Секретни гайки и всякакви съвети против крадци на Мброни.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Секретни гайки и всякакви съвети против крадци на Мброни.
След като загубих и втората си М броня заради нещастни подобия на хора реших да се обърна към вас за малко помощ в справянето с тази измет по улиците. Много ви се моля, ако някой има идея как да си закрепя бронята така, че да не ми я свалят за 2 мин. да я сподели. Предполагам, че както се изработват секретни болтове, така се изработват и секретни гайки с които мога да сменя оригиналните 13-ки ... и да не могат да крадат така безцеремонно! Наистина съм отчаян и нямам идея дали тази тема е точно за тук, но бих се радвал, ако получа някакъв съвет. Знам, че мога да я закрепя с рапидки и бог знае още какви глупости, но ми се иска да е малко по цивилизовано, а не така грубо и селско. Пък и предполагам, че по този начин просто ще я изтръгнат и ще почупят повече неща... Да беше желязна .. да я заваря, но не е ..
Моля, ако някой знае магазин или майстор, който може да ми изработи подобни секретни гайки да сподели
Ако темата не е за този раздел или съм нарушил някое правило се извинявам предварително и ще помоля модераторите да я преместят където и е мястото. Благодаря.
Моля, ако някой знае магазин или майстор, който може да ми изработи подобни секретни гайки да сподели

Ако темата не е за този раздел или съм нарушил някое правило се извинявам предварително и ще помоля модераторите да я преместят където и е мястото. Благодаря.
- PEEL_OFF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Умрело е36
- Мечтае да кара: кола на газ...
Re: Секретни гайки и всякакви съвети против крадци на Мброни
колега всеки един стругар може да ти направи такива гаики.
другия вариятнт е просто да завариш гаиките за болтовете и като ти се наложи да сваляш бронята става заедно с буферите, но предполагам че не си сваляш бронята всяка седмица така че не би трябвало да е проблем. 

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Колега измисляш си някакъв дизайн на гайките, отиваш при стругар да ти направи съответната форма на гайката и накрайници, с които да я развиеш. При всички положения за две гайки и ключ няма да ти излезе колкото две М брони.
А може и за болтовете на буферите да измислиш нещо, щото тия дето крадат си имат е36-ци и могат да тренират всевъзможни сценарии на сваляне на бронята
В гугъл излизат доста сайтове за стругарски услуги така, че виж там.
А може и за болтовете на буферите да измислиш нещо, щото тия дето крадат си имат е36-ци и могат да тренират всевъзможни сценарии на сваляне на бронята
В гугъл излизат доста сайтове за стругарски услуги така, че виж там.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Завари си гайките на бронята, и няма да ти падне или да ти я свалят дори и да влезенеш с 90 у ливадата
Вече е пробвано 

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
те тия секретни гайки може и с клещи да се свалят май май, по добре някъв друг филм да е
the project is ready....

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Електрожена му е майката.
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- plamen.ALPINA09
- Потребител
-
- Кара: e30-ки
- Мечтае да кара: F1
заварка и тва е,а отстрани под лаисната по един рапид към вода4а
- thugmc1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36coupe320
и аз така мисля да се заварят поне две гайки от четрите след като и на мен ми откраднаха Мбронята това е решението и ако хвана някои дами пипа колата ще го осакатя
, тия капути трябва да помислят дали си струва да бадат инвалиди за неква част от кола 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
А който няма възможност за заварка слага на резбите дебело най-силния локтайт или някакво изпитано секундно лепило и после ако се налага сваляне с пневматичен гайкар в първата гумаджийница или с 2м тръба рамо ,като преди това пали свещ и се моли да не скъса шпилките 

- kiky_7
- младши ентусиаст
-
- Кара: Много коли
- Мечтае да кара: M4
То бива, бива ама пък цяла броня да свалят вече е доста нагло. На мен 2 пъти ми свалят дифузьора, дайте идеи как да го хвана следващя 

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
kiky_7 написа:То бива, бива ама пък цяла броня да свалят вече е доста нагло. На мен 2 пъти ми свалят дифузьора, дайте идеи как да го хвана следващя
Черен силикон за стъкла или евентуално ако става пластмасова спойка между бронята и добавката-не че пак няма да я откъртят, а за предната броня според мен е най-добре две точкови заварки
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
baitun написа:Черен силикон за стъкла или евентуално ако става пластмасова спойка между бронята и добавката-не че пак няма да я откъртят, а за предната броня според мен е най-добре две точкови заварки
Е баш точкова заврка не знам как ще стане

- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
аз си мисля за едно копче прекъсвач като това на предния капак, за алармата .. дублира се това на капака под лайсната на куката за теглене примерно.. и като махнат лайсната да почне да писка алармата.. смятам че в повечето случаи това ще ги откаже да я свалят... а ако искате си и залепете болтовете за по сигурно.. ама още на лайсните е хубаво да ги откажеш.. по едно време си мислих за нещо силно отровно покрай гайките ама не е гаранция че не носят ръкавици.. 

0889149545 - Златан
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Аз много пъти съм мислил да се затвори киселина в даден носител и при сваляне да се пръска,но още не съм измислил какво ще го пръсне в дадена посока,нещо от сорта на бег-а,но това са просто размишления все още,трябва да навляза в киното явно

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- zidi1982
- Borbet-A-Джия
-
- Кара: E30 318is 90'
не е нужно разпръскване.. само да барне без ръкавици гайката... 

0889149545 - Златан
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2