проблем седалки Е65

7-ма серия ('02 - '09)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

проблем седалки Е65

Мнение от Банго » 07 Май 2012, 22:46

на колата не може да се регулират седалките и постоянно мигат копчетата(долното копче) и на двете седалки рестартирах системата но нищо не се случи и постоянно изсмуква тока,давайте някоя идея,защото не може да се кара така ??
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

Потребител
Аватар
Кара: 760LI

Re: проблем седалки Е65

Мнение от bubi23 » 07 Май 2012, 22:56

Колега да си сменял акумулатора??? Обикновено такива неща се получават от смяна на акумулатора и след това трябва да се въведат даните в компютъра на колата. Незнам дали в това е проблема, ама на мен поне така ми звучи. Пиши ако си разбрал какво е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 08 Май 2012, 22:17

днес я закарах в дару и ми убявиха 3000лв :shock: за да опитат да я направят е няма как да стане,като ми остане малко време ще я направя и ще кажа какво е било ,за сега знам само,че не заспива като я изгася, и да акумолатора е сменяван ама не от мен а от собственика на въпросния автомобил
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

Потребител
Аватар
Кара: 760LI

Мнение от bubi23 » 08 Май 2012, 22:51

Колега изобщо не се занимавай с дару кар, там са само измамници и мошеници които искат да взимат пари за нищо, за 3 ходения съм им оставил към 10 бона - общо взето за нищо и ми развалиха колата. Закарах я за оправяне на теч на антифриз, настройка на автоматик светлините да светят нон стоп и настройка на акумулатора към колата, смениха много неща но теча на антифриза си остана, едвам пали ( а като я закарах си беше като часовник) и за какво защото са Камор ауто и им имах доверие, сега немога да ги гледам, за мен са най долните мошеници, оказа се за смяна радиатора и ми обявиха цена от 1000лв. без работата, смених го при рашо за няма и 500 с чсто нов + работата. Друго мисля че няма нужда да пиша, успех и след като отстраниш проблема пиши, а мога и съвет да ти дам закарай я при рашо за диагностика, може да открият грешка и да ти кажат какво е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 09 Май 2012, 22:44

направил сам колата клиента ми е доволен и така една преинсталация на софта и е ОК
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

Потребител
Аватар

Мнение от XpucToH » 30 Мар 2013, 10:56

Здравейте колеги, дали някой знае какво е нужно за да добавя памет на седалките? В eBay има панела с копчетата, само това ли се сменя или има и разни модули? БМВ Е65, 730d, 2003 г., седалките са обикновени, само ел. и подгряване. Мерси предварително.

Назад към Е65/E66