да се е*а в глупака....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: да се е*а в глупака....

Мнение от GVT » 29 Апр 2012, 23:08

:mrgreen:
Последна промяна GVT на 28 Юли 2012, 23:06, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E66 760Li
Мечтае да кара: BMW E66 760Li

Мнение от mystvd » 30 Апр 2012, 6:57

Съжалявам ама много съжалявам,че си направих автокаско на колата в "Армеец" :banghead: :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is
Мечтае да кара: 1m coupe

Мнение от rowz » 02 Май 2012, 19:39

избушиха ми питата от катализатора, остана ми гърнето дето е обвивката на катализатора, не взех и 1 стотинка от катализатора, и колата се чува като москвич. Да се е*а в глупака

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 m43 318i e39 528i
Мечтае да кара: m3 e36/e38 760

Мнение от stefkata1990 » 13 Май 2012, 9:32

Дадох си колата да ме возят аз да пия и сега имам тема в купува части да се е*а в дивака :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Мнение от daniel_e30 » 13 Май 2012, 10:46

Вървя си аз най-спокойно с едно момиче в парка който не е окосен и има трева която стига малко над глезена... Та както си вървим изведнъж пропадам до коляното в една шахта... вадя си левия крак който беше заседнал и кво да видя... целия в..... фекалий :dummy: :puke: . На другия ден излизам да покарам малко колело и зех че паднах и си разцепих ръката... :help: :owned: след което като отидох в болницата ми казаха че нямали упойка и ми пръснаха само едно фъшкало от което ми изтръпна съвсеем леко ръката и то за 5 мин. а те ме шиха 15 . Ето малко снимки от ''операцията'' :

http://prikachi.com/images/102/4759102B.jpg
http://prikachi.com/images/101/4759101j.jpg
http://prikachi.com/images/100/4759100t.jpg
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: kolelo
Мечтае да кара: e 30

Мнение от joli4ka1991 » 13 Май 2012, 10:46

Вързах се на глупостите на един младеж за пореден път, да се е*а у глупачката :dummy: :dummy: :dummy:
Изображение
В хубавите коли се возят хубави хора!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 13 Май 2012, 12:04

да се е*а в глупака ... от 7 дена не мога да седна да уча само отлагам, и вече имам два дена до дед лайна, да се е*а в глупака да се е*а!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 13 Май 2012, 12:07

ех колко за е*ане има в тази тема :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 31 Май 2012, 20:39

Онзи ден се прибирам изморен от работа..................на следващия ден ще имам важна среща.................та ходя сутринта към колата и гледам, че съм забравил прозореца 15 см отворен, а седалката ми мокра.........а аз с костюм и бързам...........отивам на срещата се едно съм се о :kuku: кал и мириша ма мокро куче :mhihi: и те така :dummy:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 31 Май 2012, 21:59

Пуста лигня ще ни убие .. Днеска с още двама от моя клас нещо обикаляме по коридорите, при което един от моя клас отваря една класна стая и затваря и гледа тъпо. Викам "К'во имат бре" и той ми вика "С класния", при което аз да се излигавя се затичвам взимам един завой и ... По гръб. Ставам и гледам пред мене едната чистачка ме гледа уплашено .. Тя жената тамън измила, аз се метнах по гръб .. Резил голем, са не мога да седа на едната буза и ме боли опашката .. :banghead:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 31 Май 2012, 22:00

Аз така си бях оставил шофьорския прозорец до долу отворен и така 24 часа е стоял, а през тези 24 часа валя 20 :banghead:
Седалка, волан, в жабката на вратата вода до горе, мокет, бе всичко вир вода, а бързах за работа. Та си свалих суитчъра и си го постлах на седалката и така карах, за да не си намокря дънките. Вече 4 дни ми се потят прозорците, като я заключвам - от влагата вътре :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 31 Май 2012, 22:42

Дадох си суперспринта за едно гърне от бабуна, дето няма марка даже и сега ми се надува главата само да се е*а в глупака. :oops:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 01 Юни 2012, 9:20

А, днеска да уча, а утре ... от седем дена остана само днеска. Д*ба тея абитуриентки, балове и купони на сл.бряг д*ба :mhihi:

Изпращам смс на ТЕОДОРА. В телефона имам 3 и по метода на "май тоя номер беше на тая дето ми трябва" пращам едни еротични закани на въпросната дама, която после се оказа, че не е въпросната дама,а една въз пълна и много загоряла колежка от университета и ся няма измъкване да се е*a у глупака :dummy:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 01 Юни 2012, 21:27

ogata написа:А, днеска да уча, а утре ... от седем дена остана само днеска. Д*ба тея абитуриентки, балове и купони на сл.бряг д*ба :mhihi:

Изпращам смс на ТЕОДОРА. В телефона имам 3 и по метода на "май тоя номер беше на тая дето ми трябва" пращам едни еротични закани на въпросната дама, която после се оказа, че не е въпросната дама,а една въз пълна и много загоряла колежка от университета и ся няма измъкване да се е*a у глупака :dummy:

ГолЕм майстор на голЕм тезгях работи, нема а се плашиш :)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Юни 2012, 0:40

zxsport написа:
ogata написа:А, днеска да уча, а утре ... от седем дена остана само днеска. Д*ба тея абитуриентки, балове и купони на сл.бряг д*ба :mhihi:

ГолЕм майстор на голЕм тезгях работи, нема а се плашиш :)

ама и лесно се губи инструмента.. :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата