Централното се прецака е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ivandro1983
- Потребител
-
- Кара: vlaka
Централното се прецака е36
Колеги излезе ми някакъв проблем с централното,заключвам я,щракат всички врати и веднага се отключва сама,кажете какво да правя,къде да търся проблема???
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Re: Централното се прецака е36
Някое от копчетата на вратите се е износило,не ти ли светят и лампите в движение?Копчето стои на закопчалката на колонката от вътрешната страна,огледай хубаво и ще видиш едно малко копченце,дано съм помогнал
Някой си ги лепят отгоре с малко лепилце,други слагат нещо друго за да наддаде или пък направо сменяш закопчалката от друга кола и всичко е ок
Виж има и други такива теми

- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
dicho0o написа:Някое от копчетата на вратите се е износило,не ти ли светят и лампите в движение?Копчето стои на закопчалката на колонката от вътрешната страна,огледай хубаво и ще видиш едно малко копченце,дано съм помогналНякой си ги лепят отгоре с малко лепилце,други слагат нещо друго за да наддаде или пък направо сменяш закопчалката от друга кола и всичко е ок
Колегата е абсолютно прав, няма смисъл да търсиш проблема на друго място. При мен проблема беше същият. Тъй като най-много се отваря и затваря шофьорската врата пи мен, на нея копчето се беше изяло вече и ми отчиташе че врата е постоянно отворена, поради което веднага след заключване с централното, се отваряше само. Проверката става- отваряш врата Х натискаш копчето и заключваш с централното- ако затвори без проблем- следващата врата. Има и на багажника и на капака такива датчици. Отремонтирането се състои в смяна с друг или залепване на самото копченце вътре. Аз минах със залепването, но минус е, че дори и да отвориш вртата след това лампите в плафоните вътре няма да светят

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
На мен ми прави така когато ми е слаб акумолатора
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
При мен проблема беше в куплунга с кабели в задната врата отляво.От прегъването и времето изолацията беше изчезнала
и ставаше късо.

- ivandro1983
- Потребител
-
- Кара: vlaka
dicho0o написа:Някое от копчетата на вратите се е износило,не ти ли светят и лампите в движение?Копчето стои на закопчалката на колонката от вътрешната страна,огледай хубаво и ще видиш едно малко копченце,дано съм помогналНякой си ги лепят отгоре с малко лепилце,други слагат нещо друго за да наддаде или пък направо сменяш закопчалката от друга кола и всичко е ок
Под копче на колонката имате в предвид,датчиците за затв орени врати нали?Ако е това при затваряне на вратите нали го натисска на вътре и край.Или неяо бъркам???
- iv4obmwto
- Потребител
-
- Кара: М43Б18
- Мечтае да кара: X 6
И при мен ми го е правело при слаб акумолатор
7 мнения
• Страница 1 от 1