Проблем с лайсна на прозорец
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с лайсна на прозорец
Тази лайсна постоянно ми изкача .Как да се справя с нея ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
Re: Проблем с лайсна на прозорец
вземи едни клещи, изкарай я още малко нагоре така, че да ти стане по-удобно и я стисни леко на няколко места по продължението и с клещите. Така става по-стегната. Натисни я обратно на мястото и готово.
sawion написа:вземи едни клещи, изкарай я още малко нагоре така, че да ти стане по-удобно и я стисни леко на няколко места по продължението и с клещите. Така става по-стегната. Натисни я обратно на мястото и готово.
и аз имам подобен проблем, но на другата врата. ще го пробвам метода с клещите

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
не бих си надирал лайстната с клещи... а и ми се струва че на Ivel e черен гланц - още по зле. отделно че тая лайстна е бая дебела и ме съмнява така лесно да се стисне.
вадиш лайстната с ръце нагоре и назад (тя просто излиза изпод триъгълника на огледалото), лепиш на метала на вратата две парчета тиксо едно върху друго, и слагаш обратно лайстната. заради удебеляването от тиксото тя се държи много по-здраво. колкото по-дебело ти е тиксото и колкото по-назад, толкова по-добре ще държи.
вадиш лайстната с ръце нагоре и назад (тя просто излиза изпод триъгълника на огледалото), лепиш на метала на вратата две парчета тиксо едно върху друго, и слагаш обратно лайстната. заради удебеляването от тиксото тя се държи много по-здраво. колкото по-дебело ти е тиксото и колкото по-назад, толкова по-добре ще държи.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
няма надиране ако не стискаш директно с клещите, ами с парцалче м/у тях или пък лепнато хартиено тиксо на челюстите им... но това са дребни практични подробности, за които всеки ще се сети мисля.... ? 

- defect
- Потребител
-
- Кара: 535d e60
Сваляш прозореца до долу, излизаш отвън, затваряш вратата и натискаш лайсната силно надолу. Моята така се прибра.
Сексът е като игра на бридж: ако партньорът ти не е добър, дано имаш добра ръка . . . 

6 мнения
• Страница 1 от 1