айде и аз E36 320i COUPE колко струва?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Re: айде и аз E36 320i COUPE колко струва?

Мнение от turboto » 09 Май 2012, 22:17

bum_bum: нещо напук ли ще си правим. Не е мястото тук да си рекламираш колата.

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 09 Май 2012, 22:28

Boyadjiev написа:С риск да не се харесаме, ама хич даже :cry: ... На първо място - успех с продажбата... за 7.5 - сериозно ли ?! 20-ска ?!... Нямаш реална представа за пазара колега :D Но това е хубаво, така по-дълго ще се радваш на колата която си си правил очевидно с голям мерак, без някой да ти отнеме возилото случайно :mrgreen: :yes:

Именно защото нямам реална представа искам Вашето мнение, по възможност конструктивно. Прехвърлих известно количество обяви. И не намирам нещо което да е в диапазона посочен от мен 5-7 което дори да е близо до мен.

Моля Ви опровергайте ме с примери или ме оборете Именно на това ще съм Ви безкрайно благодарен. Знаете колко е трудно по други причини да се наложи да се раздели един пациент с основното си лекарство :)! Ако на някой нещо не му е станало ясно защо, колко и в каква конфигурация са образувини цените да ми драсне на Л.С., скайп или там както му е удобно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 10 Май 2012, 10:10

Виж парите които си хвърлил за колицата никой път няма да можеш да си ги избиеш или поне малка част.
Има два варианта или да я пуснеш на що годе нормална цена (4-5000лв) и да я купи някой непретенциозен човек , който му е все едно какво ще кара :kuku: . И ти и аз знам , че реално струва повече от това , но в сегашните времена надали хората ще разберат всичките неща които си изброил в първия пост е ще са готови да хвърлят 2-3-4 хиляди лева за това :(
И втория вариант е да си я пуснеш на цената която ти мислиш , че заслужава и да чакаш някой истински фен на марката , който ще оцени вложените средства в колата :yes: .
Поздравления за ентусиазма и желанието ,които хвърляш за поддръжка по колата , защото сигурно 80% от този форум само карат докато не се случи нещо и започват да се жалват тук :roll: (включително и аз донякъде :mhihi: )
И нека ако продадеш колата да отиде при човек , който ще си я гледа така както теб :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Май 2012, 10:12

ОК, мисля че се разбрахме с колегата "Турбото". Идеята му е да разбере каква е реалната цена на колата според вас. Т.е. той ще си опише колата, а вие ще кажете колко бихте дали за нея.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 10 Май 2012, 10:41

bum_bum написа:ОК, мисля че се разбрахме с колегата "Турбото". Идеята му е да разбере каква е реалната цена на колата според вас. Т.е. той ще си опише колата, а вие ще кажете колко бихте дали за нея.

Именно...

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 10 Май 2012, 21:11

Кво има толкова да му мислиш,сметни си всичките пари досега които си дал за колата дели на 2 и това ти е цената горе долу.9к може реално да струва но никой няма да ги даде.97% от купувачите ще предпочетат да дадат толкова пари за е46 е39 или прочие..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 11 Май 2012, 8:17

:), чудно ми е като пусна напролет да продавам реликвата и пусна една такава тема каква цена ще ми измислите за моята кола! :lol:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 11 Май 2012, 9:43

Nukem написа::), чудно ми е като пусна напролет да продавам реликвата и пусна една такава тема каква цена ще ми измислите за моята кола! :lol:

Колеги такива коли не се продават, толкова години да я имаш и да градиш в нея с любов и на края да я дадеш без пари на някой дето ще гледа на нея като на поредната тоалетна....
Не мерси.

А ти Nukem защо икаш да си продаваш купето, спешно ти трябват 5000лв. дето пак с 300 зора ще се намери някой да ги даде и то на цигания :kuku:
Аз на твое място бих си купил един М мотор и ще си я пазя ей така за кеф.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 11 Май 2012, 9:49

Ми писна ми да съм ниско до земята, напролет ще купя една Х5-ца, не ми е за 5к лв, но няма къде да държа нито ми се занимава с две коли, трябва да я разкарам!
Аз няма проблем да я дам и за 4к, ще и смъкна М-пакета, Вейдъра, Гт крилото, style24-te, Hella-та и ще сложя някакви евтиники! Проблема е че толкова я гледах и не ми се иска накрая да я разкостя!

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 11 Май 2012, 11:03

Nukem написа:Ми писна ми да съм ниско до земята, напролет ще купя една Х5-ца, не ми е за 5к лв, но няма къде да държа нито ми се занимава с две коли, трябва да я разкарам!
Аз няма проблем да я дам и за 4к, ще и смъкна М-пакета, Вейдъра, Гт крилото, style24-te, Hella-та и ще сложя някакви евтиники! Проблема е че толкова я гледах и не ми се иска накрая да я разкостя!

Ти като и смъкнеш тези екстри и ще отидеш на 2к :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 11 Май 2012, 13:37

Да ве 2к, то Апекса и бубините и металните маркучи са му само 2к! :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 11 Май 2012, 13:40

Nukem написа:Да ве 2к, то Апекса и бубините и металните маркучи са му само 2к! :mhihi:

Е за това става въпрос де, просто по добре си я остави в някой гараж.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 21 Май 2012, 11:03

:OT:

Nukem написа:Ми писна ми да съм ниско до земята

Това в пряко или преносно значение го употреби :lol: Е36-ците направени мераклийски, с много вложени средства, шепа хора ще ги оценят. На средностатистическия българин му дай нещо новичко и икономично, а "тия старите кошници ги карат селяни и цигани" :kuku: Не си продавайте добре направените коли за жълти стотинки :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 21 Май 2012, 11:16

В буквалния смисъл сме вече много близко до земята, от няколко дена!
Изображение
Изображение
Изображение
Другата седмица като излезне от боя отива за продаване, ако никои не я купи в обозримо бъдеще отива за части, без пари няма да я дам споко!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 21 Май 2012, 13:57

Уви наистина е така. Аз моята Е39 когато я карах 2007 година беше 15 бонова кола. Налях една торба пари в нея и подмина 20к стой та гледай. И едвам и взех 2010 година лятото 9к барабар с екстрите. Сега хем карам стоковица Е36, хем ме глозга да я почвам полека и хем спомена от Е39 ме отказва. Все някога няма да има къде да я държа или кой да я кара, защото ще съм купил нова кола и това ще е фактор да искам да я продам. Пък и жената на БМВ няма да я кача, защото с нейното каране и дсц няма да я опази.... :mhihi:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ПредишнаСледваща

Назад към E36