E36 318tds => 325tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
E36 318tds => 325tds
Привет колеги имам въпрос към Вас отностно това как от малкиа тдс да приминем към големия. Какво по точно трябва да се смени и кое трябва да остане за да можем да подкараме по-големичкия дизелак. Попринцип замисъла е да се вземе кола донор. Очаквам вашите мнениа по въпроса.
ПС Извинявам се, ако има подобна тема.
ПС Извинявам се, ако има подобна тема.
Re: E36 318tds => 325tds
Двигател , всмукателни колектори , изпускателни , турбина ,турбопътища , интеркулер , воден радиатор , цялата генерация , лапи на двг , маховик ( шестак ) , съединител , диф ( не знам за полуоски и други покрай дифа ) , скоростната кутия някой да каже
, компютър друг , ГНП , инсталациата не знам ама и там май ще има гъзене . Баси то много стана а сигурно не е всичко и ако питаш сам да си го правиш ще да имаш много свободно време. Колега за пари не питаш , но тоз модел не е от много скъпите да си позволиш лукса за дори такова близкородно прехвърляне . Твоя воля е , аз изказвам само мнение ,че и мен ме беше ударила лопатата по едно време
. Как да е успех с начинанието . ПС: А и в предното окачване май ще има сменки с тоз по-тежичък двигател . Аз така като се бях навил го смятах и се ударих по челото като видях сумата
, а после като я умножих по коефициента на изненадата
направо изгорих листа и ударих три бързи за забрава
.

Само не знам с инсталацията как стой въпроса и общо взето заради това е и тема ми.
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
No0k написа:Само не знам с инсталацията как стой въпроса и общо взето заради това е и тема ми.
вземаш разбира се инсталацията от м51-то
I think things -- and they happen...
- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
С 2 думи вземаш от до всичко от 25-цата и си готов
- Най-добрия тунинг за 18ка 

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
требва ти двигателя (оборудван), ск. кутия, карданя, инсталацията, водния радиатор, масления радиатор, казват че кулера на м41 бил по-голям, лапите както спомена колегата по-горе, генерацията. трябва да вземеш лостовия механизъм на скоростната кутия от м51. хубаво ще е може би да помислиш за силов кабел за преместване на акумулатора в багажника. на първо време може да си джиткаш с 2,79 дифа. моя още не съм го счупил и си набира прилично с него.
I think things -- and they happen...
- dobrev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d; 330xd e91; E36 325tds
- Мечтае да кара: Е24 635CSi
Какво стана колега захванал ли си се с проекта сериозно или направо си купи д25-ца :Д което според мен е по добрия вариант и от там вече на нея да надграждаш. 

Взехме направо донор, всичко е готово вече 3ти месец се кара д25цата, а останалото се продава на части.
С 2 думи - проекта завършен.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
No0k написа:Взехме направо донор, всичко е готово вече 3ти месец се кара д25цата, а останалото се продава на части.
Чудесна тема е станала. Има снимки, обяснено е стъпка по стъпка как става смяната. Така всички колеги, искащи да направят тази смяна ще бъдат супер улеснени и ще знаят кое и как става.
Мисля модераторите трябва да обърнат внимание на такива теми и да не допускат съществуването им, без значение в кой раздел са.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
То си има тема бре Зъбе .На колегата hakerizanov е .Ама кои ли търси .Питат ,после чао приятно ми беше.Нали виждаш ,че поне 80% от хората във форума само питат .......
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
11 мнения
• Страница 1 от 1