Помогнете!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Помогнете!!!
Имам междинка 320 85г.Намерих си борд компютър за нея от една морга.Отрязах щекера с кабелите,но сега не знам как да го свържа.Ако някой знае моля да ми помогне.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Колега... първо за кой борд компютър говориш? Щото някой викат на ЧЕК контрола Борд компютър!
И второ това ти е било грешката че си го отрязал... щото той има един кабел който отива в таблото (ако говориме за БОРД компютъра дето седи на местото на часовника долу)!
Връщай се в моргата и сваляй километража и си взимай и останалата част от кабела и си го снади там дето си го резнал и всичко ще е ток и жица
И второ това ти е било грешката че си го отрязал... щото той има един кабел който отива в таблото (ако говориме за БОРД компютъра дето седи на местото на часовника долу)!
Връщай се в моргата и сваляй километража и си взимай и останалата част от кабела и си го снади там дето си го резнал и всичко ще е ток и жица

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Значи говорим за оня борд компютър който седи долу на мястото на часовника но е с много копчета,не е сампо за външна температура,а има и разход,средна скорост и количество гориво в резорвара,аз го пусна х но не мога да му сверя часовника и трябва да вържа още 5,6 кабела от общо 16.Само дето не знам каде,а не става да се варна в моргата стото колата вече е няма.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
bmwe30m20 написа:Значи говорим за оня борд компютър който седи долу на мястото на часовника но е с много копчета,не е сампо за външна температура,а има и разход,средна скорост и количество гориво в резорвара,аз го пусна х но не мога да му сверя часовника и трябва да вържа още 5,6 кабела от общо 16.Само дето не знам каде,а не става да се варна в моргата стото колата вече е няма.
Намери си кабела дето отива от борда до таблото иначе няма да успееш

Другите предполагам ги имаш за температурата е друг.
Последна промяна vld на 16 Юли 2006, 14:09, променена общо 1 път

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Моля ви по-сериозно и без обиди и нападки - мисля че не е мястото тук в темата на момчето
А по темата... колега ако искаш мога да проверя кой кабел къде да иде и да ти ги запиша и дам но няма да стане веднага щото трябва да си разглабям колата
Кабелите ходят само до таблотои е един сноп със 20-тина кабелчета!
Другия вариант е да отидеш при някой който има свален борд и да видиш кой кабел на кое пинче отива на таблото и да го вържеш
Явор може да има някой...той има бая скрап за Е30
Свържи се с него...предполагам най-удобно ще ти е на ЛС 

А по темата... колега ако искаш мога да проверя кой кабел къде да иде и да ти ги запиша и дам но няма да стане веднага щото трябва да си разглабям колата

Другия вариант е да отидеш при някой който има свален борд и да видиш кой кабел на кое пинче отива на таблото и да го вържеш

Явор може да има някой...той има бая скрап за Е30

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

8 мнения
• Страница 1 от 1