Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Да забранят цигарите и те така,какво значи става,продажбата и производството на цигари разрешена,ма пушенето забранено...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Е.Димитров написа:Да забранят цигарите и те така,какво значи става,продажбата и производството на цигари разрешена,ма пушенето забранено...
E що се правиш насила на луд

Ще свикнете; както са свикнали в другите държави, така и вие; само дано се приеме на второ четене

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ами да ги забранят, ама не ги забраняват. Само добро ще направят.
- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
Всъщност за какво говорехме в тая тема
Пожелавам на всички повече позитивизъм, независимо от изпитанията !
Стига с джафканията, че събор се е задал

Пожелавам на всички повече позитивизъм, независимо от изпитанията !
Стига с джафканията, че събор се е задал

- Shamanek
- младши ентусиаст
-
- Кара: f01 740xd LCI
Аз съм пушач, но съм "ЗА" забраната. Най-мразя като вляза в заведение да е димно и да ми смъди на очите. Вярно е, че вентилацията не е на ниво, но в никое заведение няма да я направят както трябва. Та другия вариант е да забранят пушенето. Нищо не ми пречи, като ми се допуши да изляза, да си изпуша една цигара и пак да вляза в заведението.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Е онази вечер бях на сватба в един Софийски хотел. В ресторанта не се пушеше, специално имаше закрита тераса на която се излизаше или във фояето , където са тоалетните. Всички бяха доволни и т.н.!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Shamanek написа: Нищо не ми пречи, като ми се допуши да изляза, да си изпуша една цигара и пак да вляза в заведението.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Е.Димитров написа:Да забранят цигарите и те така,какво значи става,продажбата и производството на цигари разрешена,ма пушенето забранено...
Според мен това е идеята,само че се работи поетапно..

Пуша и съм с 2 ръце ЗА забраната!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Shamanek написа:Аз съм пушач, но съм "ЗА" забраната. Най-мразя като вляза в заведение да е димно и да ми смъди на очите. Вярно е, че вентилацията не е на ниво, но в никое заведение няма да я направят както трябва. Та другия вариант е да забранят пушенето. Нищо не ми пречи, като ми се допуши да изляза, да си изпуша една цигара и пак да вляза в заведението.
Имало и нормални пушачи...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
На кратко аз съм за диктатура.
Хората по природа са на " 1 ген" разлика от маймуните и с лекота правят безполезни неща.
В една държава/забравих коя / съвсем наскоро е било забранено изобщо да има питейни заведения и тотално е забранена употребата на алкохол. Ще се радвам и тук да стане така.
Нещо взе да ми писва от пияни и напушени дечурлига.
Не бъркайте свободата със свободия ....
п.п имам заведение ,така ,че ще съм потърпевш но и от прости млади майки и бащи по 120 кг сланини, дето водят бебета в колички в кафета също ми писна ....без думи просто ...
Така ,че това население /тълпа , пълнеж / разбира само от забрани ....
Нормалния и умен човек , не се напива ,не пуши храни се здравословно ,обича децата си , не се дрогира , не се бие ,не изнасилва , не е педофил , не краде ,не върти гуми ,не кара
с 200 ,не плюе през прозореца , не си хвърля буклука където му падне ...и т.н....
Т .е нормалния човек няма да усети изобщо промяна .............................
Хората по природа са на " 1 ген" разлика от маймуните и с лекота правят безполезни неща.
В една държава/забравих коя / съвсем наскоро е било забранено изобщо да има питейни заведения и тотално е забранена употребата на алкохол. Ще се радвам и тук да стане така.
п.п имам заведение ,така ,че ще съм потърпевш но и от прости млади майки и бащи по 120 кг сланини, дето водят бебета в колички в кафета също ми писна ....без думи просто ...
Нормалния и умен човек , не се напива ,не пуши храни се здравословно ,обича децата си , не се дрогира , не се бие ,не изнасилва , не е педофил , не краде ,не върти гуми ,не кара
с 200 ,не плюе през прозореца , не си хвърля буклука където му падне ...и т.н....
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
klintan66 написа:............

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
klintan66 написа:На кратко аз съм за диктатура.
45 години се мъчиха да ни натикат в тоя шаблон айде стига вече сички да сме стадо и някой супер умник да ни казва кое трябва и не трябва .Да разбираме че написалия горното словоизлияние не е от тълпата и пълнежа...да ама има един български писател който преди доста години е написал за такива "Пази боже сляпо да прогледне "
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Аз не мога да разбера какво сте го захапали това "стадо". Значи трябва да си идиот за да не си в стадо - така ли да го разбирам, защото от нещата дето ги изброи Клинтън отговарям на всички, само дето от време на време обръщам километража, но го правя в условия при които ако се обърка нещо, само аз и колата ще си идем.
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
spacepl написа:Аз не мога да разбера какво сте го захапали това "стадо". Значи трябва да си идиот за да не си в стадо - така ли да го разбирам, защото от нещата дето ги изброи Клинтън отговарям на всички, само дето от време на време обръщам километража, но го правя в условия при които ако се обърка нещо, само аз и колата ще си идем.
и те сами не се разбират, споко

never drive faster, than your guardian angel can !