас цената как стой в тази цяла картинка... спрямо вида и екстрите...

Волана е бил от другата страна! Тази май е на един колега от форума, ако се интересуваш от колата ще ти дам ника му на ЛС да си говорите.
Има фаца, има екстри.
Цената ми се струва малко височка, но пък при фабричен М паркет, ако е и добре технически.

От друга страна не бих си бзел 325, ако не изпадне някоя много хубава на ниска цена, ако ще е М54 да е 330-ка, ако не 328.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Сива Бима
Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
Детайли за колата: Лачена

Мнение от hacker4eto1 » 25 Май 2012, 10:05

Bavarcho написа:

Волана е бил от другата страна! Тази май е на един колега от форума, ако се интересуваш от колата ще ти дам ника му на ЛС да си говорите.
Има фаца, има екстри.
Цената ми се струва малко височка, но пък при фабричен М паркет, ако е и добре технически.

От друга страна не бих си бзел 325, ако не изпадне някоя много хубава на ниска цена, ако ще е М54 да е 330-ка, ако не 328.

Kак разбирате че е обръщана на какви детайли наблягате ,че го разбирате споделете малко информация ,че като ходя да гледам дадена кола за какво най-вече да наблюдавам
Изображение
Последен проект https://youtu.be/oRvrTuwa_Rg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 25 Май 2012, 12:22

hacker4eto1 написа:
Bavarcho написа:

Има фаца, има екстри.

Kак разбирате че е обръщана на какви детайли наблягате ,че го разбирате споделете малко информация ,че като ходя да гледам дадена кола за какво най-вече да наблюдавам

Варианти няколко:
1-ви ВИН
2-ри познаваш колата
3-ти вдигнат капак на мотора
4-ти малки дреболийки като стикери за airbag и т.н :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 25 Май 2012, 12:54

Gqbriel написа:
Варианти няколко:
1-ви ВИН
2-ри познаваш колата

При ел. седалките като паметта е на дясната седалка. (някой ги махат бутоните на дясната седалка да не бие на очи).
При купе лявата седалка от вътрешната страна има ръчка за накланяне на облегалката. (принципно трябва да е на другата седалка)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d 99'

Мнение от bmw_760il » 25 Май 2012, 13:19

Gqbriel написа:3-ти вдигнат капак на мотора

При вдигнат капак по какво се познава? :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от jamesj » 25 Май 2012, 13:52

Колега от форума продава едно 320D
viewtopic.php?f=46&t=234153
Знаете ли нещо за него? Мнения?

Потребител
Аватар
Кара: E70 X5 3.0D/E60 525D

Мнение от chokolino_88 » 25 Май 2012, 14:15

Това лято ще влизам в клуба и в момента разглежда обявите, а другия месец тръгвам по - огледи. Набелязал съм няколко варианта. Ще бъда благодарен, ако някой сподели впечатления.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi? ... 2811030428
http://nfs.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi? ... 9023992317
http://nfs.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi? ... 6807051039
http://nfs.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi? ... 9519044171
http://nfs.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi? ... 9031172008
http://nfs.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi? ... 5876297705

Общо взето ценовият диапазон е 7500 - 8500 лв, година 2002 - 2003. Ако някой има по - добри предложения, да пише.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Май 2012, 14:27

не мога да разбера, защо се опитвате да гадаете една кола дали е обръщана или не по някакви странични признаци :dunno:

едва ли има човек (поне от тук пишещите), който ще си купи автомобил без да е проверил VIN-а и евентуално екстрите по него :dunno:

:idea: търговец, който не дава вин или поне последните 7 знака от него го зае*и
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 04' 330ci M-sport 2

Мнение от jumjumski » 25 Май 2012, 16:54

Bavarcho написа:
Gqbriel написа:
Варианти няколко:
1-ви ВИН
2-ри познаваш колата

При ел. седалките като паметта е на дясната седалка. (някой ги махат бутоните на дясната седалка да не бие на очи).
При купе лявата седалка от вътрешната страна има ръчка за накланяне на облегалката. (принципно трябва да е на другата седалка)

Да добавим и ключалката на вратата,както и пасажерската седалка винаги е по-износена от шофьорската,което не е логично..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nanio » 26 Май 2012, 6:54

Добре че форума не се чете от търговци :mhihi: . След време ще почнат да се отстраняват и малките забележки при десняците :wave:

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 26 Май 2012, 9:41

nanio написа:Добре че форума не се чете от търговци :mhihi: . След време ще почнат да се отстраняват и малките забележки при десняците :wave:

в грешка си...
:mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46