Маслени пари м51
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Re: Маслени пари м51
Дупката на капака е не по малко от20мм.
Засега пуснах маркуч настрани и толкова.Почнах тея дни да режа капака .Мисля ,че от 27 кг,сега е 12-13 .Като свърша с него ,ще дообмисля кеч танка.
Засега пуснах маркуч настрани и толкова.Почнах тея дни да режа капака .Мисля ,че от 27 кг,сега е 12-13 .Като свърша с него ,ще дообмисля кеч танка.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
http://www.youtube.com/watch?v=NPAF6fHpIts&feature=plcp
Варела е наи вдясно .е30-ката е м20б25.Голфа мисля АБФ ,Вектрата е с мотор 20не с доработки .Толкоз за кола с постоянно буксуващ съединител,с гладки задни гуми и отворен диф.
Варела е наи вдясно .е30-ката е м20б25.Голфа мисля АБФ ,Вектрата е с мотор 20не с доработки .Толкоз за кола с постоянно буксуващ съединител,с гладки задни гуми и отворен диф.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Peter Angelov написа:Пресиян Василев написа:Целта е да стигнем и преминем 220 конски сили ,но те не са важни .Търсим повече торк.
А всъщност въпроса е какво да се прави всъщност с маслените пари.
Иначе като свърша с тоя мотор и ако оживее ,ще направим подробна тема ,кое какво и защо.
Г-н Ангелов ,наистина съм съгласен с постановката с ГоУфа ,че много може.Тук имаме такъв 4моушън с голяма турбина,много е напред момчето ,но вкарва ужасни средства ,които по принцип немога да прежаля за такъв вид тунинг,Говоря за пари достатъчни за къща с двор и пицария вътре на центъра.
Това е ,беден краи сме .Тук на 20 лева се радваме днес![]()
И както казва колегата по отгоре ,немобеш да сравняваш бавен дизел с камерно пълнене които няма кои зане какъв ресурс ,измислен края на 80-те години
Виж този клип ,нещо такова гласим
http://www.youtube.com/watch?v=HW3C1AYQLnI
Хехехе ти много се закачи! От майтап не разбираш!! Знам много добре от кога е мотора, колко може и т.н. Всичко беше шега ти къде тръгна![]()
Споко бре човек....
при ''пипане'' на тия пари ефекта е отрицателен даже,освен ако не се ползват части от скраб-а или колата е станала за там.
П.п Пресияне

by ''kompleksa''
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3