М42Б18 гори страшно много
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м40 - ката да плаче
- Мечтае да кара: е92
М42Б18 гори страшно много
колеги здравейте имам страшно голям проблем и немога да го отстраня моля за помощ
наскоро си купих една иеска и немога да я напоя с бензин с 5литра бензин минавам 26км на яко каране в града а ако я карам нормално минавам 32км пак гратско първо и смених бензиновзта помпа че виеше много после и смених дебитомера и вчера и смених и компа и сега пак угаснах на 32км вече се чудя какво да сменям и от какво може да е това чудо?
ще помоля колегите който карат иески да споделят какъв разход и дава на градско защото още несъм я пробвал извънградско защото мен повече ме интересува градско колко ще ми гори защото повечето карам само в града
благодаря предварително
наскоро си купих една иеска и немога да я напоя с бензин с 5литра бензин минавам 26км на яко каране в града а ако я карам нормално минавам 32км пак гратско първо и смених бензиновзта помпа че виеше много после и смених дебитомера и вчера и смених и компа и сега пак угаснах на 32км вече се чудя какво да сменям и от какво може да е това чудо?
ще помоля колегите който карат иески да споделят какъв разход и дава на градско защото още несъм я пробвал извънградско защото мен повече ме интересува градско колко ще ми гори защото повечето карам само в града
благодаря предварително
Re: М42Б18 гори страшно много
surbina87 написа:колеги здравейте имам страшно голям проблем и немога да го отстраня моля за помощ
благодаря предварително
Здравей!
Градско 10,при стъпка 12-13
Извънградско не съм карал не мога да ти кажа,но проблема ти с горенето може и да е от лабда сонда та.. провери го това и е закачи на 1 бърза диагностика вместо да сменяш наред
Да оточня че живея в Пловдив кадето хич да не е си има трафик
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Виж ламбда сондата 
P.S. Макар, че зависи как я караш...... може и да си е наред колата. Не е нещо невъзможно да ти изгори в града за 30км 5литра бензин

P.S. Макар, че зависи как я караш...... може и да си е наред колата. Не е нещо невъзможно да ти изгори в града за 30км 5литра бензин

Това е нормален разход колега,аз съм в малък град и на мен ми гори толкова.Имах и Мазда 1.5 и тя ми гореше толкова, 320та и тя ми гореше така когато я карах по леко.Има значение и това че бензина става все по голям боклук и няма добро изгаряне, а от там идва и разхода.Преди време колата ми смардеше на сяра и от един сервиз ми казаха че всичко ми е в норма освен горивото.Спрях да сипвам от това място и миризмата изчезна но горивото продължава да е скапано.Карал съм БМВ докарано от Германия на платформа и горивото в него беше от там,огромна разлика в вървенето,преди и след презареждане от наша бензиностанция.
- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м40 - ката да плаче
- Мечтае да кара: е92
сега ще и сипа 3 литра и ще я пробвам на дълго с 100км да видим колко ще мина
- ProblemZ
-
-
- Кара: E36 318IS and E46 318I
- Детайли за колата: BMW E36 318IS ; BMW E46 318I
surbina87 написа:сега ще и сипа 3 литра и ще я пробвам на дълго с 100км да видим колко ще мина
Ти как в движение ли ще ги сипеш тия 3 литра

Най - ТочниЯ
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
ProblemZ написа:surbina87 написа:сега ще и сипа 3 литра и ще я пробвам на дълго с 100км да видим колко ще мина
Ти как в движение ли ще ги сипеш тия 3 литра![]()
.Мери на пълен резервоар,че да не смениш пак помпа както си почнал да я оставяш без бензин,и нормален разход е 14.9 за градско(само градско карам)и това е моя стил на каране,когато я кара друг гори с 2л. по малко
Както казва колегата най-добре на пълен резервоар се засича.Това с 3, 5 литра нищо не става,хем не е точно,хем най-много да изгориш помпата

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Не, наистина не ви разбирам като сипвате по 3-5 литра и после мерите разход, и се оплаквате
Сипете по 30-40л, ако наистина се окаже, че харчи сменете консумативите(и свещите са консуматив
). Ако пак харчи отидите на диагностика. И ако пак харчи елате да се жалвате тогава 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- radkaborisova67
- Потребител
-
Колеги, неможах да намеря друга тема, където да поиска малко помощ и викам да не пускам друга ще ви попитам тук.
Та под капе ми бензин от едни маркучета, как да ви обясня както са двете метални тръбички за бензина има ено място където са сложени два маркуча, явно под високо налягане, малко повече от 5 сантиметрови и пак металните тръбички, че от там ми капе бензин, как да ги сменя...?
Та под капе ми бензин от едни маркучета, как да ви обясня както са двете метални тръбички за бензина има ено място където са сложени два маркуча, явно под високо налягане, малко повече от 5 сантиметрови и пак металните тръбички, че от там ми капе бензин, как да ги сменя...?
http://picbg.net/u/52742/36177/417109.jpg[url][/url]
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
radkaborisova67 написа:Колеги, неможах да намеря друга тема, където да поиска малко помощ и викам да не пускам друга ще ви попитам тук.
Демонтираш старите маркучлета ,монтираш нови и готово ...

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
plradev написа:radkaborisova67 написа:Колеги, неможах да намеря друга тема, където да поиска малко помощ и викам да не пускам друга ще ви попитам тук.
Направо трябваше да му кажеш всичко над всмукателните колектори да махне..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- radkaborisova67
- Потребител
-
vladi_a_i написа:plradev написа:radkaborisova67 написа:Колеги, неможах да намеря друга тема, където да поиска малко помощ и викам да не пускам друга ще ви попитам тук.
Да махна имаш предвид като сменям маркучетата или и тях да сменя, и може ли да ги купя преди да ги сваля, как да обясня в някой магазин какво да ми продадат

http://picbg.net/u/52742/36177/417109.jpg[url][/url]
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
vladi_a_i написа:plradev написа:radkaborisova67 написа:Колеги, неможах да намеря друга тема, където да поиска малко помощ и викам да не пускам друга ще ви попитам тук.
Половината колектор ,ако са маркучите при рейката,но ако са текнали тия отдолу ,дето влиза горивопровода в коша,само на стойки и така ... Аз да не съм врачка да знам от кои маркучи е текнало горивото ..

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
surbina87 написа:ще помоля колегите който карат иески да споделят какъв разход и дава на градско защото още несъм я пробвал извънградско защото мен повече ме интересува градско колко ще ми гори защото повечето карам само в града
Нормално каране лятото - 11/100 градско, 6/100 извънградско. Стъпка в града - 15-16/100 (зимата стига до 20), извънградско 7-8/100. Нищо и няма на иеската, разхода ти не е убийствен.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
аз със 50лева 1,8ис минавам 140км градско в сандански на ръ4а пове4ето то и горивото си е мн скъпо 50 лева са 18кила 

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3