Грижи с фаровете помагайте

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Грижи с фаровете помагайте

Мнение от vld » 18 Юни 2006, 11:46

Здравейте моля по запознатите да кажат:
1.Има ли разлика в сстойките на фаривете при двоен и троен стоп?
2.Щипките за фаровете за които се споменава в други теми дали са тези пласмаски които седят в корпуса на фара и в тях влиза болта с ябълковидна глава и звезда на нея (болтовете с които се регулират)
от другия край на самата стойка на фаровете има едни малки пласмаски ,в които се навиват въпросните болтове.?За тези щипки ли става дума и тях ли да търся в "Вари-2000"?
3.Някой знае ли нещо по въпроса за рециклиране на рефлекторите на късите светлини?
Оказа се че точно там където се отразява най силно светлината след обстойно измиване се наблюдава сивкаво матирано покритие, което е явна пречка за силна светлина.

Ей захванах се вчера да ги понаглася а то кво стана :mhihi:
По лошо изпънение на "закърпване на положението след удар"
не бях виждал :!: То не бяха телове то не бе силикон заеби едвам ги свалих :twisted:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 18 Юни 2006, 12:02

проблема със светенето се разрешава единствено със ксенонче :mhihi: иначе стойките от 2-ен нямат нищо общо от 3-ен,само щипките/някои/са еднакви ;)
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Юни 2006, 12:21

на моя двоен стоп стойките бяха железни, сега на тройния са пластмасови :evil:

много свети ксенонa, евала ;) винаги съм предполагал, че тия фарове с лупите си искат ксенон, но ефекта е :shock:. аз и преди това се изкушавах, ама като го видях това вече само сънувам някви hid китове от ebay :D
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 18 Юни 2006, 22:45

Наистина доста бмв-та с четири фара (не само Е30-ки, Е34-ката ни преди време имаше доста слаби фарове), но сегашната ми Е30-ка има много добри светлиин - прави ден ;) Тъй, че много си зависи и от състоянието на колата. Е, ако се вземе ксенон ще е друга работа, но кой ти ги има парите...
BMW only!

Назад към E30