Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Модератор: Общи модератори
Re: Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Алоооуу , защитниците на `Новия` закон. Така http://mgzin.bg/2012/04/%D1%80%D0%B0%D0 ... %B4%D0%B0/ ли Ви пази държавният апарат от нас пушачите ? Май не можете да разберете , че както се казва в песента на Слави ` В тая държава всичко е проституция`
Какво излиза ? Уж много са загрижени за обществото на`шти управници , ама задържали не тези които са наистина вредни , ами тези дето биели и изнудвали вредителите
Абе как така ще ги изнудват момчетата , нека си продават дрогата на спокойствие , те не пречат на околните. 
Да им е честит на Софиянци чистия въздух без тютюнев дим
http://kurier.bg/bulgaria/28169.html
Не искате или не можете да го проумейте , че цигарите са последното нещо което би ви съкратило живота ?
Какво излиза ? Уж много са загрижени за обществото на`шти управници , ама задържали не тези които са наистина вредни , ами тези дето биели и изнудвали вредителите

Да им е честит на Софиянци чистия въздух без тютюнев дим

Не искате или не можете да го проумейте , че цигарите са последното нещо което би ви съкратило живота ?

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
аре по-спокойно че ще спукаш някоя вена...
може цигарите да са последното нещо, но с 1 "шит" по-малко е по-добре от където и да го погледнеш, тук отдавна някои се насраха (да насраха без цензура) и се размирисаха даже... крайно време е да се избършете...
може цигарите да са последното нещо, но с 1 "шит" по-малко е по-добре от където и да го погледнеш, тук отдавна някои се насраха (да насраха без цензура) и се размирисаха даже... крайно време е да се избършете...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
ivoo написа:Да им е честит на Софиянци чистия въздух без тютюнев димhttp://kurier.bg/bulgaria/28169.html
със сигурност в сайт с име КУРиер.бг има най-актуалната и достоверна информация...а иначе в бургас викаш нефтохима е екология

а иначе да слушаш как пушач ти обяснява, че цигарите са му последния проблем и включвам състоянието

Абстиненцията ви е забулила здравия разум.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
ineedmoney написа:Абстиненцията ви е забулила здравия разум.

ПП: Мислиш ли, че ще ти повярва някой...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Незнам за абстиненцията но НЕпушачите отново показвате заразяване от синдрома на щрауса.Проблем който не го виждам не съществува .Страшно адекватна позиция спрямо хората които пушат ..няма що.По същия начин тея дето се дрогират но не ви умирисват дрехите трябва да са ви първи дружки.Докато властва принципа всяка коза за свой крак няма да има нито ефективна борба срещу тютюнопушенето нито срещу спиртните напитки и дрогата.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Като човек, който си пуши от време на време аз съм пълно за тая забрана. Дори от бая време вече по дневни заведения се сяда на маса за непушачи. Вечер вече е друго, но също смятам, че ше ми се отрази добре и до няква степен ограничително, шото па много върват тия лайна с виски 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аве да питам, ако ти се изпърдя в лицето, дали ще ти е гот? Че то същото и с цигарения дим?
///peter написа:Аве да питам, ако ти се изпърдя в лицето, дали ще ти е гот? Че то същото и с цигарения дим?
Като Ви духат дима нарочно в лицето да,съгласен съм.Ако има заведение само за пърдящи също,решението си да влезете е на Ваша отговорност.За пърденето обаче няма забрана! Няма и определени места затова.Излиза,че всичките сме от пърдящите и можем да го правим,където и когато си поискаме по собственно усмотрение.Като пуснеш нещо по терлици в ресторанта не подлежиш на санкция,още повече,че е почти недоказуемо кой е източникът.И друга тема,качва се болният в рейса,буха наляво и надясно и слизат още двадесетина болни за следващия ден.Това не е ли по-опасно от заклет тютюнджия?Ама тютюнджията е нарушител и наркоман с ниска култура ,а болният не е!Май не ставаше дума за нарочни действия целящи да Ви обидят,а за определена лична свобода.Какво търсите в салона за пушачи или кръчмата,като не обичате да Ви димят?По принцип свежият въздух е отвън.Зимата има и бели покривки по масите.Защо е необходимо,заради кефа на двама непушачи на кафе,десетина да клечат отвън? Така затваряте определени заведения,абсолютно нелогично.Отворете си очите и вижте състоянието на ресторантьорството у нас! Задушено е от всякакви забрани и правила,и то постоянно менящи се във времето.Абсолютно неадекватно е хора извън бизнеса да налагат правилата на бизнеса! Не го разбират.Относно темата,егоизмът е лош съветник.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Benord написа:///peter написа:Аве да питам, ако ти се изпърдя в лицето, дали ще ти е гот? Че то същото и с цигарения дим?
Като Ви духат дима нарочно в лицето да,съгласен съм.Ако има заведение само за пърдящи също,решението си да влезете е на Ваша отговорност.За пърденето обаче няма забрана! Няма и определени места затова.Излиза,че всичките сме от пърдящите и можем да го правим,където и когато си поискаме по собственно усмотрение.Като пуснеш нещо по терлици в ресторанта не подлежиш на санкция,още повече,че е почти недоказуемо кой е източникът.И друга тема,качва се болният в рейса,буха наляво и надясно и слизат още двадесетина болни за следващия ден.Това не е ли по-опасно от заклет тютюнджия?Ама тютюнджията е нарушител и наркоман с ниска култура ,а болният не е!Май не ставаше дума за нарочни действия целящи да Ви обидят,а за определена лична свобода.Какво търсите в салона за пушачи или кръчмата,като не обичате да Ви димят?По принцип свежият въздух е отвън.Зимата има и бели покривки по масите.Защо е необходимо,заради кефа на двама непушачи на кафе,десетина да клечат отвън? Така затваряте определени заведения,абсолютно нелогично.Отворете си очите и вижте състоянието на ресторантьорството у нас! Задушено е от всякакви забрани и правила,и то постоянно менящи се във времето.Абсолютно неадекватно е хора извън бизнеса да налагат правилата на бизнеса! Не го разбират.Относно темата,егоизмът е лош съветник.
Нещо много двоен аршин имаш. Пръдните и киханията, са волеви, а пушенето не действия така ли?
Какво говориш за ресторантьорството, излез малко по европа да видиш кое, какво е задушено, ама нещо проблеми със заведенията не виждам. Ходи например в Дойчланд да видиш как лулат и колко е зле там положението със забраните

Защо трябва да се съобразявам с теб (и да си пера веднага след срещата с теб в заведението дрехите), за това че искаш да пушиш? Излез ти зимата навън, що аз да го правя?
Излез ти зимата навън, що аз да го правя?[/quote]
И аз така!!!!Относно Deutschland,работя в немски ресторант и виждам разликата всекидневно от това,което си мислите,че знаете и реалноста в действителност.Идея си нямате,колко са свободни немците.Явно демокрацията опира до вътрешната свобода,а не до робският ни манталитет.Защо се бутате до пушачите? Да не Ви е мания прането?Или салоните за непушачи са Ви тесни?
И аз така!!!!Относно Deutschland,работя в немски ресторант и виждам разликата всекидневно от това,което си мислите,че знаете и реалноста в действителност.Идея си нямате,колко са свободни немците.Явно демокрацията опира до вътрешната свобода,а не до робският ни манталитет.Защо се бутате до пушачите? Да не Ви е мания прането?Или салоните за непушачи са Ви тесни?
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
zazomazo написа:Е.Димитров написа:Radinka написа:zazomazo написа:[ та ако се направи точна сметка май ще се окаже, че пушачите набиват повече пари реално от непушачите в здравната система
добро утро!!! много ясно, че ще набиват повече пари, след като са по-предразположени към заболявания, а освен това и вредят на околните
...
Основен проблем на населението е...затлъстяването....
Емо, недей започва темата за затлъстяването, че може девойката да е с голям пърделник и да я депресираш....
голям ми е пърделника много, да! и ме комплексирахте много, затова не искам да пиша повече

само да кажа, че набиването на дюнерите и тъпченето на децата с банички и вафли си е личен избор, но никой непушач не си е избрал да бъде тровен от някого
като е такъв проблем затлъстяването, да забранят и яденето на обществени места, нямам против

never drive faster, than your guardian angel can !
Дълги години бях заклет пушач, от няколко месеца не пуша.
Според мен, най-честно е да има заведения изцяло за непушачи, както и такива за пушачи. Кой къде му е хубаво, там да си ходи
Щом цигарите се продават законно във всеки обществен магазин, така трябва да има и законни обществени места, където да се ползват. Не виждам какъв е проблема, на когото не му е приятен тютюневия дим, да не стъпва в заведения, където предварително знае че е разрешено пушенето, както и обратното
За други обществени места(магазини, институции и т.н.) е ясно че трябва да е забранено, понеже там вече непушачите няма да имат избор.
Според мен, най-честно е да има заведения изцяло за непушачи, както и такива за пушачи. Кой къде му е хубаво, там да си ходи

За други обществени места(магазини, институции и т.н.) е ясно че трябва да е забранено, понеже там вече непушачите няма да имат избор.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Dpy написа:Дълги години бях заклет пушач, от няколко месеца не пуша.
Според мен, най-честно е да има заведения изцяло за непушачи, както и такива за пушачи. Кой къде му е хубаво, там да си ходиЩом цигарите се продават законно във всеки обществен магазин, така трябва да има и законни обществени места, където да се ползват. Не виждам какъв е проблема, на когото не му е приятен тютюневия дим, да не стъпва в заведения, където предварително знае че е разрешено пушенето, както и обратното
![]()
Ама никой и не иска друго

Просто да има заведения за едните и за другите. Ама нали се сещаш, че повечето, да не кажа всички култови заведения ще са за пушачи. И всички непушачи ще искат да се набутат точно там...и заради тях видиш ли, трябва всички други да се съобразят.
Абе прави ви се заведение за непушачи и се набивате там и траете...няма салон за пушачи, няма кой да ви дими, няма мрънкане. Ама не, понеже всички ходят примерно в джим бим, не може непушачите да отидат другаде, трябва да се забрани пушенето.
На който не му понася да се изнася, както се казва!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Nasko_ написа:На който не му понася да се изнася, както се казва!
ми, аре като не ви понася забраната, се изнасяйте

never drive faster, than your guardian angel can !
Radinka написа:Nasko_ написа:На който не му понася да се изнася, както се казва!
ми, аре като не ви понася забраната, се изнасяйте
А да не се форсираш като `балканче на баир `