Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Brat mu » 18 Май 2012, 12:05

Jim Beam написа:OXyElite Pro също е много силен бърнър, но има странични ефекти: вие ти се свят, гади ти се. Иначе убива апетита и дава супер много енергия.

А на мен изобщо не ми подейства.Сега смятам да пробвам Fyre или Animal Cuts.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 18 Май 2012, 15:26

Пичове чувам че в Липо6 имало DMAA, вярно ли е това?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 18 Май 2012, 15:45

Nukem написа:Пичове чувам че в Липо6 имало DMAA, вярно ли е това?

Пише, че има DMAA в Jack3d, Oxyelite Pro, Hemo Rage Black, Dexaprine, M5 Extreme, Muscle Meds Code Red, Lipo 6 Black, 1 M.R., DynaPep, Anarchy Covalex, Muscle Spike, Noxipro, Isatori PWR, Muscletech Neurocore, Muscletech Hydroxystim, Fahrenheit Nutrition Lean EFX, Muscle Warfare Napalm, SNI Nitric Blast, BIORhythm SSIN juice, Gaspari Nutrition Spirodex, MethylHex42, Grenade Universal Grenade, M.A.P. Arson., но също пише, че не е доказано вреден!

В sila-та има 4-5 вида Lipo 6, но явно само black серията има! :roll:

ПП. В една статия пише, че е забранен в Нова Зеландия, защото " Младеж на 21 години от Нова Зеландия получава мозъчен кръвоизлив след тежка нощ, в която е приел 556 милиграма метилхексанамин (DMAA) в комбинация с кофеин от енергийни напитки и алкохол. "
Е тоя и без метила може да получи кръвоизлив! То по-принцип не е въобще добре да се приема енергийни напитки смесени с алкохол!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 18 Май 2012, 19:17

малко гръбче от мен :)
Изображение
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 19 Май 2012, 9:24

Е това да стана ми е достатъчно :D
http://vbox7.com/play:3b1d9611f8
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 19 Май 2012, 9:35

Това точно вчера го гледах, добре възможно ли е постоянно да си така, имам предвид да се държи като го гледам под 6-7% мазнини, и същевременно напомпан донякъде? Как става това нещо! Аз мисля като изчистя да се пробвам да тръгна бавно нагоре с кг-те само с протеин, БССА, и амино някакво, и да държа повторенията над 14 с идеята да се постигне нещо като от клипчето, но не ми се вярва!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 19 Май 2012, 9:40

Възможно е защо да не е! Те вариантите са 2, качваш яко и после чистиш или чистиш и качваш! Като го гледам този просто не ми се мисли какъв тегав режим на ядене има, а за постоянство, тренировки, почивки да не говорим. :| Съдейки по снимките го е постигнал за 1 година и 2 месеца!! :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 19 Май 2012, 9:42

С добавките които коментирате не е възможно.
На 6-7% мазнини си толкова "изсъхнал", че нямаш сила за нищо. За да тренираш ти тррябват допълнителен стимул . Такъв релеф с бърнърчета не се прави.
Ама ако не си състезател аз лично не виждам смисъл да се подлагаш на чак такова изчистване и т.н.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 19 Май 2012, 9:47

Ей така за собствено удоволетворение и просто постижение, защо да не се пробва човек. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 19 Май 2012, 11:03

Nukem написа:Това точно вчера го гледах, добре възможно ли е постоянно да си така, имам предвид да се държи като го гледам под 6-7% мазнини, и същевременно напомпан донякъде? Как става това нещо! Аз мисля като изчистя да се пробвам да тръгна бавно нагоре с кг-те само с протеин, БССА, и амино някакво, и да държа повторенията над 14 с идеята да се постигне нещо като от клипчето, но не ми се вярва!

метаболизмът се регулира от хормоните на щитовидната жлеза Т4 (тироксин) и Т3 (трийодотиронин). Т4 може да ускори метаболизма до 4 пъти, улеснявайки значително въглехидратния и мастния метаболизъм. смята се, че това се постига при правилно хранене и трениране.
така пише в моите дебели книги.
затова да речем бум бум тук често пише че ма'а само пържени кюфтета с чипс (шегувам се, бум), но трениран организъм на стар атлет като него изгаря всичко до 4 пъти по-бързо, отколкото на един офис работник (офис работникът е приет за мерна единица за мърцина).
затова аз казвам - спорт и правилно хранене му е майката 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 19 Май 2012, 11:14

kulov написа:
Nukem написа:Това точно вчера го гледах, добре възможно ли е постоянно да си така, имам предвид да се държи като го гледам под 6-7% мазнини, и същевременно напомпан донякъде? Как става това нещо! Аз мисля като изчистя да се пробвам да тръгна бавно нагоре с кг-те само с протеин, БССА, и амино някакво, и да държа повторенията над 14 с идеята да се постигне нещо като от клипчето, но не ми се вярва!

метаболизмът се регулира от хормоните на щитовидната жлеза Т4 (тироксин) и Т3 (трийодотиронин). Т4 може да ускори метаболизма до 4 пъти, улеснявайки значително въглехидратния и мастния метаболизъм. смята се, че това се постига при правилно хранене и трениране.
така пише в моите дебели книги.
затова да речем бум бум тук често пише че ма'а само пържени кюфтета с чипс (шегувам се, бум), но трениран организъм на стар атлет като него изгаря всичко до 4 пъти по-бързо, отколкото на един офис работник (офис работникът е приет за мерна единица за мърцина).
затова аз казвам - спорт и правилно хранене му е майката 8)

Е точно OXyto си играе с Т3 и Т4
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 19 Май 2012, 11:49

Я кажете как ви е предмишницата спрямо бицепса... при мен е 32/37 :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 19 Май 2012, 12:26

Веселин|Василев написа:Е това да стана ми е достатъчно :D
http://vbox7.com/play:3b1d9611f8

на мен не ми допада, прекалено незначителен ми е... А и има доста такива момчета по залите, всичко си е до храна, тренировки и най-вече генетика....

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Май 2012, 13:15

scipo написа: прекалено незначителен ми е...

А бе тоя си е направо нацепена батка :mhihi: Много ми е смешно като кажат за някой 6* килограмов "тоя много здрав"... А кръстчето му е колкото на приятелката му :mhihi: Сега лятото всички са релефни... Половината зала е на винстрол :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 19 Май 2012, 13:28

Колеги вредно ли е да си бъркам почти всеки ден по 3 яйца със сирене (без да махам жълтъците) :roll:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата