Дъжд вали, град бие.... а Дилян Пенчев...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Дъжд вали, град бие.... а Дилян Пенчев...
...сменя термостат
ето това е въпросния термостат който е 1:1 със закупения преди няколко месеца от В&Д Ауто за 48 лв.... този струва 24 лв във даскалов кар!
Аз си действам а то тихичко си капе и заплашително гърми наближаващата стихия...
Да ама Дилян е сръчен и на 10-тата минута термостата беше сменем... па и Дилян често сменя термостати докато оцели подходящия...
(това е извадения термостат който е закупен преди няколко месеца .... )
Започна да вали по стабилно и Дилян като усети каква буря ще го пере....
... обезвъздуши за 2 мин (всеедно съм го правил 1000 пъти на тея мотори
) и доволно се заплакна да е готов за тест...
...след теста Дилян доволно снима и тази вечер ще спи като къпан
...
След туй имаше доста яки тестове при които установих че си трябва и ново виско... но поне ел.перка имам която каот я включа и охлажда на момента... а иначе след теста като спрях на место да видя как ще стой стрелката от колата меришеше на: гуми, масло, антифриз, накладки... ама стрелката беше на 12! След като установих че виското не зацепва хубаво (аз съм си го пълнил със грес за да тествам дали става
) пуснах ел.перката която охлади до средата м/у 12 часа и предишната бяла!
Значи хора да ви е ясно че това за пореден път ме навежда на мисълта че в тая *ибана държава няма нищо истинско!
Така че съвет от мен - когато имате проблем със загряване почнете от термостат - най евтино излиза
Поздрави и се надявам да сте си извадили поука от мойте снимкови разказчета...

ето това е въпросния термостат който е 1:1 със закупения преди няколко месеца от В&Д Ауто за 48 лв.... този струва 24 лв във даскалов кар!

Аз си действам а то тихичко си капе и заплашително гърми наближаващата стихия...

Да ама Дилян е сръчен и на 10-тата минута термостата беше сменем... па и Дилян често сменя термостати докато оцели подходящия...

Започна да вали по стабилно и Дилян като усети каква буря ще го пере....

... обезвъздуши за 2 мин (всеедно съм го правил 1000 пъти на тея мотори

...след теста Дилян доволно снима и тази вечер ще спи като къпан

След туй имаше доста яки тестове при които установих че си трябва и ново виско... но поне ел.перка имам която каот я включа и охлажда на момента... а иначе след теста като спрях на место да видя как ще стой стрелката от колата меришеше на: гуми, масло, антифриз, накладки... ама стрелката беше на 12! След като установих че виското не зацепва хубаво (аз съм си го пълнил със грес за да тествам дали става

Значи хора да ви е ясно че това за пореден път ме навежда на мисълта че в тая *ибана държава няма нищо истинско!
Така че съвет от мен - когато имате проблем със загряване почнете от термостат - най евтино излиза

Поздрави и се надявам да сте си извадили поука от мойте снимкови разказчета...

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
А аз бих казал че радиатора ти ми малеее

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
madpetio написа:А аз бих казал че радиатора ти ми малеее![]()
![]()
И това го има

А що се отнася до радиатора аз смених термостата но след това е и радиатора!
А другото което ми правеше впечатление беше че като мине средата термостата не е отворил хубаво щото радиатора не е яко горещ и да бълва горещина

А сега като дигна капака и съм пуснал перката не се живее на 1 метър.. бълва огън и жупел

И все пак .. скоро ще пусна обява във форума да продавам този радиатор който е чисто нов ... да избия некой лев за новия че си ебало мамата

- PEEL_OFF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Умрело е36
- Мечтае да кара: кола на газ...
а ако не е таина ....каде се намира този даскалов кар ??? 4че и аз имам доста проблеми с термостата а цената на твоя ми се струва доста приемлива.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
http://daskalovcar.com/agents.html - това е сайта - има адреси телефони обаждайте се питайте!
Две теми по надолу го има точно тоя въпрос разискван
Две теми по надолу го има точно тоя въпрос разискван

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
е ми явно ще си вземам пак термостат, моя определено не отваря на толкова градуса колкото трябва, а по-рано
...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Явно им е сезон на термостатите и аз преди 2дни сменях моя в светкавична буря и вятър около 60мили/ч (според тея по телевизията). Иначе го взех за 18$, сега обаче проблема ми е, че не ми работи оборотомера, разходомера и уреда за температурата (което най-много ме притеснява) и май ще трябва да се сваля таблото 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
...нещо дясната букса може би. имаш ли осветление отдясно?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
При нас во главниот дилер за БМВ термостат е 28еуро. Йас си купи од Вернет за 12 еуро и работе супер, сега да намерам виско?
еден прийател ми кажа земал ефтино виско при вас? колко е тоа ефтино?

еден прийател ми кажа земал ефтино виско при вас? колко е тоа ефтино?
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Киро, тука виско SACHS което е уж оригинално може да се намери за 120 лв... някъде около 60 EUR 

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Аз на уреда за температурата нещо му нямам вяра
На мен стрелката ми седи нормално на 12 и 2, а в задръстванията се намества по средата между 12 и следващата бяла, но като го измерихме се оказа че във второто положение темп. е 88 гр/C. Така че аз с това бих започнал 

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
При мен при нормално загрял двигател стои на 12 00, 12 и 01 , термостата ми отваря при 86градуса. И аз не вярвам на индикатора, понякога стрелката се люшка като стрелка на ЗИЛ , но след лек удар по таблото се оправя ...... /широко коментирано в предишни теми/
аз от зимата съм си изхвърлил виското, и съм с два вентилатора от пежо пред радиатора, с датчик на 91 градуса и просто нямам проблеми, забравих загравяне и всичко останало, просто е перфектно. Кагато загася колата, перките продължават да работят и под колата е ужас, яко топлина се изхвърля назад, даже се усеща на 1-2м зад колата
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аве,бате?де сме се пускали с теб.и си ме размазъл 3-пъти
,както казва , брат ти в модераторския
.....................мисля,че имаме само едно стартче на бояна,га се ебавахме с твоя френд с "белата 16-ка,със 6 цвята,на пръскалките"
....и ,единия МЕ размаза

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
[steeN] написа:...нещо дясната букса може би. имаш ли осветление отдясно?
До сега по тъмно не съм я карал (още е в процес на възстановяване от предишния собственик) и не знам дали светят

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3