ВИСКО ТУРБО ВЕРИГА 318тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BERLYNA318TDSMADRID
- Потребител
-
ВИСКО ТУРБО ВЕРИГА 318тдс
Здаревйте момчета !!
искам да задам няколко въпроса по отношение на малкия ТДС
1 Възможно ли е колата да си губи мощноста ако е зацепено постоянно ВИСКОТО?
2 Турбото не знам дали някога е пипано трябва да видя,но чрез тази малката пръчка наречена ГЕЙТА до колко трябва да го регулирам за да има мощност колата.Проверил съм маркучите на турбото здрави са и ИНтеркулера също.
3 Веригата ако е разхлабена може ли да губи мощност от нея.Понеже имате повече опит в това и сте по наясно за това се консултирам с вас !
проблема е че много бавна и мудна ми се вижда и аз поне си мисля когато сриташ мотора рязко е нормално да изпуши черно,а мойта не го прави имам усещането че това турбо се е попрецакало малко!
нещо повече много бавно ама изключително бавно ускорява а си мисля че може и самото ГНП да е бутано но за тази цел ще ида първо при чичо ДОКТОР за да ми каже на диагностика какво е !!
Затапих ЕГР клапана за всеки случай за да не влиза мизерия в колекторите.
АКО СЪМ СЕ ИЗРАЗИЛ С НЕЩО НЕ ПРАВИЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ !!!!

искам да задам няколко въпроса по отношение на малкия ТДС
1 Възможно ли е колата да си губи мощноста ако е зацепено постоянно ВИСКОТО?
2 Турбото не знам дали някога е пипано трябва да видя,но чрез тази малката пръчка наречена ГЕЙТА до колко трябва да го регулирам за да има мощност колата.Проверил съм маркучите на турбото здрави са и ИНтеркулера също.
3 Веригата ако е разхлабена може ли да губи мощност от нея.Понеже имате повече опит в това и сте по наясно за това се консултирам с вас !
проблема е че много бавна и мудна ми се вижда и аз поне си мисля когато сриташ мотора рязко е нормално да изпуши черно,а мойта не го прави имам усещането че това турбо се е попрецакало малко!

Затапих ЕГР клапана за всеки случай за да не влиза мизерия в колекторите.
АКО СЪМ СЕ ИЗРАЗИЛ С НЕЩО НЕ ПРАВИЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ !!!!

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Re: ВИСКО ТУРБО ВЕРИГА 318тдс
Попринцип има тонове изписано,ноо.....
1. Няма как и защо да губи мощност от виското
2.Ако не си го правил,ще ти трябва някой който е,или си закупи направо такъв кит и уред,да гледаш какво става.
3.същата работа като с виското..
Провери колко надува турбото ,дали гнп-то е пипано,мятай чип,ако не тръгне мятай колата,ИЛИ хвърли едни 1000-3000лв за ремонт след което би трябвало да тръгне,но баш тоя мотор,да тръгне да тръгне колко па ще тръгне
Или ако си решил алтернативния вариант даваш парите, които си скатал за основен,за един бензин 25/28 мяташ го в коша и караш.
Твойта е лесна.
1. Няма как и защо да губи мощност от виското
2.Ако не си го правил,ще ти трябва някой който е,или си закупи направо такъв кит и уред,да гледаш какво става.
3.същата работа като с виското..
Провери колко надува турбото ,дали гнп-то е пипано,мятай чип,ако не тръгне мятай колата,ИЛИ хвърли едни 1000-3000лв за ремонт след което би трябвало да тръгне,но баш тоя мотор,да тръгне да тръгне колко па ще тръгне

Твойта е лесна.

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
По т.1...нормално е като се зацепи виското да усетиш спад на вървежа,но не е нещо кой знае колко фрапиращо 

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
arr0gance написа:... Или ако си решил алтернативния вариант даваш парите, които си скатал за основен,за един бензин 25/28 мяташ го в коша и караш.
Твойта е лесна.
лесна, лесна...колко па да е лесна?

общо взето ше треа да остави само тенекетата и седалките от неговата

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
смени профилактично горивния филтър,моя варел моментално спира да върви като се позапуши ,но според мен проблема се корени в пипане на центровка и аванс на помпа от който не трябва 

6>4
5 мнения
• Страница 1 от 1