Карате ли/ще карате ли велосипедите си с жилетки?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Карате ли/ще карате ли велосипедите си с жилетки?

- Да, карам/ще карам
16
21%
- Не, не карам/няма да карам
59
79%

Общо гласове : 75
старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Карате ли/ще карате ли велосипедите си с жилетки?

Мнение от Dirty M5 driveR » 21 Май 2012, 19:44

За жилетката не знам - и на мен няма да ми се нрави носенето й през лятото. Вечер по тъмно да. За светлините и светлоотразяващите елементи по велосипеда е ясно. Но аз съм с две ръце ЗА задължителното носене на каска, както е в други страни по света. Никога не се знае как ще паднеш и как ще се удариш, но при всички положения удар в главата би могъл да бъде фатален.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Май 2012, 20:12

твърдо нЙе,законотворците да ме хванат за шортите...и техните органи...на реда :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 21 Май 2012, 20:16

Органите гледат да не изостават бе-видяха,че байкърите се увеличават и почват с "хранилките" и от тях.Скоро ще забранят говоренето по телефона докато си с колело,ще въведат некви колани за велосипеди,мое и някоя гражданска да измислят :D ....ма не е много смешно.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Май 2012, 20:23

Явно вносителите на жилетки са бутнали някой левец където трябва.
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 21 Май 2012, 22:06

Аз па НЕМА да носа жилетка, грозни са и запарват зловещо, я съм дал 10 000 за колело да съм убав и гъзар, те жилетка ще ме карат да носа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.П По темата, верно няма да носа, аз и каска не носа, сега се чуда като сложим нагръдниците и всичката екипировка как и жилетка ще сложиме докато се придвижваме до автобусите/лифтовете, само ди жилетка ще ние.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 21 Май 2012, 22:42

Аз бих карал с такава жилетка, но само по тъмно затова като цяло съм против. Старая се аз да гледам другите, че ако чакам БГ шоферите да ме виждат и пазят по добре да се самоубия. :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Май 2012, 22:57

In_Memoriam написа:
bum_bum написа:Много искам да видя как ще ме спре полицай, докато съм на колелото :mhihi:

Като начало би изглеждало супер дебилно отстрани, главно заради самото възприятие от хората :lol:

има много начини да те спре стига да са му казали отгоре, че трябва да се следи стриктно за това ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 21 Май 2012, 23:02

steeN написа:
In_Memoriam написа:
bum_bum написа:Много искам да видя как ще ме спре полицай, докато съм на колелото :mhihi:

Като начало би изглеждало супер дебилно отстрани, главно заради самото възприятие от хората :lol:

има много начини да те спре стига да са му казали отгоре, че трябва да се следи стриктно за това ;)

И ако не спра на палката ще ме гони с патрулката :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 21 Май 2012, 23:15

randity написа:
steeN написа:
In_Memoriam написа:

Нищо неможе да ти направи, нито имаш регистрационен номер да го види и запише, нито нищоо, а па да те замери с палката...... нека да те замери и уцели па аз ще си падна сам после жална му майка
Всяко чудо за 3 дни, и това ще мине и готово
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 21 Май 2012, 23:16

N.Mihaylovski написа:
randity написа:
steeN написа:
In_Memoriam написа:

Нищо неможе да ти направи, нито имаш регистрационен номер да го види и запише, нито нищоо, а па да те замери с палката...... нека да те замери и уцели па аз ще си падна сам после жална му майка

Не дърпай дявола за опашката, че как е тръгнало и през каналите на КАТ с колела може да почнеме да минаваме и номера да ни слагат ..
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Май 2012, 0:04

ей как не са се сетили до сега всички банкови обири с колела да ги правят, че най-лесно се бяга :mhihi:
ще ти застане на пътя и ще те спре... лесно и просто без да го видиш. да не мислиш, че ще ти маха с палката.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 22 Май 2012, 5:18

Спират, спират. Аз имам познат, дето преди години му написаха 2 акта за преминаване на червен светофар, и бях подочул нещо, че са го хванали с 60 в населено място :mhihi: но за това дали са го глобили не съм сигурен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Май 2012, 9:12

steeN написа:
In_Memoriam написа:

Любимото ми забавление с колелото е като видя от тия ушеви, дето седят по средата на платното все едно е тяхно с ръка в джоба и въртейки палката. Ако е с гръб към мен се засилвам колкото мога и точно до него бия една задна спирачка да изпищи яко гумата :mhihi: Щом не са ме хванали до сега, явно не могат :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 22 Май 2012, 9:28

Простотия след простотия ... вече не знам какво да очакваме ... абсурд да карам с жилетка :D

Потребител
Аватар

Мнение от lagunaracer » 22 Май 2012, 16:40

randity написа:
N.Mihaylovski написа:
randity написа:
steeN написа:
In_Memoriam написа:

Не дърпай дявола за опашката, че как е тръгнало и през каналите на КАТ с колела може да почнеме да минаваме и номера да ни слагат ..

Очаквайте скоро ! :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата