Едно изоставено БМВ ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Re: Едно изоставено БМВ ...

Мнение от TsvetanVR » 17 Май 2012, 13:55

IceMan_SF написа:Ето го номера, на мен също ми е интересно кой ли е собственика 8)
10052012681.JPG

Не знам, ама мога да ти кажа кой би могъл да и стане наместник....да я управлява, докато се завърне Краля... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

I wanna leave you far behind....

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 17 Май 2012, 15:22

Zagy написа:Е30-ката е там от поне 3 години, казаха ми, че е 325их... само това знам.

Доста мръсна е, по двойния ауспух се издава, че е 25-ца, дали е их :roll: Като гледам номерата от кога са дооста време не е карана.
Това някакъв закрит паркинг ли е? Ако е така има шанс от към купе да е доста добре :roll:
Има ли някакъв контрол на входа/изхода на паркинга? :mhihi: Смисъл само некви "вътрешни" да влизат.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 17 Май 2012, 16:49

Мх, под тая мръсотия може и да се крие читава Е30ска,пък и ако наистина е четворка ,си е баш находката.Салона в какво ли е състояние и техническата част,дали и има нещо,че са я зае@али там? Бахти как ме радва,само дето не съм фен на двойното,иначе М20Б25 ,троен стоп,колко пък да ме хванат ,ако си я дръпна във Габрово :mhihi:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 17 Май 2012, 17:04

Ще пробвам да ви снимам и салона ако искате :D
Si non confectus, non reficiat.

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 17 Май 2012, 17:07

Zagy написа:Ще пробвам да ви снимам и салона ако искате :D

Направо ми каже другата седмица кога ще ходиме да "ти помогна със снимането" :mrgreen:
Изображение

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 17 Май 2012, 19:40

Айде и аз ще ви помогна, ама после ще ми помогнете да "щракна" е31-цата :lol:
Изображение

I wanna leave you far behind....

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 17 Май 2012, 19:58

не е их ,па камо ли 25ца :mhihi: .успех с взимането на колите :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 17 Май 2012, 20:01

Явор написа:не е их ,па камо ли 25ца :mhihi: .успех с взимането на колите :mhihi:

а к'ва е?
тя да е без гнилоч, па мотора е най-лесен :mhihi:

'ма и ти не си изпуснал да се осведомиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 17 Май 2012, 20:43

Явор написа:не е их ,па камо ли 25ца :mhihi: .успех с взимането на колите :mhihi:

:mhihi: Моята M20B20 също е с двоен ауспух :mrgreen:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 17 Май 2012, 22:18

Bavarcho написа:

'ма и ти не си изпуснал да се осведомиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mrgreen: :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 18 Май 2012, 9:08

Мн ентусиасти с взимането на колите... само не съм сигурен , че точно оттам трябва да се правят тия неща ;) :mhihi:
Изображение Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 18 Май 2012, 9:58

Снощи се опитах да направя снимки на интериора, но ми попречиха 2 неща - прахта се е превърнала в броня и няма сваляне :mrgreen: ; а и успях да видя какво е положението вътре.... седалките са тотал щета, другото е горе-долу ок.
Последна промяна Zagy на 18 Май 2012, 11:41, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 18 Май 2012, 11:40

Абе не се знае на кого са и най-мн да на ошамарят но риска си струва :mhihi: ...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от JazzJack » 18 Май 2012, 12:39

здравейте, пичове
регистрирах се във форума специално заради миналата тема (http://forums.bmwpower-bg.net/viewtopic ... 64a325d55b) в която се обсъждаше тази кола

ще започна историята отдалече и накрая на разказа ще имате информацията, която търсите :)
работя в бизнес парка и разбира се тази кола ми направи впечатление още преди половин година

по това време си имаше гуми и джанти и изглеждаше наистина много добре и се чудех защо собственика не я мърда от този паркинг
реших, че е заминал в чужбина за известно време, или е болен или в пандиза или нещо подобно и я е оставил временно паркирана там

в един момент тази година обаче й изчезнаха джантите и тогава вече взех да разпитвам за тази кола
колеги от бизнес парка ми казаха, че осмицата не е мърдана от това място поне 3-4 години

както на повечето от вас и на мен първата ми мисъл беше да я натоваря през нощта и да си я отнеса, но нещата не са толкова прости, бъдете реалисти

разпитах момчето от паркинга и ми каза, че много хора са го питали за колата и той от своя страна е питал шефа си, но не се знае чия е тази кола
през годините са се сменили няколко собственика на паркинга и вече сегашния няма представа чия е тази кола
колеги на момчето от паркинга са си харесали джантите и гумите и ги свалили

до тук всички от вас са се отказали, но аз продължих с издирването и точно тука историята става интересна

след като побърках всички с тая кола, но така и не получих задоволителен отговор, накрая реших да говоря с администрацията на бизнес парка
от там ми отговориха, че паркинга не е част от бизнес парка и не влиза в техните отговорности и нямат никаква информация по въпроса

започнах леко да се отчайвам, но след като ги потормозих още малко се намери едно момче от администрацията, което ми каза, че единственото, което се знае за тази кола е, че собственика навремето е работил в една фирма в бизнес парка

отидох до офиса на фирмата и там едно момче ми разказа, че това БМВ е било на Наско Сираков и сегашния му собственик наистина е работил във фирмата
преди да се озове на сегашното си място (на паркинга), БМВ-то е висяло на друго място в бизнес парка и като цяло не е в движение вече над 5 години заради проблем с двигателя
най-важното е, че пича ми даде телефона на сегашния собственик на осмицата

обадих се на човека, който се оказа някакъв голям бизнесмен
обясни ми, че държи магазини в The Mall (на Цариградско), също се занимава със състезания с мотори, продава коли и т.н.
точните му думи бяха, че се "занимава с много по-скъпи коли и това БМВ в момента му е най-малкия проблем"

колата наистина е била на Наско Сираков, BMW 850 CI Individual с ръчни скорости
зарязана е на този паркинг, защото е живял в Австралия и просто не е имал възможност да я кара
попитах го в какво състояние е колата, има ли изобщо двигател, продава ли я и т.н.

според собственика, единствения проблем, който е имала колата е нещо по скоростите (не можах да разбера точно какво) между втора и трета предавка
не спомена нищо за проблеми с двигателя и т.н.
едва ли не според него колата е в идеално състояние с лек проблем със скоростите
разбрал, че наскоро са й изчезнали гумите и преценил, че е време да й обърне внимание и решил да я подари на някакъв негов приятел, да се занимава той с нея

каза ми, че ако искам, би ми я продал за една смешна сума и аз му казах, че ще си помисля и ще му се обадя

минаха няколко дни и доста се чудех какво да направя...
най-много ме притесняваше това, че според собственика хем колата си е в движение и няма почти никакви проблеми, хем ми я предлага за без пари...
нещата наистина ми намирисваха на гнило, особено след като друг човек вече ми беше казал, че колата не е мърдана заради проблем с двигателя
все пак става въпрос за 12 цилиндрово чудовище и едва ли има някой, който има мерак да се занимава с него, ако има сериозни проблеми и не пали ит.н.

в крайна сметка реших да се обадя пак на собственика и да го помоля да ми я отключи, да я разгледам и т.н. и бях решил ако запали просто да я купя

истината е, че никога не съм бил особен фен на БМВ, но бях готов да си продам Мерцедеса и с парите да купя осмицата и да я стегна, защото просто не можех да остана безразличен към колата
осмиците са уникални коли, просто няма две мнения по този въпрос

обадих се втори път на собственика и го попитах дали може да се разберем да я огледам, да видим в какво състояние е реално и дали ще запали и т.н защото наистина имам интерес и съм готов да я купя
за съжаление той ми каза, че няма никакво време да се занимава и ако искам да я купя, ще ми я продаде за цената, която вече ми е казал

за мен тук въпроса приключи

няма как да купя такава кола, която не е мърдала 5-6 години без дори да ми отворят вратата да погледна вътре
колкото и да ми се искаше да я взема и да я върна обратно на пътя, просто не се наемам да навлизам в такива дълбоки води

ако трябва да бъдем реалисти и да мислим с главата си, най-вероятно колата не става за нищо и има проблеми и с двигателя и със скоростите и с куп други неща и е безкрайна яма за пари

собственика ми каза че скоро е намислил да я разкара от паркинга и да я даде на въпросния си приятел

това е цялата история
честно казано ме е яд, но ако ти се кара осмица май е по-добре просто да си купиш някоя, която е в движение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 18 Май 2012, 15:58

Колега дали може да изпратиш тел. на този човек на лс.И ако можеш да ми кажеш каква цена ти е поискал.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум