E36 ili E 30
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: E36 ili E 30
коя 36ца има навигация бре 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
E30 има оригинален подлакътник 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Не знам защо се ядете като малки деца. Не ми се струва никак удачно да се сравняват толкова дребнаво две различни поколения автомобили. За мен също е30 е по-истинската кола, но съм си влюбен и в е36. Не съм карал е30 досега и съм сигурен, че разликата е голяма, затова не мога да правя сравнение. Но да се плюе така по е36... Кой бил гледал екстри... Ми примерно някой, който иска просто да се наслаждава от усещането да кара е36 НОРМАЛНО. Или искате да кажете, че истинската кола с поведение трябва задължително да е гола и боса откъм екстри... За мен тоя спор е напълно безмислен и детински. Аз примерно имам приятел, който си взе 320д фейс. Човек, който просто е влюбен в марката и модела, радва се на удоволствието от шофирането, на ниския разход, поддържа я подобаващо. Да - може да завива много, да спира сравнително добре, но той не я е взел с такава цел. За мен е необяснимо мисленето на някой хора, че БМВ е автомобил, който непременно трябва да се кара на максимума на възможностите му, по писти и т.н. Щото като изкараш тая е30-ка на пистата на 3тата обиколка ще й прегреят спирачките и ще й кипне течността. Е четете темата на Sharo за спирачки на М3 е46 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
apostate написа:Nickelback написа:apostate написа:Кви са тия неземни екстри при Е36, дет ги няма Е30-ката, ве, колега, я ме просветли?
Не са неземни, казах ти вечеДреболий разни - куп еърбези разни, PDC, подгреви тука-там, ел. седалчици, cruise control, миене на фаровете, "Highend"
HK 10 тела в купето и разни други шукарийки... Някои дори имат GPS модул и някакво телефонче. Все пак говорим за едно поколение по-нова кола, та не знам какво си кривиш душата
Пак ти казвам, че мен по ме интересува колко ще ми завива колата отколкото дали ще ми е топло на дупето през зимата
![]()
Аве, акаунт, това са женски екстри, ве... човек като купува БМВ това ли гледа, дет си го написал, а и особено за 3-та серия. Аз не бих им обърнал и минимално внимание при избора на БМВ. Откога такива простотии вдигат цената на колата? Но в БГ всичко абсурдно е също толкова възможно.bum_bum написа:Да речем навигация, ел задни джамове на купето.. има и още ама тва няма значение. Все пак разликата в годините между първите модели на е30 и е36 е доста голяма.
Е30-ката си има хубави страни, има си и лоши, както и е36. Всеки един е отстраним с малко ентусиазъм и повечко кешФакт е обаче, че читава е30-ка е бяла врана, докато е36 в добро състояние може да се види далеч по-често.
Ел. задни джамове на купе/кабрио го има и при Е30. Навигация няма, ама да ти ева и екстрата, за това ли си е купил някой 3-та серия???![]()
Фийдбак (да ги ева в чуждиците) - това липсва на Е36-цата. И не само това, скърцащата пластмаса също, но това е минорна забележка.
Няма я симбиозата с хАсфалтя, със завоя, с кyрвенското поведение на задницата, която трябва да я "пляснеш" по определен начин (както при к*рвите), за да те слуша и да не ти бяга... това може да го рабере само някой, който е карал Е30-ка кат ората и не се е пребил...![]()
Журналистите, обаче, ще продължават да разискват относно pros and cons, рийш ли... и коя е по-юпи, е36 или е46...![]()
Е30 не е юпи-френдли още на излизане от завода. Тя е юпи-килър. И е за хора с квадратни характери, като самата нея, а не за такива със заоблени характери.
Без лоши чувства, акаунти-ентусиасти!
Колега нещо си се превъзбудил ми се струва, знаеме ги тия заучени реплики, как се суещал асвалта как било поведението на колата...
Карали сме Е30 и бъди сигурен, че моята Е30 съм я карал повече настрани отколко ти твоите три Е30ки взети заедно

С тия реплики че това било пластмасово и неставало, айде стига, на Е30 пък му се цепи таблото и му се троши закопчалката на жабката и тн, ма това ли е определящото в един автомобил?
Аз ще ти кажа какво е определящото в един автомобил за ежадневна употреба, какъвто ще е в случая този на автора на темата.
Определящото е надежността, демек да станеш сутрин да врътнеш ключа и колата да запали и да я караш цял ден и всеки ден без особенни пречки, това нещо можеш да го получиш в една Е36ца след фейса в прилично състояние.
За да получиш това от едно Е30 трябва да смениш половината кола за да има надежност в нея, не за друго, ми щото е на 25+ години и бъди сугурен, че 95% от предните собственици са били "маняци" и всичко е с тел и свински черва по нея, особенно на места на които не се вижда.
Броят се на пръсти читавите Е30 с които могат да се похвалят хора от форума ( явор го слагам на един пръст, че иначе не е честно

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Според мен едно Е36 325 или 328 купе от последните ще е най-добрия избор!Хубав двигател в здраво купе.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
А какъв е тоя нов лаф "акаунти"? Нещо пак измишльотина на просветените батки явно за която не сме светнати? 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Вероятно е нощо от рода на "дрскачи-по форумите които нямат реална представа за нещата"
Модерна раота риишли

Модерна раота риишли

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
bum_bum написа:Явор написа:коя 36ца има навигация бре
Някой тук във форума също я имаше.
тва и да го имам на колата, ще го изхвърля на момента

Tux0 Ca !

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
vld написа:Вероятно е нощо от рода на "дрскачи-по форумите които нямат реална представа за нещата"![]()
Модерна раота риишли
То на събора се видя кой къв е мисля.

- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Лелеле тука става кръстосан огън... Аз само ви попитах за мнение да ми дадете вие се храните един друг 

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
1 вата ми кола беше е30-ка с м10 мотор 83 година
тази кола издържа на толкова насилие и бой че ... Но не върви харчи
вземи си е36 ца най добре 95-7 328 и си свиркай...

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Явор написа:коя 36ца има навигация бре

и аз исках е30 да си взема,но ме разубедиха и саответно си взех е36 купенце.. много съм доволен от колицата никви проблеми няам.. правя си е да си ми харесва всичко е 6.. но като мине покраи мене наточена 30ка купе.... и така си реших да си взема една 30ка някъв чурук от класа и да си го стагям 1 годинка да си е направя уникат... та взимаи си квото те кефи колега не слушаи хората всеки си е с вкуса си