да се е*а в глупака....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Re: да се е*а в глупака....

Мнение от А.Марчев » 24 Апр 2012, 15:02

Пуснах да се върти в микровълновата течен шоколад в кофичка за да се разтопи хубаво. Разбира се го забравих по едно време се сетих, че му трябва съвсем малко, а аз го забравих за поне 5-6 мин. :banghead:
Освен, че цялата кухня миришеше на изгоряло, ами и от шоколада + кутийката нищо не остана ....
Дали не съм глупак :dummy:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Апр 2012, 17:06

Е т'ва е... Нали имаш таймер на микровето бре :mhihi: То не е за будилник, не бой се :ok:

ентусиаст
Аватар

Мнение от А.Марчев » 24 Апр 2012, 18:03

uCnaHeTcA написа:Е т'ва е... Нали имаш таймер на микровето бре :mhihi: То не е за будилник, не бой се :ok:

Да, но как да го чуя от другата стая. Пълен цирк :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Апр 2012, 18:06

Другия път сложи едно сурово яйце до шоколада ...ще го чуеш със сигурност. :yes:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Апр 2012, 18:16

А.Марчев написа:
uCnaHeTcA написа:Е т'ва е... Нали имаш таймер на микровето бре :mhihi: То не е за будилник, не бой се :ok:

Да, но как да го чуя от другата стая. Пълен цирк :mhihi:

Минаваме малко Офф, ама нали като нагласиш таймера, микровето си спира, чул-нечул , то си е спряло и те чака :dunno: За какво ти е да го чуваш :dunno:
Ти си знаеш де :ok:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 24 Апр 2012, 19:44

Абе вие не сте ли виждали печки с врътки бе, въртиш до 5-6 мин или колкото дойде и го дебнеш, няма секунди, минути, предполагам е такава случката. Споко, аз и сладолед съм разтопявала така едно време :mhihi:

Иначе... да се е*а в Глупачката, че днеска изхабих толкова нерви и време на накарам един бачкатор да си разкара кошницата от малка уличка /стесняващ се завой/, която беше запушил... Да съм върнела назад и да съм заобиколила :twisted: Как пък не... Ей, тва някои хора .... просто думи няям :| Не стига че спрял като олигофрен, пък и ми се дърви... В такива ситуации адски съжалявам, че не съм мъж /ше раздавам тупаници поголовно/, но все пак се справихме де :mhihi: Всъщност това не е по темата май, просто побеснях и сега съжалявам, че се ядосах толкова...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Valkata » 25 Апр 2012, 0:43

Приготвяме се да забегваме за Великденските празници извън София и минавам за последно вкъщи да проверя дали всичко е изключено... и гледам забравили сме един разклонител включен. Дърпам щепсела и бягам. Обаче не съм видяла, че всъщност не е разклонителя, а хладилника..... :banghead: та така - връщаме се след 4 дни ...изненада -...айде сега почвай да чистиш :dummy: :mhihi:
Изображение

There is no limit to imagination. An open mind and the courage to challenge the status quo are the basic ingredients for every innovation.

ентусиаст
Аватар

Мнение от А.Марчев » 25 Апр 2012, 14:12

Apassionata написа:Абе вие не сте ли виждали печки с врътки бе, въртиш до 5-6 мин или колкото дойде и го дебнеш, няма секунди, минути, предполагам е такава случката. Споко, аз и сладолед съм разтопявала така едно време :mhihi:

Точно такава е :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D

да се е*а в глупака....

Мнение от lowlevel » 25 Апр 2012, 14:42

В събота, влизам в Австрия и по навик гледам резервоара 1/4 има още и си викам айде няма на границата да спирам за винетка, направо на следващата ще заредя и ще купя. Много пъти съм го правил. Опааа точно 2км след Шел-а на Никелсдорф проверка за винетки. Бам 120 евро глоба ;( почуствах се като ебати глупака, и няма ама аз не исках.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 25 Апр 2012, 14:45

uricatoli написа:
saleen написа:
TheKiller написа:Купих си ауди да се е*а в глупака :banghead:

А аз Рено :help: :help: :help:

и аз ситроен.. да го повторя пак, че много ме е яд

И аз рено :dummy: :banghead: няма такава набутвация. Като слушам чужди акъли нека..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: Porsche Carrera GT

Мнение от AVK » 25 Апр 2012, 19:58

Нагълтах пироните по една мадама, а тя ми се прави на Лили Иванова :banghead:

Не че тя не ме харесва, ама ... жени :ranting: :banghead: Защо да е лесно като може да е трудно :censored:

Потребител
Аватар
Кара: e39 520i
Детайли за колата: М52B20TU

Мнение от sedd » 26 Апр 2012, 13:29

Преди малко скочих от малко по-високо,някъде около метър(което беше напълно ненужно :mhihi: ) и си набих стъпалото на левия крак да са е*а в глупака :banghead: сега не мога да вървя нормално :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Мнение от daniel_e30 » 26 Апр 2012, 15:43

Да се е*а в глупака !! Вчера на тренировките исках да се направя на мъж и да пусна мъжкия шпагат чак до земята (по принцип ми остават 1-2 см. :mhihi: ) и скъсах мусколни влакна.... са не мога да се движа и една седмица без тренировки. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Поне няма даскало :lalala: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 27 Апр 2012, 15:35

Миналата събота, докато се бях разплямпал нещо, на скотово за бицепс си сецнах кръста.. ма не некво леко, напрао се прибрах на 4-ри крака :mhihi:

Два дена по-късно.. излизам от супера с торбите, товара и тръгвам. Стигам пред нас - опа, портфейла с документите и парите го няма :ok:

Вчера развръзка: след бая дни гелове и нагревки, кръста ми е отново в играта. А по-потресаващото беше обаждане от 1-во, че некой ми е оставил портфейла с всичко вътре. Не сме такива плебеи начи :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 29 Апр 2012, 12:41

Преди две седмици някъде на работа регулирах предницата на една кола. Под колата канал, а главите на стенда са с кабели. Клекнал съм до предната гума и тъкмо свърших с това колело, изправям се рязко (защо не знам) и с хъс тръгвам към другото колело, ама.... да вземат да ми се оплетат краката в кабелите, та по очи към металната стълба на канала... Късмет, че успях да си падна на ръката, че иначе щеше да е по муцуна :banghead: Да се еб@ в глупака! Хем се знам, че редовно правя такива неща, и пак бързам. Не стига това, ами и отскубнах един конектор от главата, със све спойки и чудеса :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата