Плафониерата ми свети като мина през дупка!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Плафониерата ми свети като мина през дупка!
Предполагам, че е от механизма на някоя от вратите. Знаете ли колко струва копчето дето прави контакт или там както се казва и откъде да го купя?
Благодаря за отговорите:-)
Благодаря за отговорите:-)
Последна промяна irkum на 12 Апр 2007, 14:21, променена общо 1 път
Re: Плафониерата ми свети като мина през дупка!
irkum написа:трака ми повдигач мисля и в ДАРУ ми каза приемчика да сменям маслото с CASTROL TXT 10W40 и газ 100км и щяло да спре
ДА....Казал ти е да я ръчнеш малко за да се напалнят повдигачите със масло,иначе ще потраква по-дълго докато се напалнят

- Гацо Бацов
- Потребител
-
И аз имах същият проблем с Е36, съветвам те да отидеш в "Авител", ще ти я оправят бързо и за нормални пари!
Ако имаш интерес ще ти напиша на ЛС адреса и телефоните!
Успех
Ако имаш интерес ще ти напиша на ЛС адреса и телефоните!
Успех
" Никъде нема да ходи Гацко, има да бие втора плоча на къщата у мамини, на 24-ти имаме абиториент и освен тва кравата шъ съ тели!!"
- Гацо Бацов
- Потребител
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Така е основно с това се занимават, обаче на мен и тоз проблем ми оправиха щот са им добри жичкаджиите!!!
Така е основно с това се занимават, обаче на мен и тоз проблем ми оправиха щот са им добри жичкаджиите!!!

" Никъде нема да ходи Гацко, има да бие втора плоча на къщата у мамини, на 24-ти имаме абиториент и освен тва кравата шъ съ тели!!"
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
по въпроса за повдигача много ме съмнява да спре да почуквва като смениш маслото просто най-вероятно си е поупуснал и не може да задържи маслото но това не е толкова голям проблем стига да не клопа много де 

- Гацо Бацов
- Потребител
-
meha написа:Гацо Бацов написа:Така е основно с това се занимават, обаче на мен и тоз проблем ми оправиха щот са им добри жичкаджиите!!!
Сподели и с нас как са ти го оправили?
Ми не мога да споделя

Имам познат там, казах му за проблема, той каза ела ще го отстраним
и го отстраниха.
По техническата част хич ме няма, за това и не съм се интересувал точно как са го оправили и каква е била причината.
сори, че не мога да съм полезен с точна информация.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Май в тая тема всеки говори за различни работи. Човека има впредвид че в Авител са му оправили датчика на вратата в което не се съмнявам защото наистина са много компетентни. А за повдигачите си търси друг майстор:)
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
12 мнения
• Страница 1 от 1