Rolls Royce Phantom..
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Гост
-
alx написа:владо, таз тема не беше ли я пускал вече миналата година?... това или имам deja vu...
май не само при мен е дежа ву ... мислех си че е щот нещо ми се спи и недоглеждам

имам някфи спомени че ни е разказвал подобно нещо когато колата беше представена в БГ май

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз съм на мнение,че това сме го чели тук, във форума миналата ли година не мога точно да се сетя
Подсетете се за снимката с оригиналния РР чадър със сребърна дръжка във задната врата
Статията още тогава направи фурор тук
Георги Пенчев

Подсетете се за снимката с оригиналния РР чадър със сребърна дръжка във задната врата

Статията още тогава направи фурор тук

Георги Пенчев
^
аз пък съм на мнение, че не сте я чели по простата причина, че я написах на 06 Януари 2006 в 11:26:52 PM, за списание Motor Show. Повода наистина е едно и също събитие, но ако си направиш труда да изровиш стария пост и ги сравниш сигурен съм, че ще намериш доста повече информация и неща, които едва ли ще чуеш и видиш някъде .. още повече, че имах възможността да бъда на място, където много малко хора по Света са били и голяма част от информацията е от там.
аз пък съм на мнение, че не сте я чели по простата причина, че я написах на 06 Януари 2006 в 11:26:52 PM, за списание Motor Show. Повода наистина е едно и също събитие, но ако си направиш труда да изровиш стария пост и ги сравниш сигурен съм, че ще намериш доста повече информация и неща, които едва ли ще чуеш и видиш някъде .. още повече, че имах възможността да бъда на място, където много малко хора по Света са били и голяма част от информацията е от там.
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Камор няма ли да направят някой тестдрайв
и ние дасе качим на Ролс щото аз не виждам друга възможност дасе качим на такава кола поне някои от нас де 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Data.bg
mioiox написа:Днес, докато бях в кино Арена Младост на MS Days, в Камор Ауто докараха 2 RR Phantom! Чистак-бърсак (поне единият), и ако видите колко им се дивяха всички наоколо... Стовариха ги от един камион, който ако го видиш, никога няма да кажеш, че кара две такива съкровища... От снимките се вижда, че двата са различни - единият е с номер, другият без. Затова предполагам, че вторият (има само няколко снимки, защото веднага го откараха към другата част на халето) не е толкова нов... Знам ли? Добре, че един приятел си носеше фотоапарата, та можахме да направим една наистина добра фотосесия
п.с. Преди няколко дни, преди още да се появи в тази тема, на автомивката до нас видях и (молдовския?) Фантом и Хамъра... Чудя се, както почнах да ги срещам през ден, дали няма тия дни да ми подарят някой такъв
В директорията там има и други снимчици - пак от днес. Има серия, чиято цел беше да покаже, че емблемата на RR не се върти заедно с гумите... cool
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
момчета в събота видях Фантом в Sunny Bitch
пфф и просто на живо е ... вдъхновяващ... Фантома и зад него охраната му - Хамър 

4 8 15 16 23 42
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5