Едно изоставено БМВ ...
Модератор: Общи модератори
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Едно изоставено БМВ ...
Колеги днес мой приятел от друг форум ми спомена за една БМВ 8-ца която седи на произвола на съдбата в град София ... Та понеже аз не съм от там но бих съдействал с малко информация тука ако има някой желаещ да отиде и да погледне автомобилът. От снимката личи че е в що годе добър вид. Ето я и самата нея:

Ифо покрай колата:
В един "охраняем" паркинг на Бизнес парк София е. Самия паркинг е от лявата страна на кино Арена и не е ограден даже (охранява се само в работно време). Може да влезнеш и да си я разгледаш ама никой не казва на кой е тая кола. Днес питах охраната, охраната питал шефа си и той казал, че била на Бизнес парка или на някой от собствениците на бизнес парка.
Аз бих закупил колата след оглед но нямам нито път нито физическата възможност да отделя нужното време. Ако сметните че темата е за ключ махнете я
Поздрави ...

Ифо покрай колата:
В един "охраняем" паркинг на Бизнес парк София е. Самия паркинг е от лявата страна на кино Арена и не е ограден даже (охранява се само в работно време). Може да влезнеш и да си я разгледаш ама никой не казва на кой е тая кола. Днес питах охраната, охраната питал шефа си и той казал, че била на Бизнес парка или на някой от собствениците на бизнес парка.
Аз бих закупил колата след оглед но нямам нито път нито физическата възможност да отделя нужното време. Ако сметните че темата е за ключ махнете я

Поздрави ...
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Едно изоставено БМВ ...
Не си първия , нито последния който се заглежда по колата.... имаше и джанти до скоро но.....
Питал съм много пъти за тая кола на тоя паркинг , но смислен отговор не получих ... имам чувството че никой незнае на кой е тая кола
Питал съм много пъти за тая кола на тоя паркинг , но смислен отговор не получих ... имам чувството че никой незнае на кой е тая кола

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
xerial написа:Не си първия , нито последния който се заглежда по колата.... имаше и джанти до скоро но.....
Че какво ме спира да я натоваря 1 ден и да си я прибера. Ако съдя по отговорът ти може би в процеса на вземане може някой да се намеси и да каже моята е и да се уговорим за 1 цена ... да не бъдем резки в действията си

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Бай Семо написа:(охранява се само в работно време)
Бай Семо написа:Че какво ме спира да я натоваря 1 ден и да си я прибера.
Следите ли ми мисълта...

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
840-ка е, беше първо в един от подземните паркинги, после я изкараха там вън - на откритото. В големия паркинг има и една изоставена Е30ка 325ix, със сини номера... седи там поне от 2 години.
Si non confectus, non reficiat.
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
Zagy написа:840-ка е, беше първо в един от подземните паркинги, после я изкараха там вън - на откритото. В големия паркинг има и една изоставена Е30ка 325ix, със сини номера... седи там поне от 2 години.
Ще взема да отделя 1 седмица и някой др лев я за платформа я за кола ... Много ме блазни тази 8ца.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Аз платформа имам, познати в КАТ имам, гараж имам... освен да взема да те изпреваря
Де да беше толкова лесно...
Освен всичко друго, според мен има някаква уловка тая кола да седи толкова време така и да не я "прибере" някой друг.
п.с. Загоров пиши на ЛС или където ти е удобно
за 30-ката дали знаеш нещо повече, че повече съм си фен на 30-ките 

Де да беше толкова лесно...
Освен всичко друго, според мен има някаква уловка тая кола да седи толкова време така и да не я "прибере" някой друг.
п.с. Загоров пиши на ЛС или където ти е удобно

Тя тази кола е като музеен експонат в бизнес парка.
От толкова време, толква хора й се точат, обаче само с гледането си остават
От толкова време, толква хора й се точат, обаче само с гледането си остават

Последна промяна vladye на 11 Май 2012, 7:43, променена общо 1 път
virtue and tranquillity
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Bavarcho написа:п.с. Загоров пиши на ЛС или където ти е удобноза 30-ката дали знаеш нещо повече, че повече съм си фен на 30-ките
Ще ти щракна няколко снимки с телефона и ще ти ги пратя

Si non confectus, non reficiat.
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
Zagy написа:Bavarcho написа:п.с. Загоров пиши на ЛС или където ти е удобноза 30-ката дали знаеш нещо повече, че повече съм си фен на 30-ките
Ще ти щракна няколко снимки с телефона и ще ти ги пратяМога и да попитам каква й е историята на тая 30-ка
Ще следя с интерес темата ... Ще те помоля колега след като получиш инфо за колите да го споделиш с нас ...

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
смятай кво е да имаш e31. секви хора те търсят само и само да им я дадеш 

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
zBoost написа:смятай кво е да имаш e31. секви хора те търсят само и само да им я дадеш
Напълно съм съгласен, но като има такава ценност да я съхранява подобаващо ... мърлява работа е тази от темата и кой знае още колко гният по ливадите

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325is Motorsport International LE
- Мечтае да кара: m50b32 :)
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter
Колега , сещал ли си се в КАТ по регистрационния номер дали не може ли да се направи справка кой е собственика( и да не може , предполагам , че някой познат можеш да изкараш)?
Снимайте регистрационният номер и ще ви кажа и майчиното мляко на собственика