маркучи, къде?
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
маркучи, къде?
Някой може ли да ме упъти къде продават маркучи за гориво?
По специално ми трябва да намеря около 2м от едно тънко (3х7мм) маркуче което служи за връщане на излишното гориво към дизеловата помпа, че са се много нацепили от старост горките.
ПП: Мислех си че най-лесно е в ДАРУ но там цената е просто потресаваща
на справка за част излиза ед. цена над 50лв а, "единична" предполагам че значи "на метър"
По специално ми трябва да намеря около 2м от едно тънко (3х7мм) маркуче което служи за връщане на излишното гориво към дизеловата помпа, че са се много нацепили от старост горките.
ПП: Мислех си че най-лесно е в ДАРУ но там цената е просто потресаваща

на справка за част излиза ед. цена над 50лв а, "единична" предполагам че значи "на метър"
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Зад читалището в Княжево, малка будка с какви ли не маркучи. Цените са много ниски.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

.
Мерси, ще го имам предвид следващия път като имам път натам, че аз съм точно от другата страна на София 

.
Напазарувах от Вари2000 на оборище.
Или ме метнаха нещо, или тоя маркуч наистина е скъп, но здраве да е.
Там разправяха че гумата му била някаква специална и по-ефтините алтернативи изкарвали само по няколко месеца.
Оригиналния на БМВ и там е над 50лв/м, но продаваха някакъв за Мерцедес който е със същите размери и уж същото качество, но на половината от цената 25лв./м
Взех от мерцедесовия...къде е 25 къде е 4....но пак е 2 пъти по добре от 50
Или ме метнаха нещо, или тоя маркуч наистина е скъп, но здраве да е.
Там разправяха че гумата му била някаква специална и по-ефтините алтернативи изкарвали само по няколко месеца.
Оригиналния на БМВ и там е над 50лв/м, но продаваха някакъв за Мерцедес който е със същите размери и уж същото качество, но на половината от цената 25лв./м
Взех от мерцедесовия...къде е 25 къде е 4....но пак е 2 пъти по добре от 50

5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ