? за накладки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
? за накладки
Здравейте!
Като карам бавно и натисна спирачки леко се чува дразнещо сръкцане. Чувам го предимно като съм с отворени прозорци обаче не мога да го локализирам от кое колело идва. Майстор ми каза в задните ми накладки има още доста хляб а пък предните ги сменях преди 2000км и не съм я карал като Шумахер
Един приятел ми каза че скърцането изобщо не било симптом за свършили накладки. Веднаж слагал едни дето още отначало си били музикални Не ми свети датчик за сняна. Какво мислите по въпроса?
Благодаря ви!
Като карам бавно и натисна спирачки леко се чува дразнещо сръкцане. Чувам го предимно като съм с отворени прозорци обаче не мога да го локализирам от кое колело идва. Майстор ми каза в задните ми накладки има още доста хляб а пък предните ги сменях преди 2000км и не съм я карал като Шумахер

Благодаря ви!
Re: ? за накладки
vitamincpp написа: Веднаж слагал едни дето още отначало си били музикални Не ми свети датчик за сняна. Какво мислите по въпроса?
Благодаря ви!
В действителност има такива накладки. И май бяха най-евтините италиански, ако си с такива сигурно е от тях. Бил съм преди на други коли с такива и симптомите са точно като твойте минаваш некви километри без никви звуци и после почва симфонията.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Ако имаш възможност отиди на пароструика и заври пръчката така че да бие върху спирачните апарати и накладките,защото с износването се натрупва прах от накладките които скърца понякога(от личен опит казвам)
А сега да не ме оплуят колегите,
ама ако продалжат да скърцат свали ги и като добреш накладката до земята я натисни и завърти няколко кръга по земята със нея,така че да я надраскаш.....гаранция спира скърцането-изпитан метод,до сега за 20хил.км всичко е точ,а дисковете не са мръднали(ако някои се опасява да не ги надере-все пак правите малки драскотинки по накладките)
А сега да не ме оплуят колегите,

.
даа, и аз съм много доволен от АТЕ ,не скърцаха изобщо и спираха добре, сега сложих текстар, и посвирват.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: .
perko написа:даа, и аз съм много доволен от АТЕ ,не скърцаха изобщо и спираха добре, сега сложих текстар, и посвирват.
не знам дали знаете, но TEXTAR-a си има първо, второ и трето качество

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
д*ба и мойте скърцат...
като ми правиха профилактиката и ми ги снемниха, не скърцаха, и след 1 седмица зеха да скърцат, задните ги смених пак и скърца много леко, а като натисна по твърдо спирачките не скърца
много странно
могат ли да повредят дисковете?
като ми правиха профилактиката и ми ги снемниха, не скърцаха, и след 1 седмица зеха да скърцат, задните ги смених пак и скърца много леко, а като натисна по твърдо спирачките не скърца
много странно
могат ли да повредят дисковете?
4 8 15 16 23 42
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
a3 написа:С Remsa съм, които не са от най-скъпите, но не са и от най-евтините и не ми скърцат! Общо взето доста доволно ...
REMSA са турски накладки, колега

stanchev написа:REMSA са турски накладки, колегаи са едни от най-евтините
В грешка си пич, въобще не са турски, а са испански! Не са от най-евтините със сигурност. На симеон бяха по 40 и нещо близо 50 предните и толкова и задните. Предлагаха ми тогава италянски за по 33лв и некви други за пак около 30. Незнам кво имаш против тях, но поне не скърцат и спират! Другото не ме интересува.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
да вярвай си, че са от испания
нали ги продавам. ако ти кажа че струват 70 кинта за твойта кола тва означава ли че са качествени 

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2