Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Объркващо е да, като караш турбинирана печка и атмосферна бензинка. Пробвай и двата варианта с турбини, пък нека тогава те объркват нютоните, които пак ще са повече на дизела, но разликата няма да е голяма. Да не говорим, че специално при Е46 да кажем 330-ките, които са атмосферки излизат срещу уж 204 коня турбинирана печка, но и ремапната. Та там освен БАЯ разлика в нютоните идват и малко повече коне на дизела.
- milenski75
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: E46 320D
2002
колеги,да попитам и аз като колегата за купе,но с по-малкия двигател 118кс,как се държи колата тромава,разход най-вече ме интересува извън градско.Благодаря предварително
jumjumski много си наблюдателен.
http://www.mobile.bg/11335533638633407
http://www.mobile.bg/11335530893885623
Двете обяви са за една и съща кола, но в момента с близо 6 000 лева "нормална" печалба
Явно първия продавач се е подразнил нещо
Ето затова е хубаво да има коментари под обявите в mobile ( http://www.mobile.bg/21334773166868839 - добър пример за всички купувачи) 
Двете обяви са за една и съща кола, но в момента с близо 6 000 лева "нормална" печалба

nanio написа:jumjumski много си наблюдателен.
Двете обяви са за една и съща кола, но в момента с близо 6 000 лева "нормална" печалбаЯвно първия продавач се е подразнил нещо
Ето затова е хубаво да има коментари под обявите в mobile ( http://www.mobile.bg/21334773166868839 - добър пример за всички купувачи)
viewtopic.php?f=46&t=293785&view=unread#unread
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
uCnaHeTcA написа:nanio написа:jumjumski много си наблюдателен.
Двете обяви са за една и съща кола, но в момента с близо 6 000 лева "нормална" печалбаЯвно първия продавач се е подразнил нещо
viewtopic.php?f=46&t=293785&view=unread#unread
Частно лице
Регион: Извън страната
и телефоните са различни. най-вероятно пичагата я купил за 5K евро от там и е ударил една мивка вътре вънка и после я продава за 16К тука и по сайтовете, добре ли е?

- Pinko_Mafia
- Потребител
-
- Кара: BMW E60
По форумите май само мозък се ръси?!?! Някой няма ли да помисли с главата си,че обявата с по евтината цена може да е пусната нарочно за да прави сечено?!?! Колата я продавам аз и ако някой мисли,че може да я пипне тая кола на 5500евро нека иде в Италия и да се пробва!Каква печалба от 6хил говорите нз?!Колата е по-истинска от всичко на пазара и ако сравните с другите обяви и коли които изглеждат така ще разберете,че не се гони макс печалба от тази кола!Вместо да говорите елате и вижте колата,че дори салона не е изпран и нищо не е пипнато по нея от както е докара и сложена да се продава и пак изглежда безупречно!Интереса към нея е толкова голям,че не ме интересува какво говорите тук,но малко по съобразително ако може 

св0006ав
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Как пък някой търговец в Италия случайно я е снимал и тука случайно реши да й пусне обява, за да ти прави сечено
Ти кой си, че някой ще реши да ти прави сечено на теб, някак си не разбирам защо точно на теб
И какво като салона не бил пран (то кожата не се пере)...
Нищо лично и против теб, и обявата ти, и това че се опитваш да изкараш някой лев, но малко се пренадъхваш
Личи си, че колата е хубава още по-снимките от Италия, как е технически сигурно също толкова добра (мързи ме да я погледна, не че не минавам често през автокъщите на т.александров), от талона се вижда, че наистина е 2004г., километрите може и тези да са... абе хубава е колата, надали ще я вземе някой случаен, успех с продажбата.

Нищо лично и против теб, и обявата ти, и това че се опитваш да изкараш някой лев, но малко се пренадъхваш

Личи си, че колата е хубава още по-снимките от Италия, как е технически сигурно също толкова добра (мързи ме да я погледна, не че не минавам често през автокъщите на т.александров), от талона се вижда, че наистина е 2004г., километрите може и тези да са... абе хубава е колата, надали ще я вземе някой случаен, успех с продажбата.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Bavarcho написа:Как пък някой търговец в Италия случайно я е снимал и тука случайно реши да й пусне обява, за да ти прави сеченоТи кой си, че някой ще реши да ти прави сечено на теб, някак си не разбирам защо точно на теб
![]()
Ако става дума за купенцето - много добре изглежда,само като лека забележка,лошо няма когато една кола е хубава да се преувеличи леко за нея - но "Всички екстри за модела," минала е през всички екстри за модела,отделно този волан не ми се връзва за цялостен М пак

Успех с продажбата на колегата и дано някой скоро да и се радва

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
milenski75 написа:колеги,да попитам и аз като колегата за купе,но с по-малкия двигател 118кс,как се държи колата тромава,разход най-вече ме интересува извън градско.Благодаря предварително
Аз съм с Е46 седан 318и 118 коня. Тази кола е само за хора с много спокоен характер и каране. Търсещи тишината в купето на дълъг път.

Ако търсиш баварец за гонки, да искаш да му чуеш рева - 318 бензин 118 коня не е за теб!

Извънградско при спокойно каране разхода е 7 л. А95.
Смесено - 50км. извънградско + 50 км. градско по околовръсното е 8.8 л. Такъв е при мен. Това без чести изпреварвания/резки и мощни настъпвания на педала на газта.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Pinko_Mafia
- Потребител
-
1-во обявата със снимките от Италия е пуснат от търговец на който е била пусната за евентлална продажба преди да я взема аз и после бяха откачили доста хора,че не се докопаха до нея!
2-ро колата е м-пакет от вън и спорт пакет вътре,което значи,че не трябва да е с черен тават и всички други неща по интериора типични за м-пакет интериора!мисля че като пишете тук трябва да ги знаете тези неща.
продажбата на този автомобил не ме притеснява,защото на ден има по няколко човека да я гледат а по колко звънят не искам и да казвам.Дори преди малко дойде сериозен купувач а не ''семкар'' и първия работен ден ще сме с капаро
но дори да не е той мисля,че няма опасение,че ще се застой колата

2-ро колата е м-пакет от вън и спорт пакет вътре,което значи,че не трябва да е с черен тават и всички други неща по интериора типични за м-пакет интериора!мисля че като пишете тук трябва да ги знаете тези неща.

продажбата на този автомобил не ме притеснява,защото на ден има по няколко човека да я гледат а по колко звънят не искам и да казвам.Дори преди малко дойде сериозен купувач а не ''семкар'' и първия работен ден ще сме с капаро

св0006ав
- Pinko_Mafia
- Потребител
-
и да кажа на колега,който казва,че кожа не се пере бърка.Кожа определено се пере 

св0006ав
- Bavarcho
- Пантерчо
-
...
Последна промяна Bavarcho на 30 Апр 2012, 11:41, променена общо 2 пъти

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Pinko_Mafia написа:1-во обявата със снимките от Италия е пуснат от търговец на който е била пусната за евентлална продажба преди да я взема аз и после бяха откачили доста хора,че не се докопаха до нея!
2-ро колата е м-пакет от вън и спорт пакет вътре,което значи,че не трябва да е с черен тават и всички други неща по интериора типични за м-пакет интериора!мисля че като пишете тук трябва да ги знаете тези неща.![]()
![]()
продажбата на този автомобил не ме притеснява,защото на ден има по няколко човека да я гледат а по колко звънят не искам и да казвам.Дори преди малко дойде сериозен купувач а не ''семкар'' и първия работен ден ще сме с капароно дори да не е той мисля,че няма опасение,че ще се застой колата
![]()
За да ти отговоря на "трябва да ги знаете"

"Нов внос, спортен М-пакет" което обаче от това е външен и ако трябва да сме точни, M aerodynamic package - което е само външния + sport package -което са рекаро(спортни седалки),мулти 3 лъчев волан,по-широки гуми да го кажем+ спортно окачване + clear corners (бяла оптика)..
Една забележка хубаво отговаряш на това което пишем,но е хубаво и да видиш какво сме написали - защото всички екстри за този модел са много

Приемаш нещата лично

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Прекалено много се занимаваме с тази кола, все пак...
Той че не е пълен, не е... но й не е оригинален (аз в обявата в форума го писах, но някой модератор ми изтри коментара, уж бил излишен)...
1-во сам не си верваш даже... коли бол, за продаване колкото искаш. От какъв зор търговец ще го е яд че е изпуснал неква кола дето печалбата по твойте думи е "много малка" и сега нарочно ще пуска обява (те търговците повечето пускат обяви от автокъщи, не части ама как да е) с неква нереално ниска цена за да ти прави цакано на теб, че си го изпреварил, не че те понзва или ти него?
2-ро Ти колата гледа ли я по ВИН, или говориш на изуст? Аз никаде не виждам да пише "М паркет" или "М спорт паркет" или "Спорт паркет"
айде пускам тука инфото, че май те мързи сам да си го провериш... (или се правиш на утрепан)
п.с. Супер много се извинявам на колегата Димитрофф и на другите модератори в раздела за разводняването на темата.
Gqbriel написа:отделно този волан не ми се връзва за цялостен М пак- незнам но М пак не е ли и с черен таван фабрично?
Успех с продажбата на колегата и дано някой скоро да и се радва
Той че не е пълен, не е... но й не е оригинален (аз в обявата в форума го писах, но някой модератор ми изтри коментара, уж бил излишен)...
Pinko_Mafia написа:1-во обявата със снимките от Италия е пуснат от търговец на който е била пусната за евентлална продажба преди да я взема аз и после бяха откачили доста хора,че не се докопаха до нея!
2-ро колата е м-пакет от вън и спорт пакет вътре,което значи,че не трябва да е с черен тават и всички други неща по интериора типични за м-пакет интериора!мисля че като пишете тук трябва да ги знаете тези неща.![]()
![]()
1-во сам не си верваш даже... коли бол, за продаване колкото искаш. От какъв зор търговец ще го е яд че е изпуснал неква кола дето печалбата по твойте думи е "много малка" и сега нарочно ще пуска обява (те търговците повечето пускат обяви от автокъщи, не части ама как да е) с неква нереално ниска цена за да ти прави цакано на теб, че си го изпреварил, не че те понзва или ти него?
2-ро Ти колата гледа ли я по ВИН, или говориш на изуст? Аз никаде не виждам да пише "М паркет" или "М спорт паркет" или "Спорт паркет"
айде пускам тука инфото, че май те мързи сам да си го провериш... (или се правиш на утрепан)
S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE
S205A AUTOMATIC GETRIEBE
S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG
S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD
S302A ALARMANLAGE
S358A KLIMAKOMFORT-FRONTSCHEIBE
S426A INTERIEURLEISTEN
S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND
S441A RAUCHERPAKET
S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY
S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER
S495A 3. KOPFSTUETZE HINTEN
S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE
S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC)
S521A REGENSENSOR
S522A XENON-LICHT
S524A ADAPTIVES KURVENLICHT
S534A KLIMAAUTOMATIK
S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS.
S663A RADIO BMW PROFESSIONAL
S672A CD WECHSLER 6-FACH
S674A HIFI-SYSTEM HARMAN/KARDON
S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN
S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH
S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA
S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL
S884A ITALIENISCH/BETRIEBSANL./SERVICEH.
S8SPA COP STEUERUNG
S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL
S928A REIFENSTEUERUNG
S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC)
S255A SPORT-LEDERLENKRAD
S2CAA LM RAEDER STERNSPEICHE 119
S473A ARMAUFLAGE VORN
S520A NEBELSCHEINWERFER
S548A KILOMETERTACHO
S550A BORDCOMPUTER
S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM
п.с. Супер много се извинявам на колегата Димитрофф и на другите модератори в раздела за разводняването на темата.

- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 04' 330ci M-sport 2
М-пакет вън,спорт пакет вътре...