Проблем със вървенето 325тдс!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- gopeto_bmwvr
- Потребител
-
- Кара: печка с 6 кюнеца
Проблем със вървенето 325тдс!!!
Здравейте имам проблем със вървенето на 325-ца тдс.Проблема е следния...колата пали работи идеално,но при подаване на газ неиска да върви оборотите се вдигат но много бавно.След като си махна крака от педала на газта и после пак го натисна от време на време се оправя и тръгва,но не както трябва.Преди зимата ми правиха един семеринг на помпата и от 1месец след това се появи този проблем.Тъй като на никой не му се занимаваше при големите студове ми казаха да дойда като се оправи времето.....а и можело проблема да бил от големия студ.Сега се постопли и проблема е пак на лице.Моля помагайте че ми писна от "разбирачи"!!!
Re: Проблем със вървенето 325тдс!!!
Квото и да е първо да ти се види колко гориво е пуснато , че май мяза малко да е , демек да се прочете на "телевизора " . После гледай турбопътища , мап и тем подобни. И колега пиши си откъде си да те насочим към някой дет ги чува да помага .
- gopeto_bmwvr
- Потребител
-
- Кара: печка с 6 кюнеца
Re: Проблем със вървенето 325тдс!!!
Значи от Враца съм.....ама тук незнам към кой да се обърна!!! Проблема на тая кола май и станаха майсторите.....и затова почна да ме е страх да я давам на някой да пипа по нея:) Благодаря все пак...ще съм благодарен ако кажеш някой каде ги разбира тия работи в тоя район 

3 мнения
• Страница 1 от 1