850 Гордост и предрасъдъци
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 850 Гордост и предрасъдъци
alx написа:.. първото беше на фатик...
защо смяташ така
аз съм бил малък по това време, но от нещата, които съм слушал
съм останал с впечатление, че този човек не е бил бмв фен
до колкото зная по това време е карал 560 сек к-специал
No bling at the Ring
Абе колеги...., поста ми беше повече провокация към автора да пусне некоя снимчица да "изплакнем очи" както се вика, а вие къде се отнесохте...фатици, матраци, щъркели 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
такам, разпитах за 8ците в бг
първата е била през 1991ва на сливенски кредитен милионер, известен като мариян първи
1992ра година си е купил бордо червена 850цси димитър тадаръков, която я пази и до днес
фатик е препродал 2-3 такива, но е било по-късно
първата е била през 1991ва на сливенски кредитен милионер, известен като мариян първи
1992ра година си е купил бордо червена 850цси димитър тадаръков, която я пази и до днес
No bling at the Ring
BadAngel написа:такам, разпитах за 8ците в бг
тц

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:BadAngel написа:такам, разпитах за 8ците в бг
тц
не мога да споря, защото това е информация със степен на достоверност "слух", ако знаеш нещо повече.. слушам те

No bling at the Ring
фатик донесе първото такова в бг- не го знам дали беше "негово"- но той го караше доста дълго време и нямаше друго такова в родината (а аз ги знаех всичките лъскави коли тогава) 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:фатик донесе първото такова в бг- не го знам дали беше "негово"- но той го караше доста дълго време и нямаше друго такова в родината (а аз ги знаех всичките лъскави коли тогава)
за кои години става дума
аз зная, че 90-91ва е карал к-специала
и разни други лъскачки за препродаване, но не и 8мица
луди години са били тогава, само се сещам какво нещо е било когато всички са бръмчали на жигули ти да си щракаш с 8 цилиндров к-специал, раздут до извънгабаритен

No bling at the Ring
ми.. аз съм го написал на първата страница на темата... да е било есента на 90та примерно- така- по-спомени.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
еми, значи твоята риба е по-голяма
но все пак държа да подчертая, че съм се поинтересувал и за фатик и 8ца от този период, нито дума

но все пак държа да подчертая, че съм се поинтересувал и за фатик и 8ца от този период, нито дума
No bling at the Ring
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
K.Laloff написа:първото не беше ли на тони щъркела, едно зелено?
На Щъркела осмака беше бая по-късно - аз лично през 2002ра съм се возил на него...Но не беше зелен, или поне така си спомням.
Д. Тадъръков още я държи неговата. В уникално състояние е 850 CSI и много често като е добре времето е с нея в УНСС паркирана на видно място. Просто уникален звяр е. Жалко че нямам хубави снимки 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
моя клонинг пък е бил на Жоро Илиев 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Hades_ написа:Д. Тадъръков още я държи неговата. В уникално състояние е 850 CSI и много често като е добре времето е с нея в УНСС паркирана на видно място. Просто уникален звяр е. Жалко че нямам хубави снимки
Една бордо с номер Е 5000 ? Невероятно красива машина, редовно й се възхищавам

Hades_ написа:Д. Тадъръков още я държи неговата. В уникално състояние е 850 CSI и много често като е добре времето е с нея в УНСС паркирана на видно място. Просто уникален звяр е. Жалко че нямам хубави снимки
мдам оригинално цси с червено-черен салон
No bling at the Ring
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5