Втора машинка за ел. стъклото ми гори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ^_^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пичеловка
Втора машинка за ел. стъклото ми гори
Колеги имам проблем. Вече втора машинка на лявото ел.стъкло на е36 купе ми се прецаква. Смених старата с втора употреба от колега от форума и 6-7 месеца беше без проблеми, но после както си карах, щом минавах през неравност, стъклото падаше все едно съм си отворил вратата и така, докато не изпращя и спря да работи. След една голяма дупка отново проработи, но за малко. В момента в който си затварям вратата се чува едно ужастно изпукване, но вече и това не се случва и машинката отказа. Какъв може да е проблема? Стари уплътнения на прозорците, криви ножици, лош късмет???
- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
Re: Втора машинка за ел. стъклото ми гори
те на е36 явно са си проблем, но все пак си е ел. машинка не може да е вечна.. може да се е раздробило зъбното колело на машинката.. пластмасово е все пак.. може и пластмасовите водачи на ножицата да са.. много често се чупят те.. ама са ефтини.. нямат и 5лв..
ако си от пловдив може да минеш да видим какво е.. ако не си кажи от каде си все някои колега ще ти помогне.. машинки има бол в тоя форум и ножици и всичко...
ако си от пловдив може да минеш да видим какво е.. ако не си кажи от каде си все някои колега ще ти помогне.. машинки има бол в тоя форум и ножици и всичко...

0889149545 - Златан
- valeri_86_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318is Coupe
- Мечтае да кара: BMW e21
Колега, не се отчайвай...И аз съм с COUPE и аз минах през този АД...провери си колегата както ти каза... Моят проблем беше износено пласмасовото зъбно колело, което е в мащинката...беше износено на едно място, а не цялото...Реших си проблема като си намери изгоряла машинка от компакт на един френд.....и от двете си направих една...Всичко ми струваше една бира...

- ^_^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пичеловка
От Плевен съм, но почвам да се чудя какво се случва, че вече 2-ра машинка отказва. Машинките наистина са бол, но явно проблема не е в тях. Дали не е датчика за отворена/затворена врата нещо да се гарви, защото щом минех през неравност, стъклото падаше все едно съм си отворил и затворил вратата и това да е пренатоварило машинката.
- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
щом ти играе стъклото през дупки значи и това ключе ти е за смяна на пантата към купето.. но то не е единствения проблем.. отвори си кората и виж за водачите на механизмите и после машинката

0889149545 - Златан
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Щом се сваля от неравности най-вероятно е от ключето на колонката, при мен ми пресветваше плафона. Огледай ги то си личи ако е износено и ако са ги смени, от колегите има много (не е добре да се сваля и дига на всяка дупка и неравност).
6 мнения
• Страница 1 от 1