Мнение за една обява на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Re: Мнение за една обява на е36
Ако питаш мен най-добре е "швейцарка" с МФК сертификат,каквато е моята,но са доста по-скъпи
А въпросната за която говоря не можахме да я спазарим,защото собственика не намали заради косурите.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
bum_bum написа:...
те не само тука са мангали, италянците побългаряват повече от наще даже. мойта дойде без радио ама имаше оригиналното за е36 капаче на негово място. надали от автокъщата къде я взех го е махнал и е сложил такова щото аз 2ро такова не съм виждал. отделно отзад нямах нищо като инструменти ни помен от крик и резервна гума

иначе съм виждал яко тъпи гледки, едно субару последно гледахме гърмени 2та предни бега и претапицирани в оранжево

Не знам, само на снимките като я гледам ми излгежда страхотно "бижу", на живо направо не ми се мисли ... и цената не е поне малко релевантна на това, което получаваш. Освен транзитните номера, не виждам нищо което да заслужава внимание 

virtue and tranquillity
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Благодаря за мненията колеги. Писах на собственика и чакам да ми прати снимки и вече ще решим с моя човек какво ще правим. 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
zBoost написа:bum_bum написа:...
мойта дойде без радио ама имаше оригиналното за е36 капаче на негово място.
Аре стига си дразнил с тва капаче, че знаеш че съм му хвърлил мерака

Колата ми харесва. Червения салон е много голяма рядкост, виждал съм още 2 е36ци с такъв и наистина страшно добре седи салона, червения мокет, червените кори. Върха

Аз лично бих се прежалил, че няма радио или джанти, стига всичко съществено да работи, да няма течове шумове и разни други притеснителни неща. Вярно цената ми се струва малко висока, но съм почти сигурен, че ще има за какво да се хване твоя приятел че да я свали поне с 500. Басирам се че под праговете ще има разни изненади в насипен вид

А червения салон че бил цигания няма да го коментирам. И индивидуалите е60 и 90тките с червен салон сигурно и те са за жители на факултета

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
- kokoshkite
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex
E46 touring 320d ex
E90 325i
Тази кола я наблюдавам от доста време седи ,поне година ,което не говори хубаво
Не се ли види не се знае нищо ,може пък да е читава ,но не карана доста време .. 

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Собственика уж щеше да ми праща по-подробни снимки на колата, но явно го мързи да я снима. 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Walter Röhrl

Walter Röhrl

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
b0bituy написа:Собственика уж щеше да ми праща по-подробни снимки на колата, но явно го мързи да я снима.
Или просто си знае кенефа и не иска

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Гледам един колега е споменал... ако съдя по номерата тая кола от две години си седи така... тоест навярно и снимките са от тогава.
Иначе поне на мен не ми изглежда зле на ТЕЗИ снимки.
Иначе поне на мен не ми изглежда зле на ТЕЗИ снимки.

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
И за мен тая кола има доста уморен вид. Ако тръгнете да я купувате, взимайте някой дето е в час малко или много, все ще изкаже и той мнение. Ама ми се струва, че тая цена е прекалено висока за тая кола. То поне още толкова ще ти трябват за всички регистрации, документи данъци бла бла... салонче нещо да освежиш, пастичка мастичка, джанти и тоя волан е добре да се смени щото е мега грозен
Много внимавайте и много детайлно я гледайте и задълже и проверете VIN номера!
Стига бре, аз пък си мислех, че най-гадната са тия шофЕрите на Маршрутки в София

Nukem написа:Такива са братле, хората по-автокъщите според мен са най-гадната прослойка която съществува, чудя се кое е по-лошо бездомните кучета или тези нещастници...
Стига бре, аз пък си мислех, че най-гадната са тия шофЕрите на Маршрутки в София

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3