Химна на Бавареца - Поздрав за БМВ България >> вече с Линк !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Химна на Бавареца - Поздрав за БМВ България >> вече с Ли

Мнение от Din » 07 Май 2012, 21:43

magareto_yori написа:То е ясно,че момчетата не са обработени от към глас,но си мисля че са нямали за цел да впечатлят някой музикален продуцент,а по скоро феновете.Тъй като гледам успяха.Предпочитам да слушам Авго и компания пред някой "професионалист" пеещ за путки,пари и "бело" :yes: .Текста е фенски и мен лично много ме радва.Ако направите и един клип за феновете няма да е зле :D

Ми той човека ви го каза :idea:
истинска е песента ,ама много.
Евала :bchug:
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 07 Май 2012, 21:49

Точно това "Р" много кефи :D
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 07 Май 2012, 22:22

Ronka написа:Точно това "Р" много кефи :D

+1 :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 07 Май 2012, 22:22

randity написа:

+2 :ok: Имам го същото :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 08 Май 2012, 8:25

weedminer написа:
randity написа:

+2 :ok: Имам го същото :D

Еми, айде +3 тогава, щом ги кефим.... :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: AvGo's Devil
Мечтае да кара: дълго

Мнение от AVGO » 08 Май 2012, 14:41

pepi_tu написа:Най-после смислен текст след всичките тъпи песни за БМВ който се изляха..... и най-важното е, че не само е смислен ами и на 100% верен :!: :!: :!: Не вярвам да има някой от форума който да не е преживял нещо от споменатото в текста......... :!: :!: :!: А като се сетя в началото преди да си я пусна си викам офф... поредната простотия няма ли да спрат най-после, а като и чух текста и направо се нааках... няма никви "перални с блутуут" и никви "масажи" САМО ИСТИНАТА :!: :!: :!: :!:

Не знам защо този коментар ми бе обегнал...Но ето това е :yes: Именно заради такъв коментар направихме песента.Това се надявах да чуя, всеки да се намери някъде в песента :bchug:
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 Coupe
Мечтае да кара: E60 M5

Мнение от pepi_tu » 08 Май 2012, 15:07

[/quote]

Не знам защо този коментар ми бе обегнал...Но ето това е :yes: Именно заради такъв коментар направихме песента.Това се надявах да чуя, всеки да се намери някъде в песента :bchug:[/quote] AVGO.... брато... това, че пееш за 1 ви път не означава нищо.. аз дори и толкова не мога.... Но за мене лично текста на песента е начина ми на живот :bowdown: От това, че си седя в тясното корито... от това, че мисля само къде кой завои да изпързалям.... че само тогава се чувствам перфектно... че излизам вечер да гърмя по булевардите и редовно от блока ме замерят с какво ли не заради 6 така..... 30 ската ми е с М20 ска.... духалка незнам но аз дори нямам радиаторче за парно... за доуншифта преди завоя ангелските очи... мисля, че няма смисъл да продължавам песничката просто кърти :bowdown: :bowdown: :bowdown: П.С. Само че аз ще избягвам да я слушам в колата че пак ще ги наредя едни розови листчета..., щото като ми запееш за изключвателя как блъскал ли блъскал и започвам да поставям нова маркировка по асфалта :driving: Без да искам господин Полицай :dunno: отървах и без да искам съединителя и незнам какво стана :D "Не карам бързо полицай бавно си летя" :clap: :clap: :clap:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: 750

Мнение от _RESPECT_ » 08 Май 2012, 15:32

Aйде и тука да ви кажа БРАВО :clap:
Изображение Изображение

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 08 Май 2012, 15:33

Да допълня и друго:Освен,че текста е смислен и истински в него няма познатите ни цинизми и глупости от други подобни парчета :bowdown:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 08 Май 2012, 15:48

Никой ли не направи едно клипче от събора като пяхте :|
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AVGO » 08 Май 2012, 18:12

Чакаме момчетата от тунинг.бг да сглобят материалите и да ни ги пратят :yes:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deank » 08 Май 2012, 20:34

Песента е МНО-ГО Я-КА, момчета! :)

Браво!

Сега ако намерите начин да направите един ремикс (120-180BPM) ще е невероятно!

Поздрави и :yes: :yes: :yes: за всичко, което правите!

Може да се пее за М-ки и ТРОЙКИ, но ще звучи и от 7-ци (фабрично са направени да не вървят с вратите напред ЗАСЕГА!) :) Браво!

:)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Valkata » 09 Май 2012, 0:17

:clap: :clap: :clap:
Песента е супееееер. Свалих я още като я пуснахте и не можах да спра да я слушам, а сега вече само нея си тананикам.
Как бе, братче, го измисли тоя текст - направо е лудница :bowdown: :bowdown:
"Очите й са ангелски, но погледа е бесен", "кво ме гледаш от колата си китайска....", "каране на ръчна за мене не е каране..." :bowdown: :bowdown:
А изпълнението лично на мен - колкото повече го слушам, повече ми харесва - защото има сърце и душа в него.
Да сте живи и здрави, и BMW FOREVER! :yes: :yes: :yes:
Изображение

There is no limit to imagination. An open mind and the courage to challenge the status quo are the basic ingredients for every innovation.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 09 Май 2012, 0:36

Изтеглих си я, качих я на флашката, но не иска и не иска да се пусне, само скрибуцва на 2 пъти и се сменя на следващата :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от AVGO » 09 Май 2012, 1:56

Уау ! :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Така е хора! И аз живея по същия начин, затова и успях да го опиша както направих.Защото аз съм като вас.Аз съм с вас, на всеки събор, на почти всяка сбирка.Карам си ТДС-а и няма ден който да минава без БМВ форума.

Срещам често обаче някои неразбирания които мисля да доуточния тук.

Доста хора не разбират "нямаме духалки, само расови коне"- Тук мисълта ми е че нямаме турбинки, а големи и мощни мотори, с изключението на най-най-новите модели, но те чичковците, надали ще слушат тази песен.

Което ме води към друго, с този текст съм визирал средностатистическия БМВ-ист, затова и не съм споменавал М-ките и тем подобни, не са толкова многобройни притежателите им измежду нас.

"Кво ме гледаш от колата си китайска, класика, брато, е30-ка със М20-ка" - Тук имах няколко идеи :
1. Много от материалите използвани при сглобяването на другите коли са с доста по-ниско качество напомнящо Мейд ин Чайна, като прост пример мога да дам кожен салон в Опел и кожен салон в БМВ.

2. Някои хора предпочитат за някаква скромна сума пари да си купят някаква кола ( китайска=некачествена ) само и само за да е нова, докато ние истинските фенове, не броим годините, а конете и трепетите на сърцето което ни носи автомобила, и на 100% бихме избрали на нейно място една хубава лачена натокана класическа е30-ка . Класика , брато :idea:

3. В дрифт шампионатите, нали конкуренцията на БМВ са японските коли, затова и това определение към тях, с което въпреки всичко не искам да обиждам никоя марка.

Като цяло, нека разкажа историята на тази песен.

Преди година, когато Бате Сашо се регна във форума търсещ идеи за БМВ песен, аз много се въудушевих, седнах и буквално за 2-3 часа го написах, защото аз знам какво е и ми идва от вътре, а той сигурно и шпер не знае какво е.Пратих текста, той не го отрази и наскоро решихме да му дадем живот с малки допълнения и припева написан от Радулов :driving:
И нека кажа, че всъщност тази песен е благдарение на него.Аз бях много писимистично настроен ( както за всяко друго нещо ) но той упорства, направи припев, даде музика и всичко започна...

Никога не съм очаквал, че песента толкова ще Ви хареса и все още чакам момента в който ще я чуя от минаващо БМВ което не е на мой приятел... Все още това не се е случило.Всички казват, че е много яка, но още никъде не съм я чул :mhihi:
Последна промяна AVGO на 09 Май 2012, 2:07, променена общо 1 път

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата