Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Radoslav318i написа:То за белтъка е ясно,.. ама за тоя жълтък ми казаха, че съдържал холестерол и взех че се притесних, затова ви питах.![]()
Холестерола е един вид корена на мъжката сила, тъй че няма кво да се плашиш от него. Няма как да внесеш количества от него, които ще ти навредят. Присъствието му в организма е нормално и желателно. Това, че по някое време започва да вреди е свързано с други фактори, а не с това колко приемаш чрез храната.
Реших да се взема протеин и тъй като имах малки проблеми с кръвната захар(играеща около горната граница) и сърцето, реших да се консултирам и с лекаря си.
Казах му какво съм решил, казах му и марката на която се бях спрял - optimum gold standard и той ми каза да не съм се занимавал с такива протеини, препоръчвани от фитнес инструктори, да съм идел да си взема протеин от аптеката - биогама, с яйчено-белтъчен екстракт..
Та сега се чудя как да постъпя. Хич не ги разбирам, затова почетох по разни форуми и се спрях уж на най-доброто, ама този който си бях харесал, май не е такъв яйчен. Потърсих на оптимум яйчен и намерих, обаче цената му беше убийствена - 90лв за 900гр.. биогамата, която ми препоръча лекаря пък е 36-41лв за същото количество. И направо недоумявам как този от аптеката, ще е по-хубав.
Та ако може и вашето мнение по въпроса?
Казах му какво съм решил, казах му и марката на която се бях спрял - optimum gold standard и той ми каза да не съм се занимавал с такива протеини, препоръчвани от фитнес инструктори, да съм идел да си взема протеин от аптеката - биогама, с яйчено-белтъчен екстракт..
Та сега се чудя как да постъпя. Хич не ги разбирам, затова почетох по разни форуми и се спрях уж на най-доброто, ама този който си бях харесал, май не е такъв яйчен. Потърсих на оптимум яйчен и намерих, обаче цената му беше убийствена - 90лв за 900гр.. биогамата, която ми препоръча лекаря пък е 36-41лв за същото количество. И направо недоумявам как този от аптеката, ще е по-хубав.
Та ако може и вашето мнение по въпроса?
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
speed те GP-тата като чуят креатин и направо ти казват, че е адски вредно и опасно, едва ли не ще си мъртъв след приема му. Аз ако кажа на моето GP какво пия като съм в сесия сигурно в болниа ще ме вкара. До колкото знам протейните нямат навика да въздействат на кръвното, така че си избери някаква суроватка на прилична цена и си я пии по предписанието на кутията и няма да имаш проблеми според мен.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
vlad0 написа:По-интересно ми е има ли някой тук който е пробвал "НАБАВЯНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ НЕЩА С ХРАНА" VS. "ДОБАВКИ" , като избегнем темата, че добавките са добавки сами по себе си, а малко ала хранене VS. добавки /амино киселини, протеини, геинъри, бърнари и т.нат./
Естествено, че е по-добре и се получава по-добър ефект от доброто хранене. Но излиза много пари... Аз съм си сметнал, че 300-400лв. на месец минимум ще ми трябват... А добавки си взимам, когато имам излишни пари. Те хората за по 300-400лв. цял месец бачкат...

Той проблема ми не е в кръвното, то си е в ред, само чат пат е ниско. Проблема ми е, че преди 2 години прекарах остър вирусен перикардит и от тогава лекарите ми са супер наплашени, щото така и не разбраха как се получи и всяка година минавам прегледи и искат за всичко да се консултирам с тях 

- TNT
- младши ентусиаст
-
Еми търсиш си с "еди кви си" подсладители или неовкусени... NOW мисля, че предлагаха и такива 

Докторчето ти е казал да си купиш Biogame, защото имат договор с разни търговски представители да ги изписват по рецепти, а и в аптеката само такива има. За справка да пиеш Biogame е равно да пиеш Nutrim. Моя съвет е да не искаш съвети от личният ти лекар за хранителни добавки, че едно време и аз бях така и се налагаше да обеснявам на родителите 1 месец какво е протеин и има ли почва у нас

- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
В тоя ред на мисли,в момента по цените на силабг кой е най-добрия вариант за протеин според дози,съдържание в доза и цена.Нещо около 2кг.
най-изгодно идва от myprotein или bulkpowders, но трябва да се поръчат повечко килограми (20) за да може доставката да е по-малка...
да кажем, че за 100лв се взимат 5кг суроватка, а тук дори Нутрим не предлагат толкова тънко
да кажем, че за 100лв се взимат 5кг суроватка, а тук дори Нутрим не предлагат толкова тънко
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
TNT написа:vlad0 написа:По-интересно ми е има ли някой тук който е пробвал "НАБАВЯНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ НЕЩА С ХРАНА" VS. "ДОБАВКИ" , като избегнем темата, че добавките са добавки сами по себе си, а малко ала хранене VS. добавки /амино киселини, протеини, геинъри, бърнари и т.нат./
Естествено, че е по-добре и се получава по-добър ефект от доброто хранене. Но излиза много пари... Аз съм си сметнал, че 300-400лв. на месец минимум ще ми трябват... А добавки си взимам, когато имам излишни пари. Те хората за по 300-400лв. цял месец бачкат...
Да всеки пренебрегва добавките, но има един момент като тренираш без тях, и стигаш до едно ниво и си до там, аз от 3 месеца вече съм с добавки и има разлика. И да 250лв, са добавките на месец и то не всички и са на промоция.
latrel написа:най-изгодно идва от myprotein или bulkpowders, но трябва да се поръчат повечко килограми (20) за да може доставката да е по-малка...
знаеш ли за 5 кг колко е доставката?
what a helluva ride
- TNT
- младши ентусиаст
-
ditko1 написа:...
Все си мисля, че ако тези 250лв. месечно се вкарват ВСЕКИ месец в пържолки

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
TNT написа:.....Все си мисля, че ако тези 250лв. месечно се вкарват ВСЕКИ месец в пържолкиефекта ще е по-добър!.....
Единствения по добър ефект ще е,че ще ти е пълен търбуха.....иначе спрямо мускула пържолки vs. добавки.....пържолките нямат шанс

sambeto написа:TNT написа:.....Все си мисля, че ако тези 250лв. месечно се вкарват ВСЕКИ месец в пържолкиефекта ще е по-добър!.....
Единствения по добър ефект ще е,че ще ти е пълен търбуха.....иначе спрямо мускула пържолки vs. добавки.....пържолките нямат шанс
Ама добавките не вървят с бира

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз залагам на пържолките. Майката природа едва ли е по-тъпа от "учените", които бъркат неща в лъскави кутийки, които тялото в повечето случаи не знае как да оползотвори, защото не се срещат в чист вид в природата.