Откъде да си извадя резервен ключ с чип?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Откъде да си извадя резервен ключ с чип?
Здравейте, колеги
Тъй като имам само 1 ключ много ми се иска да си извадя резервен. Та въпроса мие някъде правят ли такива, щото ходих В Камор и ми искат над 300 лв за оригинален
хич не ми се дават, а и винаги има възможноста това да не са оригиналните клщчалки и да дам тия пари за нищо ...
Тъй като имам само 1 ключ много ми се иска да си извадя резервен. Та въпроса мие някъде правят ли такива, щото ходих В Камор и ми искат над 300 лв за оригинален

хич не ми се дават, а и винаги има възможноста това да не са оригиналните клщчалки и да дам тия пари за нищо ...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
това НЕ Е ВЯРНО .....във бсяка лъскава ключарницаbmwdriver написа:Май няма от къде другаде да извадиш оригинален ключ с чип, освен
от Камор или Дару.

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- K 1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53,BMW 730
И на мен би ми било доста интерсно от каде бих могъл да се сдобия с резервен ключ ... освен Камор и Дару кар. 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Питъл съм в Пловдив само ,че за чисто нов VW около 120 лв ми казаха.Не вярвам за BMW да е по скъп. 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- K 1
- кандидат ентусиаст
-
Icco® написа:Ако си от Варна ще ти кажа адрес и няма да ти вземат 300 лв
От Варна съм , ще ми кажеш ли от каде мога да се сдобия с един резервен ключ с чип ...ще почерпя

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
абсурд да ти направят ключ с чип на друго място освен БМВ (Дару/Камор)
причината е, че чипа трябва да е програмиран на имобилайзера ти, а това не може да стане без да се знае оригиналния .....
друг е въпроса дали не може да се "нагоди" нещо с универсален чип който се програмира директно на колата ти. Жена ми си загуби ключа на реното преди време и от Рено и пратиха друг ключ, който трябваше да се програмира в сервиз на Рено, т.е. чипа беше универсален.
Да подчертая още веднъж, че това официално НЕ СЕ практикува от БМВ! Тук поръчваш и получаваш ключ, който вкарваш и палиш!

причината е, че чипа трябва да е програмиран на имобилайзера ти, а това не може да стане без да се знае оригиналния .....
друг е въпроса дали не може да се "нагоди" нещо с универсален чип който се програмира директно на колата ти. Жена ми си загуби ключа на реното преди време и от Рено и пратиха друг ключ, който трябваше да се програмира в сервиз на Рено, т.е. чипа беше универсален.
Да подчертая още веднъж, че това официално НЕ СЕ практикува от БМВ! Тук поръчваш и получаваш ключ, който вкарваш и палиш!
- Icco
- Музикално деформиран
-
K 1 имаш ЛС
в което ти пратих малко инфо но звънах на ключарите към които те насочих и те ми казаха че такъв клуч могат ад ти направят горе до метро в комплекс оазис там имали софтуера на БМВ и на още 3 места в Варна
в което ти пратих малко инфо но звънах на ключарите към които те насочих и те ми казаха че такъв клуч могат ад ти направят горе до метро в комплекс оазис там имали софтуера на БМВ и на още 3 места в Варна
- Icco
- Музикално деформиран
-
първо звъннах на клучаря и поле писах в форума така че не говоря на изуст
инфото за мястото съм го писал малко по нагоре мисля че нма нужда да го повтарям

- K 1
- кандидат ентусиаст
-
Icco® написа:K 1 имаш ЛС
Благодаря ти много ,ще ти звънна като отивам и ще почерпя
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2