Национален BMW Събор 2012 - 5,6 Май 2012г.
Модератор: BMW Club BG - Управителен съвет
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Национален BMW Събор 2012 - 5,6 Май 2012г.
bmwist написа:Колко пари струват тези стикери с номерата и те какво дават на събора ?
Струват 5 лева, и не дават нищо на събора

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Искам да попитам за децата имаше ли някакво ограничение в годините,до което да не плащат вход? Че ще имам и малък ентусиаст с мен 

- nismodll
- Потребител
-
- Кара: е36 328i cabrio and e36 320i coupe
Колеги молете се насички БМВ богове утре да не вали ... И наи-важното .. Приятно прекарване ; ) see you there !
- straight six power
- кандидат ентусиаст
-

"Жена и кола не въртят ли заднаца - не ми ги хвали!"
- NightStep
- Потребител
-
- Кара: BMW 320 E36
- Мечтае да кара: BMW e36 ///M3
От Пловдив в колко ще се тръгва в събота ?
И къде ще се събираме ?
И къде ще се събираме ?
Имам бензин в кръвта и живот след смърта!!!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
straight six power написа:....
Не знам дали някой ще ти отговори, защото хората вече са на Колояново и последната им работа според мен ще е да влизат във форума и да пишат. Ще си кажа аз личното мнение, не знам доколко се припокрива то с мненито на организаторите. Първоначално според мен се е предполагало, че ще има много участници в различните категории... и съгласи се, няма как да място на пистата да бъдат паркирани примерни всички 20 коли от модел, и така от няколко модела и пр., за това са решили да пресяват по снимки. Как, ами не знам, но хората, които го правят са с достатъчно опит, нагледали са се на коли и вероятно и само снимки са им достатъчни да излъчат финалисти. Може би има някъв субективизъм, на снимки не се виждат основно драскотините, но... съгласи се, как да стане по друг начин.. и какви критерии искаш да ти напишат? Така се предценили и точка...Едва ли са длъжни да обясняват на всеки, коя кола защо е или защо не е допусната. Колкото до това дали тези коли съществуват, предполага се, че хората са сериозни тук и едва ли някой би си правил труда да праща заявка, снимки и пр. на някви несъществуващи BMW-та

На колегата с въпроса за децата, да потърси темата от миналата година, по спомен беше или 120 см или 12 години

И да си вземете чадъри, плажни масла и мокри кърпички

- Ivailo_Litsov
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги, искам да попитам дали на някой пътят му не минава през Тромпета (заведението до кауфланд и лидъл), квартал Кичука или Христо ботев -север(мисля че и двете са верни). От Русе съм и съм при познати за няколко дни до събора и не ми е познат много терена
. Та се чудех дали някой има възможност да ме стовари до пистата, че да мога и аз да се включа към русенския клуб. Ще си платя разходите разбира се
Ако някой има възможност да презвъни на 0883393381 да се разберем нещо.
благодаря предварително

Ако някой има възможност да презвъни на 0883393381 да се разберем нещо.
благодаря предварително

- makgaxan_bmw
- Потребител
-
Някой от София дето може да качи ?
Пичове някой ако е празен и не му се пътува сам да драсне едно Л-С Става въпрос за двама ентусиасти на по 16 години

- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Apassionata написа:И да си вземете чадъри, плажни масла и мокри кърпичкиЧе или ни дави, или ни опича...
но пък ни омазват лицата с гуми винаги
Самата истина! Тая година си ми обещала снимки на компакта, пàси...

Аз и ти сме луд-ни-ца...

- straight six power
- кандидат ентусиаст
-
Вие как разбрахте, кои хора са избрали автомобилите в съответните категории, като никъде не е обявено кой оценява и избира финалистите ? Аз не знам кой е определил петте финалиста.Apassionata написа:Как, ами не знам, но хората, които го правят са с достатъчно опит, нагледали са се на коли и вероятно и само снимки са им достатъчни да излъчат финалисти.
Точно за да не е нужно да се обясняват на всеки, е нужно да има списък с критерии както този по който ще се оценяват самите финалисти. Който има претенции да погледне списъка с критерии и ще види, че финалистите го превъзхождат с нещо. Аз къде да погледна ? В списъка изготвен за финалистите има лична оценка, което одобрявам, но защо по този списък не се оценяваха всички участници ?Apassionata написа:Може би има някъв субективизъм, на снимки не се виждат основно драскотините, но... съгласи се, как да стане по друг начин.. и какви критерии искаш да ти напишат? Така се предценили и точка...Едва ли са длъжни да обясняват на всеки, коя кола защо е или защо не е допусната.
Разбирам, че това е първия конкурс за външен вид който се организира и като такъв, аз лично мисля, че има какво още да се желае в организационно отношение. Не ме разбирайте погрешно! Идеята е страхотна! В никакъв случай не искам пропада конкурса заради недоволни участници, каквито винаги ще има. Точно затова всичко трябва да е прозрачно и ясно. Как да стане по друг начин ? Ами бих предложил - да се обяви състава на журито. Може и неволно да е станало, може и не, може и да се каже: "Ами то е ясно - javoras@abv.bg и pmsokolov@yahoo.com оценяват", но това никъде не е споменато. А едни знаят, а други не. Второ: вместо по снимки петте финалиста да се избират на самия събор. Например на самия вход желаещите за участие се отбиват (за да не пречат) и се оценяват на място по избрани критерии. Би отнело не повече от пет мин. на участник. Би могло финалистите да се избират от потребителите във форума. Във всяка от категориите се пуска тема: "Конкурс за външен вид", всеки желаещ си пуска снимките и потребителите избират колата която най-много се харесва. Въпрос на организация. Сигурен съм, че има и много други варианти за това "как да стане".Apassionata написа:как да стане по друг начин..
Моля посланието ми да бъде възприето, като градивна критика и споменатото да се вземе в предвид на следващи конкурси.
"Жена и кола не въртят ли заднаца - не ми ги хвали!"
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Арееееееееееееее, до след малко!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
дано времето да е добро 

- tontoni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-ка на 17-ки
- Мечтае да кара: на шефа колата
Apassionata написа:straight six power написа:....
Не знам дали някой ще ти отговори, защото хората вече са на Колояново и последната им работа според мен ще е да влизат във форума и да пишат. Ще си кажа аз личното мнение, не знам доколко се припокрива то с мненито на организаторите. Първоначално според мен се е предполагало, че ще има много участници в различните категории... и съгласи се, няма как да място на пистата да бъдат паркирани примерни всички 20 коли от модел, и така от няколко модела и пр., за това са решили да пресяват по снимки. Как, ами не знам, но хората, които го правят са с достатъчно опит, нагледали са се на коли и вероятно и само снимки са им достатъчни да излъчат финалисти. Може би има някъв субективизъм, на снимки не се виждат основно драскотините, но... съгласи се, как да стане по друг начин.. и какви критерии искаш да ти напишат? Така се предценили и точка...Едва ли са длъжни да обясняват на всеки, коя кола защо е или защо не е допусната. Колкото до това дали тези коли съществуват, предполага се, че хората са сериозни тук и едва ли някой би си правил труда да праща заявка, снимки и пр. на някви несъществуващи BMW-та...Тряя да си много луд, за да го направиш
Доколкото разбрах обаче от другата тема, реално е станало обратното на предполагаемото, поради сериозните критерии за оценяване, малко хора "са се престрашили" да участват и не са събрани достатъчно коли от категория или от някои категории ...та ще се избират на място желаещи ...
На колегата с въпроса за децата, да потърси темата от миналата година, по спомен беше или 120 см или 12 години... границата за заплащане на вход...
И да си вземете чадъри, плажни масла и мокри кърпичкиЧе или ни дави, или ни опича...
но пък ни омазват лицата с гуми винаги
То по тая логика вече и финалистите се знаят... Но така или иначе според мен е така.
- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
TsvetanVR написа:Арееееееееееееее, до след малко!![]()
Малка дрямка и почвам със сандвичите

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3