Steroid-X - Drift Car
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
Re: едно различно е46 - със заварен диф :D
Евала колега успех ти желая със проекта и ще следя темата 

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
вече си имам и кормилен прът,парно,табло и други шукарии

жичкаджиите бачкаха цял ден и ето резултата от тяхната работа

все още несъм намерил правилния ремък за алтернатора и водната помпа,понеже свалих компресора и хидравликата и сега става интересно,пробвахме 3 или 4 и нещо неможем да го измислим
преди малко си взех нови джанти - 17-ки,много много им се кефа

жичкаджиите бачкаха цял ден и ето резултата от тяхната работа

все още несъм намерил правилния ремък за алтернатора и водната помпа,понеже свалих компресора и хидравликата и сега става интересно,пробвахме 3 или 4 и нещо неможем да го измислим
преди малко си взех нови джанти - 17-ки,много много им се кефа

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Голям проект,мамка му
евалата,лудницата
голям успех ти пожелавам 

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Skip_209 написа:
Какво мислиш да има като интериор? Щом си махнал чак хидравликата, значи салони; мокети; кори и прочие не може да се подвизават в купето.
Какво друго мислиш да олекотяваш?

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Браво, колега интересен проект
Я кажи, XYZ-a и отзад ли е койлоувър или са отделни пружина и амортисьор (не знам как е при Е46)
Някакъв ъпгрейд на двигателя, ще правиш ли?

Я кажи, XYZ-a и отзад ли е койлоувър или са отделни пружина и амортисьор (не знам как е при Е46)

Някакъв ъпгрейд на двигателя, ще правиш ли?
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
интериора ще е както се вижда на снимката - всичко излишно е изхвърлено,само ще сложа спаркото и още една обикновенна седлака,а може би и кората на тавана ще върна че става много жега без нея
хидравликата съм я махнал с друга цел - сложих рейка от е36 направена на суха,без масло волана е доста по бърз ако може така да се нарече
D2 окачване имат само 1 вариант мисля,с отделна пружина,XYZ мисля че имат и отделно и на едно,моя е с пружина на амортесиора
засега ще е с този мотор,за догодина искам друг,но това е само идея засега
хидравликата съм я махнал с друга цел - сложих рейка от е36 направена на суха,без масло волана е доста по бърз ако може така да се нарече
D2 окачване имат само 1 вариант мисля,с отделна пружина,XYZ мисля че имат и отделно и на едно,моя е с пружина на амортесиора
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Skip_209 написа:интериора ще е както се вижда на снимката - всичко излишно е изхвърлено,само ще сложа спаркото и още една обикновенна седлака,а може би и кората на тавана ще върна че става много жега без нея
A ье боядисваш ли интериора?В смисъл такъв ,дали ще махнеш всичко излишно и ще оставиш на ламарина или мислиш да минеш една боя
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
ще махна всичко и ще го оставя така,само боя ми липсва сега
свалих задния мост днес,хубавата новина е,че не е скъсан,4 тампона бяха заминали тотално,двата под прага на носачите,преден десен на магарето и естествено на дифа,нещо спирачните маркучи нямат нищо общо с тези които съм купил и ...

утре ще избием всички тампони и ще слагаме полиуретана.
лошото днес е,че неможахме да запалим колата,ЕВС-а нещо прави мизерии,няма ток на стартера и бобините
някакви идеи?
чакам да дойде една приятелка с лаптопа да правим диагностика да видим там дали ще покаже нещо
свалих задния мост днес,хубавата новина е,че не е скъсан,4 тампона бяха заминали тотално,двата под прага на носачите,преден десен на магарето и естествено на дифа,нещо спирачните маркучи нямат нищо общо с тези които съм купил и ...

утре ще избием всички тампони и ще слагаме полиуретана.
лошото днес е,че неможахме да запалим колата,ЕВС-а нещо прави мизерии,няма ток на стартера и бобините

чакам да дойде една приятелка с лаптопа да правим диагностика да видим там дали ще покаже нещо
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
ето какво се случва последните 2 дена
запалихме колата,чак ме е срам да кажа къде беше проблема
една малка букса не беше закачена
смених тампоните на задния мост - качих го обратно на колата с D2 camber кита и новото окачване,заварихме дифа,събрахме коша - само филтъра с дебитомера остана
останаха спирачките,ръчната(след час ще я взема от еконт) и да се довърши шината на спаркото,след това реглаж,автомивка и лепенки
ааа и маслото трябва да сменя,взех 10в60 на много добра цена(благодарение на Али)
момента на истината

крайния резултат

задния мост стана много шарен

запалихме колата,чак ме е срам да кажа къде беше проблема

смених тампоните на задния мост - качих го обратно на колата с D2 camber кита и новото окачване,заварихме дифа,събрахме коша - само филтъра с дебитомера остана
останаха спирачките,ръчната(след час ще я взема от еконт) и да се довърши шината на спаркото,след това реглаж,автомивка и лепенки
ааа и маслото трябва да сменя,взех 10в60 на много добра цена(благодарение на Али)
момента на истината

крайния резултат

задния мост стана много шарен

Последна промяна Skip_209 на 19 Авг 2012, 21:00, променена общо 1 път
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
успях да събера колата вечерта преди събора,с доста проблеми обаче,протече ми клапана на спирачките като за начало,с риск да се претрепя някъде тръгнах така за Калояново - понеже и помпата на ръчната и клапана са Wilwood са с някакви много странни резби и едвам се намериха накрайници за тръбите и ако бях решил да го махам трябваше да махна и ръчната
след това се оказа че двигателя работи в авариен режим и е с доста намалена мощност и удря прекъсвача на 5200 оборота
Явор от Mirafiori car mods помогна като изчисти грешките,но не за дълго, на следващото излизане след 200м пак същата работа
незнайно защо и термостата отказа да отваря в един момент(а е нов и е хубав),перката въртеше постоянно(и все още е така)и трите излизания на пистата се прибирах в лютеницата водата
http://www.youtube.com/watch?v=Ib4Ua-TV ... ture=share
това е първото ми каране на колата,с прекъсвач на 5200,втора ми беше къса,а трета прекалено дълга и общо взето нищо не се получаваше
ето и няколко снимки от карането

след това се оказа че двигателя работи в авариен режим и е с доста намалена мощност и удря прекъсвача на 5200 оборота
Явор от Mirafiori car mods помогна като изчисти грешките,но не за дълго, на следващото излизане след 200м пак същата работа
незнайно защо и термостата отказа да отваря в един момент(а е нов и е хубав),перката въртеше постоянно(и все още е така)и трите излизания на пистата се прибирах в лютеницата водата

http://www.youtube.com/watch?v=Ib4Ua-TV ... ture=share
това е първото ми каране на колата,с прекъсвач на 5200,втора ми беше къса,а трета прекалено дълга и общо взето нищо не се получаваше
ето и няколко снимки от карането
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- landolin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535ix, 2012
Браво колега, че успя да свършиш толкова много работа за толкова малко време и успя да караш на събора
Относно прегряването - може да не е обезвъздушена добре колата, дугото е ако водната помпа е започнала да сдава багажа при тези натоварвания не може да смогне да върти водата, така че проблема може да не е новия термостат (което се проверява лесно по топлината на маркучите)
Грешките помниш ли ги какви бяха? Да не ти влиза в авариен ежим заради махнатия блок за ASC? При мен с изключено ASC и въртене единственото нещо което прави е да набива някакви второстепенни грешки, но това въобще не влияе на работата на двигателя

Относно прегряването - може да не е обезвъздушена добре колата, дугото е ако водната помпа е започнала да сдава багажа при тези натоварвания не може да смогне да върти водата, така че проблема може да не е новия термостат (което се проверява лесно по топлината на маркучите)

Грешките помниш ли ги какви бяха? Да не ти влиза в авариен ежим заради махнатия блок за ASC? При мен с изключено ASC и въртене единственото нещо което прави е да набива някакви второстепенни грешки, но това въобще не влияе на работата на двигателя

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е60 М54
Браво колега. Видях те на събора. Много добра работа си свършил
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
някаква идея таблото от къде взима сигнал за километража,досега чух 2 варианта - 1 асц(демек всички датчици на абс) и 2 заден ляв датчик на абс(а той си е на мястото и е включен към буксата)
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
вече със завършена визия,двигател работещ в нормален режим и едно истинско каране(само дето на апарата му умряха батериите)

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Проекта е супер качи и някое клипче да се порадваме малко 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5