един прекрасен следобед

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.......

Мнение от Тоо Cool » 21 Юни 2006, 1:31

Абе каква фиеста кви пет лева бе??? Предпочитам да имам БАВАРЕЦ, който "не въри..май" според "специалистите" отколкото да имам некоя яка бИгачка тип голф, форд, хондю и секакви други такива извинения за коли!!! Сектанти или не- не можеш да кажеш на черното бяло-БМВ винаги е била и ще бъде марка символ на престиж, мощ и проява на добър вкус! Който не е съгласен с това да си ходи на село и да се радва на " не-сток, наточената" си антикола! Без да се обиждате...абе и да се обидите-се ми е тая!
Е верно, че има и МНОГО свесни хора с посочените по-горе недоразумения на автомобилостроенето, но те не правят малоумни изказвания и не действат по схемата "гроздето е киииииселоооо"!!!!!
Ааай! :ranting: :ranting: :ranting: :1:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Новини
Аватар

Re: .......

Мнение от Новини » 21 Юни 2006, 3:15

Тоо Cool написа:Сектанти или не- не можеш да кажеш на черното бяло-БМВ винаги е била и ще бъде марка символ на престиж, мощ и проява на добър вкус!

Мдааа .....иди им обяснявай, че автомобила не е само за 400 метра :mhihi:
С грандиозен кеф им наблюдавам великото желание да ми докажат, че са по-бързи от мен. Е по-бързи са но отдавна съм установил, че разликата между това да шофираш БМВ и друг автомобил е подобна на разликата между секса и чикиите - да караш БМВ, било то бавно или бързо е като да правиш секс със засукана госпожица, наслаждавайки се на всяка секунда удоволствие .. а да търкаляш разпилена количка е като да си удариш една чикия колкото да падне напрежението. Бръм-бръм от 0 до 100 и това е всичко... Те обичат да пристигат, ние обичаме просто да пътуваме.

Лично мнение с мялко вятърничеви устои ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: .......

Мнение от Griffin » 21 Юни 2006, 7:39

!!Asen_X написа:Те обичат да пристигат, ние обичаме просто да пътуваме.

Mи ДА! :lol:

:driving: :driving: :driving: :driving: :driving: :driving: :driving: :driving: :driving: :driving: :driving: :driving: :driving: :driving:
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 21 Юни 2006, 7:51

Eй, имали сме спортна XR2 Fiesta - тогава,когато понятието тунинг беше едва ли не нечувано в БГ,спортните автомобили се изчерпваха тук-таме с някоя XR3-ка или нещо такова,набори '84-та година примерно ... Та,радвали сме се с Дилян,много хора от тук я помнят фиестичката,НО от момента в който сме се качили на така мечтаните коли а това са вече към 3 години,просто дори добрите спомени от XR-a започнаха да се заличават някак си :roll:

Няма толкова изкривено мислене ,като това да си мислиш ,че е върха да си първи от светофар до светофар - аз също съм се заблуждавал някога :!: Това е най-смотаната и неизискваща умения дисциплина и техника на шофиране в света :puke: Не случайно е дошла от Щатите :mhihi: :mhihi:
Ако тези поклонници на щатската глупава идея биха могли да прогледнат за малко,какво е удоволствието да натискаш газта колкото може по завоите в някое красиво дефиле,без да се притесняваш ,че нещо заради предницата и въртящия момент към нея може да те накара да се залепиш скоропостижно за ръждясалите мантинели, тогава знам ,че ще има такива,които биха влезли ТУК отново и биха се извинили за някои свои приказки,знам ,че и те са хора интелигентни или поне някои от тях :!:

Георги Пенчев
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 21 Юни 2006, 8:56

TheKiller написа:Спирам да пиша повече тук...

ЕВАЛА! :yes: ЧАО :wave: :wave: :wave: Наминавай отвреме навреме да ни напомняш да слизаме на земята :D :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 21 Юни 2006, 15:21

ge_a написа:
TheKiller написа:Или пак ще се измъквате?Веднъж завинаги си признайте,че БМВ НЕ Е БЪРЗА КОЛА и във всеки клас е от най-спънатите стокове!Ебати сектата е тука...нямам думи :roll:

Абе гъзарче, следя темата от както е пусната и се въздържам да пиша щот ми е остър езика, ама ти вече прекали! Ще ти за дам един въпрос зада не изпадам във вулгарности, Знаеш ли колко са сток колите които са по бързи от мойта IS-ка произведени между 89 - 91 г. и са в същия клас ? А..............? Да те видим щом толкова си остроумен !?!

Ми сяка една хонда с повече с мотор по-голям от 1.4литра и мощност повече от 90 коня :lol:
Конкретни примери не виждам смисъл да давам.

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 21 Юни 2006, 15:24

Penchev написа:Ако тези поклонници на щатската глупава идея биха могли да прогледнат за малко,какво е удоволствието да натискаш газта колкото може по завоите в някое красиво дефиле,без да се притесняваш ,че нещо заради предницата и въртящия момент към нея може да те накара да се залепиш скоропостижно за ръждясалите мантинели, тогава знам ,че ще има такива,които биха влезли ТУК отново и биха се извинили за някои свои приказки,знам ,че и те са хора интелигентни или поне някои от тях :!:

Георги Пенчев

То по статистика шофьорите на БМВ са най-големите "мантинеладжии" :mhihi:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 21 Юни 2006, 15:26

[quote="PARADOX_sf"][/quote]

И без статистики ти си боклук.. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 21 Юни 2006, 15:30

SlipKnoT написа:
PARADOX_sf написа:

И без статистики ти си боклук.. ;)

А ти си смотаняк и комплексар.
За разлика то тебе имам и БМВ и Хонда и мога да кажа кое, какво, защо и как!
Тъпанар!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Юни 2006, 15:47

PARADOX_sf написа:Ми сяка една хонда с повече с мотор по-голям от 1.4литра и мощност повече от 90 коня :lol:

кой клас на хонда отговаря на бмв 3ка? сериозно питам защото въобще не съм наясно...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 21 Юни 2006, 16:07

PARADOX_sf написа:А ти си смотаняк и комплексар.

По голям от тебе едва л има.

PARADOX_sf написа:За разлика то тебе имам и БМВ и Хонда и мога да кажа кое, какво, защо и как!

Жив и здрав... ма никъде не съм споменал нещо за БМВ или Хонда и това доказа що за комплексар (макар с на тате БМВто и Хондата) си..

И м/у другото харесвам Хонда колкото и ти харесваш БМВ..

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 21 Юни 2006, 16:31

Педерокса се завърна :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 21 Юни 2006, 17:16

[steeN] написа:
PARADOX_sf написа:Ми сяка една хонда с повече с мотор по-голям от 1.4литра и мощност повече от 90 коня :lol:

кой клас на хонда отговаря на бмв 3ка? сериозно питам защото въобще не съм наясно...

Начи на 3-ка е на Акорд.

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 21 Юни 2006, 17:26

SlipKnoT написа:
PARADOX_sf написа:А ти си смотаняк и комплексар.

По голям от тебе едва л има.

PARADOX_sf написа:За разлика то тебе имам и БМВ и Хонда и мога да кажа кое, какво, защо и как!

Жив и здрав... ма никъде не съм споменал нещо за БМВ или Хонда и това доказа що за комплексар (макар с на тате БМВто и Хондата) си..

И м/у другото харесвам Хонда колкото и ти харесваш БМВ..

М да аз като комплексар започнах с обидите, а не ти :mhihi:

Тука си в грешка(с на парадокса хондите и на тате БМВ-то). Така е правилното.

Аз не съм казал, че не харесвам БМВ. Имат си своите + и - но тва не е мойта кола. Някой ден като стана на +50 можеби бих си взел някоя 5-ца или сув, но за сега не. Нямам толкова време да виса в камор и дару. ;)

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 21 Юни 2006, 18:48

Хайде и аз да взема отношение.... В момента, за мое съжаление карам ФОРД и мисля, че парадокса е прав - Хондата е по-добра кола (не много, но все пак по-добра).... ,НО ОТ ФОРДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
От БМВ я делят не повече от 150 светлинни години :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А и друго се сетих - какво значи HONDA:
Have One - Never Did Again

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории