Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Модератор: Общи модератори
Re: Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
zazomazo написа:ineedmoney написа:...zazomazo написа:ти недей да порицаваш човекО, той учи за доФтор и се смята /подобно на флейм-а/ за по-интелЕгентен от останалите
еххх хората като теб... и девиза "мисленето е най-големия ми враг"
факта, че учиш медицина и че евентуално ще завършиш /по някакъв начин/ не е критерий, че "мисленето ти е най-големия приятел"
пълно е със завършили студенти, които поради липса на достатъчно багаж се реализират като фелдшери на село и предписват антибиотик за щяло и нещяло....та времето ще покаже ти от коя порода си..
Прав е Зазо, копеуе!

И най ми е кеф като прочета, че шайка мангали са фанали и пребили некой доктор!

Ееее, ама друго си е като иде човек при автотенекиджията... Гледаш го насреща - образован, ерудиран, способен, златни ръце (и уста - га нящо не уйдиса

Колкото по-малко ора с виШУ - толкоз по-дубре ши ни е държавата!

armagedon01 написа:Е.Димитров написа::OT:
Всеки отказал цигарите е напълнял доста,което е също доста вредно!
Предвид раковите заболявания, който могат да сполетят всеки един пушач, едва ли няколко излишни килограма са най - големия му проблем .......
Тва е като хероина и метадона - и двете са вредни, но все пак трябва да се избере по-малкото зло

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
armagedon01 написа:Е.Димитров написа::OT:
Предвид раковите заболявания, който могат да сполетят всеки един пушач, едва ли няколко излишни килограма са най - големия му проблем .......
Всъщност няма категорично доказана връзка между пушенето на цигари и ракови заболявания,всичко е спекулация .
Има обаче доказана връзка между наднорменото тегло и сърдечните заболявания

- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
Е.Димитров написа:armagedon01 написа:Е.Димитров написа::OT:
Всъщност няма категорично доказана връзка между пушенето на цигари и ракови заболявания,всичко е спекулация .
Има обаче доказана връзка между наднорменото тегло и сърдечните заболявания
Затова пушете, че да сте слаби

Не бе, проблемът на пушачите е като този на непушачите, разбираш ли?
Когато ядем ние, надебеляват и те!

Когато ядем ние, надебеляват и те!

Така
Анкетата горе си пише 100 човека са против забраната 200 човека са ЗА забраната - 33% вс 66% /грубо/
аз имам повече приятели НЕ Пушачи от колкото пушачи

Анкетата горе си пише 100 човека са против забраната 200 човека са ЗА забраната - 33% вс 66% /грубо/

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
vlad0 написа:Така![]()
Виждаш ли,твоето мнение доказва че всичко е въпрос на лична преценка,аз пуша,моята приятелка отказа цигарите,всеки сам си преценява,а защо е закона за забрана,така нали някакси се нарушава свободната воля
- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
Никой никого не кара да спре да пуши с този закон !!!
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе

Само да отбележа, че хора, чиито мнения чета с интерес във форума и ми харесва начинът им на мислене, тук в тая тема се излагат като кифладжии, защитавайки със смешни доводи пушенето. След някоя друга страница очаквам да видя "цитат" от статия от ежеседмичния вестник на Уюва Бара, "доказващ", че пушенето е полезно и непушачите умират преждевременно и мъчително

- cekunnn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 6 in line, 1.8Т
- Мечтае да кара: M6 G power
Аз съм непушач, но 90% от приятелите ми са, не ми пречи когато пушат, но пък не е особено приятно да си непушач а да след всяко излизане да смърдиш на цигари (да не говорим, че понякога си е трудно да дишаш). Друго си е да влезеш в някое кафе/заведение и въздуха да е свеж. 

Ако следваш стадото, ще газиш в тор.

Е.Димитров написа:vlad0 написа:Така![]()
Виждаш ли,твоето мнение доказва че всичко е въпрос на лична преценка,аз пуша,моята приятелка отказа цигарите,всеки сам си преценява,а защо е закона за забрана,така нали някакси се нарушава свободната воля
ти като пушач не можеш да пречупиш нещата през моята призма

Вашата свобода свършва точно там където нарушава моята!

- cekunnn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 6 in line, 1.8Т
- Мечтае да кара: M6 G power
vlad0 написа:
Вашата свобода свършва точно там където нарушава моята!
+1 Кратко, точно и ясно!
Ако следваш стадото, ще газиш в тор.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Незнам какво го дъвчете тоя въпрос, закона е приет и е ясен.
А това дали ще се спазва забраната, как ще се санкционират нарушителите и т.н. .... ще го видим в движение.
Аз си мисля, че няма как да не се пуши в дискотеките... все пак ще видим, ще ми е много интересно пред СинСити как всички са отвън в 3 през нощта за да дръпнат по една бърза цигарка, и после да се връщат към кючеците
ПП: колеги които коментират философските теми за това къде свършва свободата и т.н. просто да не се излагат .... като не ти харесва определено заведение /заради лоша вентилация/ просто не ходи там. В заведение с хубава вентилация цигарения дим няма да се усеща.
ПП2: аз съм пушач, но съм готов да се съобразя с така приетата забрана за пушене, стига да се спазва от всички и наистина да има някакви резултати от нея. Но са ми много смешни мрънкащите с миришещите дрехи, коси и т.н. на които не им е вкусна тортата, ако някой пуши на съседната маса, на които им се нарушават конституционните права и свободи от човек , който иска да изпуши една цигара с кафето и бирата си
И интересно ако дадат право на собствениците на заведения да избират дали заведението да е за пушачи или непушачи какво биха избрали те .... все си мисля, че ако бяха повечето непушачи нямаше да има логика да са за пушачи повечето заведения. Затова тоя резултат от анкетата и като цяло от гласуването на закона е доста интересен.
Но както винаги българина е по-католик от папата....
А това дали ще се спазва забраната, как ще се санкционират нарушителите и т.н. .... ще го видим в движение.
Аз си мисля, че няма как да не се пуши в дискотеките... все пак ще видим, ще ми е много интересно пред СинСити как всички са отвън в 3 през нощта за да дръпнат по една бърза цигарка, и после да се връщат към кючеците

ПП: колеги които коментират философските теми за това къде свършва свободата и т.н. просто да не се излагат .... като не ти харесва определено заведение /заради лоша вентилация/ просто не ходи там. В заведение с хубава вентилация цигарения дим няма да се усеща.
ПП2: аз съм пушач, но съм готов да се съобразя с така приетата забрана за пушене, стига да се спазва от всички и наистина да има някакви резултати от нея. Но са ми много смешни мрънкащите с миришещите дрехи, коси и т.н. на които не им е вкусна тортата, ако някой пуши на съседната маса, на които им се нарушават конституционните права и свободи от човек , който иска да изпуши една цигара с кафето и бирата си

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- dagger
- кандидат ентусиаст
-
kriso85 написа:Незнам какво го дъвчете тоя въпрос, закона е приет и е ясен.
Аз си мисля, че няма как да не се пуши в дискотеките... все пак ще видим, ще ми е много интересно пред СинСити как всички са отвън в 3 през нощта за да дръпнат по една бърза цигарка, и после да се връщат към кючеците![]()
ПП2: аз съм пушач, но съм готов да се съобразя с така приетата забрана за пушене, стига да се спазва от всички и наистина да има някакви резултати от нея. Но са ми много смешни мрънкащите с миришещите дрехи, коси и т.н. на които не им е вкусна тортата, ако някой пуши на съседната маса, на които им се нарушават конституционните права и свободи от човек , който иска да изпуши една цигара с кафето и бирата сиИ интересно ако дадат право на собствениците на заведения да избират дали заведението да е за пушачи или непушачи какво биха избрали те .... все си мисля, че ако бяха повечето непушачи нямаше да има логика да са за пушачи повечето заведения. Затова тоя резултат от анкетата и като цяло от гласуването на закона е доста интересен.
Колега предполагам резултата от анкетата е такъв, защото сме в автофорум. Има доста пушачи(културни), които са свикнали да не пушат в колата си, в дома си и т.н. и съответно нямат нищо против забраната. Дори и таксиметрови шофьори има които не пуашат в колата си. Хората просто обичат чистичкото

kriso85 написа:
.
Това важи за всяко едно нещо дори и за цигарения дим.
Не ми казвай дали се излагам или не