Време е за авто поход !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Авто поход до :

Анкетата свършва на 27 Юни 2006, 23:05

гр.Ловеч
17
23%
гр.Монтана
32
43%
гр.Стара Загора
26
35%

Общо гласове : 75
Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 15 Юни 2006, 21:44

Монтана е града ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от PIMP_BOOSTER » 15 Юни 2006, 21:49

аз съм за Ловеч ,ако го изберат отивам веднага ,за монтана мога да си помисля ,а за стара загора хапсурд!Предлагам да се проведе в Ловеч ,защото освен че си е готин града и ми е по-близко на мен се пада малко по централно от кадето и да го погледнеш от сички останали -Монтана е мн на Север ,Ст. Загора мн пък към другия край и така за едни е удобно за други не толкова а Ловеч ще е почти еднакво далече за всичко що иде от краищата на Бг .Това е моето мнение и ще се радвам ,ако се съобразите с него ! :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 15 Юни 2006, 22:32

PIMP_BOOSTER написа:аз съм за Ловеч ,ако го изберат отивам веднага ,за монтана мога да си помисля ,а за стара загора хапсурд!Предлагам да се проведе в Ловеч ,защото освен че си е готин града и ми е по-близко на мен се пада малко по централно от кадето и да го погледнеш от сички останали -Монтана е мн на Север ,Ст. Загора мн пък към другия край и така за едни е удобно за други не толкова а Ловеч ще е почти еднакво далече за всичко що иде от краищата на Бг .Това е моето мнение и ще се радвам ,ако се съобразите с него ! :D
Верно дайте да е по в центъра на България като се вика да нема пр**бани ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 16 Юни 2006, 9:03

Монтана (Вършец!) и освен всичко друго, защото в Северозападна България не е правено нищо (предполагам) много отдавна. Дължим и на хората от този край малко уважение, нали?
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 16 Юни 2006, 15:36

Tъй вярно :!:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 16 Юни 2006, 16:04

а защо не през стара загора за шипка?
смятам че до монтана ще пътувате само софианци,докато другите два маршрута са дето се вика интернационални
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavareza » 16 Юни 2006, 17:48

:bgflag: Колеги, ние ще се въздържаме от мнения, защото сме от "номинираните" :mhihi:, а автореклама в случая мислим че не е нужна. Вие решавате. Добре дошли винаги, условия за това мероприятие има. Със здраве! :wave:
Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 18 Юни 2006, 11:57

Айде в Монтана кога тръгваме? Жорка приключвай с анкета и да тръгваме :shock: :mhihi: аз ще съм ви гид защото тоя пуст петрохан го знам на изуст. па и помещенията, където може да се употреби онова лошото питие, в монтанско не са лоши.
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавно
Детайли за колата: нищо особено

Мнение от gego_n » 18 Юни 2006, 17:23

Monkey написа:Айде в Монтана кога тръгваме? Жорка приключвай с анкета и да тръгваме :shock: :mhihi: аз ще съм ви гид защото тоя пуст петрохан го знам на изуст. па и помещенията, където може да се употреби онова лошото питие, в монтанско не са лоши.

Ай де де , срещаме веднага :lol: :mhihi:
Изображение

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 19 Юни 2006, 13:02

айде да тръгваме аз съм си стегнал багажа :mhihi: :have one: :guitarist: :driving:
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 19 Юни 2006, 13:06

а междо другото нали това е авто поход, сега до Монтана, другия месец до Стара загора и тн. Няма защо да се караме важното е да става купон. Венъж ще ми удобно друг път не ама пак ще отида
Последна промяна Monkey на 19 Юни 2006, 20:52, променена общо 1 път
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Юни 2006, 17:22

Monkey написа:а междо другото нали това е авто поход, сега до монтана, другия месец до Стара загора и тн няма за няма защо да се караме важното е да става купон. венъж ще ми удобно друг път не ама пак ще отида

:yes: Владо :D :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 19 Юни 2006, 19:11

Свиркайте ако ще е в Монтана, на 70 км е от Бяла Слатина! :D Можем да се вдигнем една групичка от тук!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от PSYKOPATT » 19 Юни 2006, 21:21

Penchev написа:
Monkey написа:а междо другото нали това е авто поход, сега до монтана, другия месец до Стара загора и тн няма за няма защо да се караме важното е да става купон. венъж ще ми удобно друг път не ама пак ще отида

:yes: Владо :D :D

Георги Пенчев

За коя дата ще говорим, защото изглежда вече имаме победител.А и ще е добре всеки да си направи сметката в аванс :shock:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Юли 2006, 18:38

Колеги, с гласуването вече всичко е приключило :!:

Дайте да се разбираме нещо за конкретна дата вече :D
Монтана ни зове :twisted: :twisted:

Надявам се да се включат още веднъж толкова много хора за определянето на датата за да можем да се разберем конкретно и за да могат да се включат още групи от други области на страната :D
Които от вас са пътували за събор в колона ,знаят за какво преживяване става дума :D :D

Моля ви за активност :!:

Георги Пенчев
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия